QUOTE(*River* @ 2012 01 23, 12:23)
37 jau
Pasak Z, moterims virs 35 jau labai sunkiai pavyksta IVF.
QUOTE(ooo @ 2012 01 23, 12:43)
dabar dar kazkoki uzdegima turi
ech, net nėr ką labai ir pasakyti, viskas aišku..o uždegimus,aišku, reikia gydytis..
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 23, 12:52)
Labryt. poryt A. pradejo gesti mano maziukai.
laikykis.
QUOTE(,,Selina'',2012 01 23, 13:31)
Na gal ir taip, bet man baisiausia, kad cia tie tyrimai jau gal ir visi. O jei viskas gerai, tai kodel ta sperma tokia prasta? Ar jau cia reikia susitaikyti su tuo ir viskas?
vat man tas pats. Galvoju,nueisiu,išgirsiu,kad pasėlis geras. Viskas, daugiau nieko nebesugalvoju. Tik laukimas arba IVF.
QUOTE(ooo @ 2012 01 23, 13:31)
saviskio kazkaip uzklausiau kaip cia yra, kad jis tik vienas seimoj, tai nezinojo, tai va neaisku, ar nenorejo ar negalejo daugiau, nes butu gerai zinoti...
o maniškio šeima kaip čigonų
, jis turi brolį ir sesę, brolis turi du vaikus, pirmas netyčiukas, antras - iš pirmo bandymo, sesuo antro laukiasi, jo mamos sesuo turėjo 5 vaikus, pirmoji mergytė mirė, 4 vaikai sėkmingai užaugo, visi tie 4 vaikai turi po 2 vaikus, žaibu, greitai, užsimanė ir turi be jokių problemų. Maniškis- totaliai balta varna...
Papildyta:
QUOTE(*River* @ 2012 01 23, 12:23)
Dar sake, kad jei testosterono per mazai, tada reikia susirupinti. Jei truputi zemiau normos, tai nieko, bet jei maziau 7, tada jau blogai. Pas maniski 11 su trupuciu, galvojau mazai, bet sake viskas
dabar jau susimąsčiau: iš mano vyro tyrimo:
TESTOSTERONAS 10,95 (8,64-29,0)
Tai irgi mažoka, beveik ties apatine riba?
Tai teoriškai tamoxifenas turėjo mus totaliai išgelbėti: per daug estrogeno, gana mažai testosterono...bet..