Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(,,Selina'',2012 01 31, 15:41)
O kur daretes?
nes matau, kad laaabai pigiai smile.gif

aš irgi nustebus buvau blink.gif - Kaune, Šilainių poliklinikoj thumbup.gif
reiks ryt rezultatų nuvažiuot, nes per savaitę padaro. kažkurį tyrimą siuntė į Vilnių daryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 31 sausio 2012 - 14:46
QUOTE(*River* @ 2012 01 31, 15:29)
Bet Sorpo brangesni tyrimai, galima ir pigiau.
taip taip...

QUOTE(Tino @ 2012 01 31, 15:31)
ačiū smile.gif
palyginimui, galiu pasakyt, kad pasidariau jau
AFS du iš keturių tyrimų už 35 ir 38lt,
citomegalijos 47+34lt
toksoplazmozės 27+27lt
raudoniukės 27lt
sifilis RPR 4,50lt
Hepatitas C 25lt
hepatitas B 14lt
AIDS 15lt
nu visai popigiai. o per kiek laiko pavyko visus tyrimus priduoti? as kazkaip isivaizduoju, kad jeigu, tarkim, koks sorpo (na, kad ir kokia kita privati klinika), tai ryte nueini ir visus tyrimus paima iskarto, o po kazkiek savaiciu gauni visus atsakymus... toks mano isivaizdavimas apie privaciai atliekamus tyrimus.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 01 31, 14:31)
ačiū smile.gif
palyginimui, galiu pasakyt, kad pasidariau jau
AFS du iš keturių tyrimų už 35 ir 38lt,
citomegalijos 47+34lt
toksoplazmozės 27+27lt
raudoniukės 27lt
sifilis RPR 4,50lt
Hepatitas C 25lt
hepatitas B 14lt
AIDS 15lt

Pas mus:
citomegalijos 23+21
toksoplazmozės 19+19
raudoniukės 21+25
ivairus hepatitai nuo 7 iki 23
ZIV 8

Tu dar nesityriau, bet pvz. hormonus pas mus padare ta pacia diena (per 5 val.)
Be to, as ejau be seimos gyd. siuntimo, tiesiai i laboratorija, ir vis tiek buvo pigiau, kaip tos poliklinikos pacientei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *River*: 31 sausio 2012 - 14:51
QUOTE(*River* @ 2012 01 31, 15:49)
Pas mus:
citomegalijos 23+21
toksoplazmozės 19+19
raudoniukės 21+25
ZIV 8

jolsanoje irgi ta pacia diena.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 14:50)
jolsanoje irgi ta pacia diena.

Tai privaciose nieko nuostabaus, bet buvau nustebus, kad ir valdiskoje poliklinikoje taip greit padaro tuos tyrimus (ir pigiau).
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 15:47)
taip taip...
nu visai popigiai. o per kiek laiko pavyko visus tyrimus priduoti? as kazkaip isivaizduoju, kad jeigu, tarkim, koks sorpo (na, kad ir kokia kita privati klinika), tai ryte nueini ir visus tyrimus paima iskarto, o po kazkiek savaiciu gauni visus atsakymus... toks mano isivaizdavimas apie privaciai atliekamus tyrimus..  unsure.gif

nu ne: per pietus nuleido 3 mėgintuvėlius, o dabar po savaitės nuvažiuosiu ir pasiimsiu. nors sakė pasiskambint prieš tai. kai kuriuos jau galėčiau ir anksčiau pasiimt, bet kai toli važiuot, tai nesiruošiu lakstyt - visus vienu kartu pasiimsiu. tik reikia pasakyt, kad pas gydytoją nesiųstų, o Tu pati asmeniškai ateisi pasiimt. šiaip tikrai geras "aptarnavimas" senobinio tipo poliklinikoj thumbup.gif tobulėja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 15:04)
priklauso ir nuo pačių tyrimų, ir nuo poliklinikos, t.y. ji pati atlieka visus tyrimus ar kai kuriuos veža tirti į tas pačias privačias laboratorijas.. pvz., skydliaukės tyrimus BP gydytoja man patarė pasidaryti kitur, nes poliklinikoje, kad ir su siuntimu, yra brangiau. galima ir hormonų bei plazmų tyrimus palyginti, tik čekiai iš poliklinikos namie, o ir ar atkapstyčiau..

aišku

šiaip:

straipsnis
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 01 31, 15:49)
Pas mus:
citomegalijos 23+21
toksoplazmozės 19+19
raudoniukės 21+25
ZIV 8

Be to, as ejau be seimos gyd. siuntimo, tiesiai i laboratorija, ir vis tiek buvo pigiau, kaip tos poliklinikos pacientei.

geros kainos - dar pigiau lotuliukas.gif
taip taip, eit tiesiai į laboratoriją, ten kol man viską sukalkuliavo... thumbup.gif tokių kaip aš ten retai būna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 01 31, 14:49)

kur?
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 01 31, 15:55)
geros kainos - dar pigiau  lotuliukas.gif
taip taip, eit tiesiai į laboratoriją,

kaip suprasti?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 18:19)
kaip suprasti?

nugi tose valdiškose viskas vyksta per šeimos gydytoją. tai kokį nors tyrimą pasidarai, viską ir siunčia pas jį. tai aš ir sakau, kad šiuo atveju nereikia eit pas šeimos gydytoją, kadangi pačios mokam už viską, tai eit reikia tiesiai į laboratoriją, kur yra kasa, ir tiesiai su sesutėm kalbėt, kad atsakymus pasiliktų pas save. bent jau aš taip dariau. mirksiukas.gif
tikiuosi, kad atsakiau, nes nesupratau, kas neaišku. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 15:00)

Cia
http://www.vrcp.lt/g...orijos_ty/140/1
Is SM, beje, ir suzinojau apie sita laboratorija, paciai ne i galva nebutu ateje ieskoti paprastoje poliklinikoje...

QUOTE(Tino @ 2012 01 31, 19:59)
nugi tose valdiškose viskas vyksta per šeimos gydytoją. tai kokį nors tyrimą pasidarai, viską ir siunčia pas jį. tai aš ir sakau, kad šiuo atveju nereikia eit pas šeimos gydytoją, kadangi pačios mokam už viską, tai eit reikia tiesiai į laboratoriją, kur yra kasa, ir tiesiai su sesutėm kalbėt, kad atsakymus pasiliktų pas save. bent jau aš taip dariau.  mirksiukas.gif

Taip, as nuejau tiesiai i lab., pasakiau kokiu tyrimu noriu, jos ten pazymejo kompe, nuejau i kasa, susimokejau, pridaviau krauja, o atsakymus idejo i spec. stalciuka "Asmeniskai", skirta tiems, kurie nori patys atsiimti.
Atsakyti