Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 31, 13:58)
taip, bet dažniausiai būna kainų skirtumas, ar darai su gyd siuntimu, ar visai "iš gatvės". plazmas jau dariau su ginės siuntimu, toje klinikoje, kur prisirašius, tada šiek tiek pigiau. Kaip dėl anų, nežinau, nesigilinau, nuėjau į BMP, pasakiau, ko man reikia ,kvietė dar vieną žmogų,tas - dar vieną ,maždaug, kažko nenormalaus čia prisimaniau, kniso žinynus,kainininkus, kas čia per tyrimai, kiek kainuoja ir t.t, kol pagaliau padarė doh.gif

priklauso ir nuo pačių tyrimų, ir nuo poliklinikos, t.y. ji pati atlieka visus tyrimus ar kai kuriuos veža tirti į tas pačias privačias laboratorijas.. pvz., skydliaukės tyrimus BP gydytoja man patarė pasidaryti kitur, nes poliklinikoje, kad ir su siuntimu, yra brangiau. galima ir hormonų bei plazmų tyrimus palyginti, tik čekiai iš poliklinikos namie, o ir ar atkapstyčiau..
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2012 01 31, 14:55)
Aš juntyu kiekvieną ovuliaciją nestimuliuotą, o visaui nejutau kai sproginėjo apie 20 priaugusių folių biggrin.gif  4u.gif

oi, ačiū - jau kaip paguodei thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif o tai jau prisigalvojau, kad gal atostogų kokių reikės smile.gif
Atsakyti
aš savo vienintelį foliuką po Ovitrelio jaučiau kaip reikiant smile.gif neskaudėjo, bet maudė labiau nei esant nestimuliuotai, o tikriausiai ir nekokybiškai, O.
Atsakyti
merginos, gal kas nors gali paaiskinti, katra toxoplazma reikalinga: Toxoplasma gondii IgM ar Toxoplasma gondii IgG?
Raudoniukės viruso IgM
ar
Raudoniukės viruso IgG?
Mycoplasma pneumoniae IgG
ar
Mycoplasma pneumoniae IgM?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 14:59)
nu tada pedink i sorpo ir urmu viska priduok. kazkur 2000 ir sueis.

tai kad tie kariotipai apie 400-800lt, o visi kiti ne Lietuvoj. iš kur čia Tau 2000 blink.gif

beje, aš tai žinokit atradau, kad privačiose kur daromės tyrimus daug didesnės kainos negu mano paprastoj didelėj poliklinikoj. praeitą savaitę dariausi visus tuos prieš IVF, tai sumokėjau 220lt, kai kažkada skaičiavau kainas iš interneto, tai buvau suskaičiavus apie 400lt. TTH su akcija tik 13 LT. taigi tikrai pigiau yra ten, kur esame prisirašę, jei tai stambi senoviška paoliklinika mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 15:12)
merginos, gal kas nors gali paaiskinti, katra toxoplazma reikalinga: Toxoplasma gondii IgM ar Toxoplasma gondii IgG?
Raudoniukės viruso IgM
ar
Raudoniukės viruso IgG?
Mycoplasma pneumoniae IgG
ar
Mycoplasma pneumoniae IgM?

man parašyta VK lapelyje:
citomegalijos IgG ir IgM
toksoplazmozės IgG ir IgM
Raudoniukės IgG
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 14:12)
merginos, gal kas nors gali paaiskinti, katra toxoplazma reikalinga:

jei nepainioju tų igg, IgG rodo, ar kada nors apskritai sirgai/persirgai/nesirgai. IgM ar sergi dabar/aktyvi ar ne viruso stadija. taupumo sumėtimais galima daryti tik IgM, bet dėl bendro vaizdo reikėtų visus.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 01 31, 14:12)
tai kad tie kariotipai apie 400-800lt, o visi kiti ne Lietuvoj. iš kur čia Tau 2000 blink.gif

beje, aš tai žinokit atradau, kad privačiose kur daromės tyrimus daug didesnės kainos negu mano paprastoj didelėj poliklinikoj. praeitą savaitę dariausi visus tuos prieš IVF, tai sumokėjau 220lt, kai kažkada skaičiavau kainas iš interneto, tai buvau suskaičiavus apie 400lt. TTH su akcija tik 13 LT. taigi tikrai pigiau yra ten, kur esame prisirašę, jei tai stambi senoviška paoliklinika  mirksiukas.gif

Kokia nauda is tu kariotipu? Jei butu kas nors negerai, ar tai kaip nors pagydoma?

Pas mus poliklinikoje irgi daug pigiau. Hormonai po 22 LT, TTH 18 thumbup.gif Nors AMH nedaro.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 31, 15:00)
už ką čia taip?

QUOTE(Tino @ 2012 01 31, 15:14)

beje, aš tai žinokit atradau, kad privačiose kur daromės tyrimus daug didesnės kainos negu mano paprastoj didelėj poliklinikoj.
Papildyta:
man parašyta VK lapelyje:
citomegalijos IgG ir IgM
toksoplazmozės IgG ir IgM
Raudoniukės IgG

nu, as dabar tik 4 tyrimus suskaiciavau del savo AFS, is sorpo jau 261 lt.
plazmos po 55. tuoj suskaiciuosiu.

AFs - 261
citomegalijos (abi) - 110
toxoplazmes abi - 82
raudoniukes abi - 82
TTH - 30
LT4 - 30
ureaplazma - 78
PAP - 55
Vitaminas D - 60
TOTAL: 788,-
cia tyrimai tokie paprasti.
dar plius kariotipai porai: 415x2 = 830,-
stai jums ir 1618,- ltl ir istirta praktiskai viskas, kas butina pries IUI, IVF ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 14:26)
nu, as dabar tik 4 tyrimus suskaiciavau del savo AFS, is sorpo jau 261 lt.
plazmos po 55. tuoj suskaiciuosiu.

AFs - 261
toxoplazmes abi - 82
raudoniukes abi - 82
TTH - 30
LT4 - 30
ureaplazma - 78
PAP - 55
Vitaminas D - 60
stai jums ir 1618,- ltl ir istirta praktiskai viskas, kas butina pries IUI, IVF ir t.t.

Bet Sorpo brangesni tyrimai, galima ir pigiau.

Dar feritina reiketu issitirti, ypac jei yra polinkis i mazakraujyste. Dar apie 20-30 Lt.

O jei vaikysteje sirgau raudoniuke, vis tiek reikia tirtis?
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 01 31, 15:17)
Kokia nauda is tu kariotipu? Jei butu kas nors negerai, ar tai kaip nors pagydoma?

jeigu neklistu, tai kazkaip ten kazkokius antikunius suleidzia... kazkada skaiciau apie kariotipa, bet pamirsau jau.. (ryskus AFs pozymis.... atmintis slubuoja. arba po narkoziu visu)...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 15:26)

AFs - 261
toxoplazmes abi - 82
raudoniukes abi - 82
TTH - 30
LT4 - 30
ureaplazma - 78
PAP - 55
Vitaminas D - 60

ačiū smile.gif
palyginimui, galiu pasakyt, kad pasidariau jau
AFS du iš keturių tyrimų už 35 ir 38lt,
citomegalijos 47+34lt
toksoplazmozės 27+27lt
raudoniukės 27lt
sifilis RPR 4,50lt
Hepatitas C 25lt
hepatitas B 14lt
AIDS 15lt
Atsakyti
O kur daretes?