Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 23, 12:57)
AFS tirs. visa kita tvarkoje. Jeigu ne AFS, tada tiesiog mano anginos ir aukstos temperaturos nepakele.

susimasciau apie savo angina blink.gif aisku, man pirma pastot reiktu bent karteli, bet jei del anginos, tai as su savo 5-6 k/metuose angina kelaiusiu i operacine unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(*River* @ 2012 01 23, 13:09)
Tai vaziuokit pas Z. Gal del to pas ji maza koncentracija ir yra. Beje, Z minejo, kad vel prades konsultuoti Vilniuje. Tik nezinau kur.

jis keliaus del uzdegimo pas kamarauska, o paskui jau sakaiu vaziuosim i kauna...nors butu gerai, jei pradetu ir vilniuje - klienturos butu oj doh.gif
Atsakyti
sveikos Mielosios,
stiprybes Mieloji Maidenana 4u.gif
o va mergaites, jus apie savo vyriskius kalbat, parasysiu ir as. Maniskis siandien jau is poliklinikos pasieme hormonu tyrimus, sake gydytoja, kad viskas ok. As jam ir sakau, kad hormonai gerai- mums is to jokios naudos. Ketvirtadieni varom pas Z. paziuresim ka mums pasakys.

River, man zinok ir visokios nesamones naktim sapnuojasi, tai pagimdau du vakucius, tai viena, bet kaip ner taip ner.... Nepergyvenk, juk gydytojai ne Dievai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 01 23, 12:12)
jis keliaus del uzdegimo pas kamarauska, o paskui jau sakaiu vaziuosim i kauna...nors butu gerai, jei pradetu ir vilniuje - klienturos butu oj  doh.gif

Tai taip, uzdegima gali gydytis pas bet koki urologa, o del hormonu gal ir pas Z geriau. Be to, jam gal ir genetinius tyrimus galima pasidaryti... Z. sake, kad genetinius daro jei maza koncentracija - tik nezinau, kokio mazumo turi buti.
Papildyta:
QUOTE(,,Selina'',2012 01 23, 12:18)

o va mergaites, jus apie savo vyriskius kalbat, parasysiu ir as. Maniskis siandien jau is poliklinikos pasieme hormonu tyrimus, sake gydytoja, kad viskas ok. As jam ir sakau, kad hormonai gerai- mums is to jokios naudos. Ketvirtadieni varom pas Z. paziuresim ka mums pasakys.

Ai, gal ir geriau, kad hormonai normoje, nes kaip supratom is Z. kalbu, kazkokio tikro gydymo tam ir nera, gali tik laikinai vaistais pareguliuoti. O zarazu irgi nerasta? Paselius visus padaret?
Gal Z. paskirs dar kokiu nors tyrimu. Nors mums jau nieko neskyre...
Atsakyti

Ai, gal ir geriau, kad hormonai normoje, nes kaip supratom is Z. kalbu, kazkokio tikro gydymo tam ir nera, gali tik laikinai vaistais pareguliuoti. O zarazu irgi nerasta? Paselius visus padaret?
Gal Z. paskirs dar kokiu nors tyrimu. Nors mums jau nieko neskyre...
[/quote]

Darem spermos paseli, rezultatu dar nepasieme, tik ketvirtadieni. Na gal ir taip, bet man baisiausia, kad cia tie tyrimai jau gal ir visi. O jei viskas gerai, tai kodel ta sperma tokia prasta? Ar jau cia reikia susitaikyti su tuo ir viskas?
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 01 23, 13:27)
Be to, jam gal ir genetinius tyrimus galima pasidaryti... Z. sake, kad genetinius daro jei maza koncentracija - tik nezinau, kokio mazumo turi buti.

o genetinius, tai tuos del Y chromosomos? g.gif kalbeom apie juos, tik kur privaciai daro, tai kaina nevaikiska, o santariskese gal daro? reiks pasidomet, kaip susiveikt, kad butu kuo pigiau...nes mes dar pakankamai naujokai visuose reikaluose, bet santaupos tirpsta doh.gif
saviskio kazkaip uzklausiau kaip cia yra, kad jis tik vienas seimoj, tai nezinojo, tai va neaisku, ar nenorejo ar negalejo daugiau, nes butu gerai zinoti...
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 01 23, 13:09)
Dar skydliauke gal tegu istiria, lyg rasei, kad netirta  unsure.gif
gal as tiesiog tingiu ja tirtis ir stoveti eilese. nu bet siandien paprasysiu siuntymo pas endokrinologa, vistiek jau eisiu pas seimos gydytoja.

QUOTE(ooo @ 2012 01 23, 13:12)
susimasciau apie savo angina  blink.gif  aisku, man pirma pastot reiktu bent karteli, bet jei del anginos, tai as su savo 5-6 k/metuose angina kelaiusiu i operacine  unsure.gif

as esu girdejusi nuomone (mokslinis straipsni skaiciau anglu kalba), kad issioperavus angina moteriai, zymiai padideja jos vaisingumas.
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 01 23, 12:31)
Ar jau cia reikia susitaikyti su tuo ir viskas?

Gali ir taip sakyti... unsure.gif Bet is anksto nepergyvenk, gal jusu ne tas atvejis 4u.gif Sunku su tais vyrais, ju nevaisingumo priezastys mazai istirtos.

QUOTE(ooo @ 2012 01 23, 12:31)
o genetinius, tai tuos del Y chromosomos?  g.gif  kalbeom apie juos, tik kur privaciai daro, tai kaina nevaikiska, o santariskese gal daro? reiks pasidomet, kaip susiveikt, kad butu kuo pigiau...nes mes dar pakankamai naujokai visuose reikaluose, bet santaupos tirpsta  doh.gif
saviskio kazkaip uzklausiau kaip cia yra, kad jis tik vienas seimoj, tai nezinojo, tai va neaisku, ar nenorejo ar negalejo daugiau, nes butu gerai zinoti...

Tai taip, jei su siuntimu tai daro santariskese, kaip supratau nemokamai (bent jau kai kuriais atvejais). Deja, nezinau, kokius konkreciai tyrimus. Maniskiui seimos gyd. parase siuntima, bet net nezinom, pas koki genetika reiketu registruotis. Ir eiles ten doh.gif Turbut neisim, bent jau Z. sake, kad neverta mums...

Maniskis turi seseri, bet jo mama pries ji turejo kelis persileidimus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 23, 12:39)
gal as tiesiog tingiu ja tirtis ir stoveti eilese. nu bet siandien paprasysiu siuntymo pas endokrinologa, vistiek jau eisiu pas seimos gydytoja.

As uzsirasiau i mokama konsultacija poliklinikoje, kad nereiketu laukti menesio ar ilgiau ir eiti to siuntimo. Vis tiek ten tik apie 40 Lt. ta konsultacija, o skydliauke gal ir verta bent karta issitirti... Nebent Klaipedoje nera tokios galimybes, kad jei sumoki, eini be eiles.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 23, 13:39)
as esu girdejusi nuomone (mokslinis straipsni skaiciau anglu kalba), kad issioperavus angina moteriai, zymiai padideja jos vaisingumas.

as skydliauke tyriausi. ir ne karta - problemu buve, tai pries pradedama planuoti pasitikrinau ir nuo to laiko kasmet tikrinuosi doh.gif bo planavimas uztruko.
tyrimai nesudetingi - nuleidzia kraujo hormonams, ateini pas gydytoja, paziurri hormonus, echo padaro ir jei viskas OK, tai OK.
o angina man jau karta operavo unsure.gif baisiai nenoriu antrakart, bo jei vel ataugs doh.gif blyn, kai pagalvoju, butu pas vyra, kaip kazkuri atitinkamoj tetukej parase - 236 milijonai, tai jau buciau ir anginas, ir laparoskopijas, viska buciau pasitvarkiusi...
o dabar nei pakarta nei paleista - ar gult ant operacinio stalo, ar tai nei kiek nepades... bo turetos narkozes kirtusios per atminti kapitaliai...
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 01 23, 12:23)

37 jau  blush2.gif  Pasak Z, moterims virs 35 jau labai sunkiai pavyksta IVF.

unsure.gif

QUOTE(ooo @ 2012 01 23, 12:43)
dabar dar kazkoki uzdegima turi 

ech, net nėr ką labai ir pasakyti, viskas aišku..o uždegimus,aišku, reikia gydytis..

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 23, 12:52)
Labryt. poryt A. pradejo gesti mano maziukai.

laikykis.

QUOTE(,,Selina'',2012 01 23, 13:31)
Na gal ir taip, bet man baisiausia, kad cia tie tyrimai jau gal ir visi. O jei viskas gerai, tai kodel ta sperma tokia prasta? Ar jau cia reikia susitaikyti su tuo ir viskas?

vat man tas pats. Galvoju,nueisiu,išgirsiu,kad pasėlis geras. Viskas, daugiau nieko nebesugalvoju. Tik laukimas arba IVF.

QUOTE(ooo @ 2012 01 23, 13:31)

o maniškio šeima kaip čigonų doh.gif , jis turi brolį ir sesę, brolis turi du vaikus, pirmas netyčiukas, antras - iš pirmo bandymo, sesuo antro laukiasi, jo mamos sesuo turėjo 5 vaikus, pirmoji mergytė mirė, 4 vaikai sėkmingai užaugo, visi tie 4 vaikai turi po 2 vaikus, žaibu, greitai, užsimanė ir turi be jokių problemų. Maniškis- totaliai balta varna...
Papildyta:
QUOTE(*River* @ 2012 01 23, 12:23)
Dar sake, kad jei testosterono per mazai, tada reikia susirupinti. Jei truputi zemiau normos, tai nieko, bet jei maziau 7, tada jau blogai. Pas maniski 11 su trupuciu, galvojau mazai, bet sake viskas

dabar jau susimąsčiau: iš mano vyro tyrimo:

TESTOSTERONAS 10,95 (8,64-29,0)

Tai irgi mažoka, beveik ties apatine riba? g.gif

Tai teoriškai tamoxifenas turėjo mus totaliai išgelbėti: per daug estrogeno, gana mažai testosterono...bet.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 23, 14:04)
o maniškio šeima kaip čigonų doh.gif

pas mus giminej tradicija po tris vaikus turet ir ne maziau smile.gif
is mano profilio info matosi mano dvieju broliu "derlius" ir dar ne pabaiga lotuliukas.gif bo jauni dar.
vat as labai iskrentu is konteksto, tai ir atitinkamai spaudimo sulaukiu is gimines doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 23, 13:08)

TESTOSTERONAS 10,95 (8,64-29,0)

Tai irgi mažoka, beveik ties apatine riba? g.gif

Na tai nemazas, panasus i maniskio, pasak Z. tikrai nereikia rupintis.
Atsakyti
radau, kas yra sunki oligozoospermija - iki 5 mln/ml. tai jei pas miniski buvo butent tiek, tai geriau pasidaryt Y chromosomos mikrodelecijos tyrima? g.gif
Atsakyti