Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 12:54)
kariotipas brangus... Y chromosomas ir visokias plazmas issitirk gal.. Tiesa,

keli šimtai nėra brangu, kai tūkstančius išmesim... bet ar naudos bus?
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 01 31, 13:58)
Negi netyre visai nieko, bent jau visu tu ureaplazmu, mikoplazmu? Sunku patiketi, juk pries IUI butinai reikia istirti.

Kas čia sunkaus... Man 8 IUI padarė VISIŠKAI nieko netyrę,pirmą kartą tas plazmas pasidariau 2010 metais, dukrytei jau 2,5 metai buvo. Nėščia savo iniciatyva už savo pinigus išsityriau toksoplazmozę ir citomagalą, tai visi juokėsi iš manęs, kam to reikia. Prieš pirmą IUI man tik kelis hormonų tyrimus reikėjo pasidaryti, daugiau visiškai nieko.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 01 31, 14:41)
keli šimtai nėra brangu, kai tūkstančius išmesim... bet ar naudos bus?

atsisesi su tyrimu rezultatais prie kompo, isstudijuosi skaicius, pasikonsultuosi su mumis forume ir bus tos naudos. nes kitaip, ziuriu, naudos jokios. tik eini, babkes moki, pastoji, persileidi, vel pamoki, vel persileidi, vel pamoki, vel nepastoji, nepastoji, nepastoji, stai tau steroidai - gal pastosi, jeigu jau taip nori.. Siuo scenarijum tai naudos is viso jokios.
As nezinau, gal daktarai turi savo schemas, kaip ta, kad ziureti ar apskritai pastoji ir kaip ir jau po to sokineja nuo gauto rezultato, tipo - pastoti gali, bet neisnesioji, tai skiria tyrimus, arba nepastoji - tai skiria tam reikalingus tyrimus.. as nezinau net. esu tokiame placiame kelyje, kad net nebezinau kam pirmam savo krauja duoti. ir labiausiai nervina faktas, kad teks paciai sau skirti tyrimus, pacviai ziureti kada pridavineti ir paciai sau jkuos traktuoti. nu zodziu.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 31, 13:45)
savo iniciatyva už savo pinigus išsityriau toksoplazmozę ir citomagalą

šie tyrimai šiaip ar taip mokami
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 01 31, 12:27)
As labiausiai bijodavau narkozes, o po to, kai ja patyriau (pries 3 metus) - bijau dar labiau.
Bijau hormonu - as net kontraceptiku nesu vartojusi... Ka as zinau, kaip mano organizmas reaguos i juos - ir dar i dideles dozes...

o negi neturėjai LP? juk ten narkozė būtina. tai žinai, ką tai reiškia. šiaip nieko ten baisaus, o prie IVF ta narkozė 10-20minučių. tai jau net ir aš nebijau mirksiukas.gif nors prieš LP baisiausiai bijojau. bet net atminties nepablogino. nors kiekvienam sava rekacija į ją, matyt.

hiperstimuliacijos baisu iš tikrųjų. o ypač man durnas klausimas sukasi galvoj - jeigu per IUI skatinimus užaugdavo 2-3 foliai ir po Ovitrelio man jie skaudėdavo taip, kad sunkiai pavaikščiojau ir darbe išbuvau, tai kaip kažin bus per keturgubai didesnę stimuliaciją prieš IVF, kai augs apie 10 folių ir juos sprogdins prieš punkciją? kažin koks skausmas tada būna? gal kas jau patyrė IVf, tai atsakytų ? nuramintų ar kaip... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 31, 13:45)
Kas čia sunkaus... Man 8 IUI padarė VISIŠKAI nieko netyrę,pirmą kartą tas plazmas pasidariau 2010 metais, dukrytei jau 2,5 metai buvo. Nėščia savo iniciatyva už savo pinigus išsityriau toksoplazmozę ir citomagalą, tai visi juokėsi iš manęs, kam to reikia. Prieš pirmą IUI man tik kelis hormonų tyrimus reikėjo pasidaryti, daugiau visiškai nieko.

As galvojau, cia tik as ant tokiu aplaidziu gydytoju uzsiroviau... blink.gif Ir tai, juk net nedariau jokiu IUI, IVF...
Kai rasiau i EGV, jie man atrase, kad pasidaryciau tokius tyrimus, dar pries pacia pirma konsultacija (aisku, gal galima ir pas juos):
Sifilis
ZIV
HBs antigenai
HBV antikuniai
Toksiplazmoze IgM
Mycoplasma hominis (tepinelis)
Ureaplasma urealyticum (tepinelis)
Chlamidija

O kitos dar n tu tyrimu pasidaro...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 14:46)
atsisesi su tyrimu rezultatais prie kompo, isstudijuosi skaicius, pasikonsultuosi su mumis forume ir bus tos naudos. nes kitaip, ziuriu, naudos jokios. tik eini, babkes moki, pastoji, persileidi, vel pamoki, vel persileidi, vel pamoki, vel nepastoji, nepastoji, nepastoji, stai tau steroidai - gal pastosi, jeigu jau taip nori.. Siuo scenarijum tai naudos is viso jokios.
As nezinau, gal daktarai turi savo schemas, kaip ta, kad ziureti ar apskritai pastoji ir kaip ir jau po to sokineja nuo gauto rezultato, tipo - pastoti gali, bet neisnesioji, tai skiria tyrimus, arba nepastoji - tai skiria tam reikalingus tyrimus.. as nezinau net. esu tokiame placiame kelyje, kad net nebezinau kam pirmam savo krauja duoti. ir labiausiai nervina faktas, kad teks paciai sau skirti tyrimus, pacviai ziureti kada pridavineti ir paciai sau jkuos traktuoti. nu zodziu.

tai va, aš lygiai taip pat - nepastoju nepastoju nepastoju ir nepastoju, viską darau ir vis tiek nepastoju. o daryti skiria tik IUI, o dabar IVF. aš pasiruošus būčiau išmest 1000-2000lt, kad paskui tas 8000-10000lt išmetimas būtų vaisingas.
nenoriu eit pagal jų schemas: tipo jei 2-3 IVF nepavyksta, tada darytis kariotipus, chromosomas, kažkokias užslėptas zarazas, daryt LIT ir pan. metų aš jau tiek neturiu.
o jau pasidarius rezultatus tai su SM pagalba susiinterpretuosiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 31 sausio 2012 - 13:55
QUOTE(Tino @ 2012 01 31, 14:48)
o negi neturėjai LP? juk ten narkozė būtina. tai žinai, ką tai reiškia. šiaip nieko ten baisaus, o prie IVF ta narkozė 10-20minučių. tai jau net ir aš nebijau  mirksiukas.gif nors prieš LP baisiausiai bijojau. bet net atminties nepablogino. nors kiekvienam sava rekacija į ją, matyt.

hiperstimuliacijos baisu iš tikrųjų. o ypač man durnas klausimas sukasi galvoj - jeigu per IUI skatinimus užaugdavo 2-3 foliai ir po Ovitrelio man jie skaudėdavo taip, kad sunkiai pavaikščiojau ir darbe išbuvau, tai kaip kažin bus per keturgubai didesnę stimuliaciją prieš IVF, kai augs apie 10 folių ir juos sprogdins prieš punkciją? kažin koks skausmas tada būna? gal kas jau patyrė IVf, tai atsakytų ? nuramintų ar kaip... verysad.gif

Aš juntyu kiekvieną ovuliaciją nestimuliuotą, o visaui nejutau kai sproginėjo apie 20 priaugusių folių biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 01 31, 13:48)
o negi neturėjai LP? juk ten narkozė būtina. tai žinai, ką tai reiškia. šiaip nieko ten baisaus, o prie IVF ta narkozė 10-20minučių. tai jau net ir aš nebijau  mirksiukas.gif nors prieš LP baisiausiai bijojau. bet net atminties nepablogino. nors kiekvienam sava rekacija į ją, matyt.

Ne, neturejau LP, niekas per 10 metu nemate reikalo manes kaip nors istirti, nes juk pas vyra bloga sperma...
Narkoze turejau per fibroadenomos operacija, ta operacija irgi juokinga, miegojau gal valanda, bet va atmintis tikrai labai suprastejo. Buvo labai gera, tai pajutau skirtuma. Ir IQ pamazejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 14:47)
šie tyrimai šiaip ar taip mokami

taip, bet dažniausiai būna kainų skirtumas, ar darai su gyd siuntimu, ar visai "iš gatvės". plazmas jau dariau su ginės siuntimu, toje klinikoje, kur prisirašius, tada šiek tiek pigiau. Kaip dėl anų, nežinau, nesigilinau, nuėjau į BMP, pasakiau, ko man reikia ,kvietė dar vieną žmogų,tas - dar vieną ,maždaug, kažko nenormalaus čia prisimaniau, kniso žinynus,kainininkus, kas čia per tyrimai, kiek kainuoja ir t.t, kol pagaliau padarė doh.gif

QUOTE(Tino @ 2012 01 31, 14:48)

man irgi toks klausimas kyla, man natūraliam cikle, be jokių stimuliacijų ar vaistų, viena ar dvi dienos "iškrenta", nes nuo šono skausmo vos pajudu,į wc sunku nueiti.

QUOTE(*River* @ 2012 01 31, 14:53)
As galvojau, cia tik as ant tokiu aplaidziu gydytoju uzsiroviau...  blink.gif Ir tai, juk net nedariau jokiu IUI, IVF...
Kai rasiau i EGV, jie man atrase, kad pasidaryciau tokius tyrimus, dar pries pacia pirma konsultacija (aisku, gal galima ir pas juos):
Sifilis
ZIV
HBs antigenai
HBV antikuniai
Toksiplazmoze IgM
Mycoplasma hominis (tepinelis)
Ureaplasma urealyticum (tepinelis)
Chlamidija

O kitos dar n tu tyrimu pasidaro...

Tie pirmi trys man iki šiol nėra daryti. Pasidarysiu viską LV, užkniso čia lakstyti.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 01 31, 14:54)
tai va, aš lygiai taip pat - nepastoju nepastoju nepastoju ir nepastoju, viską darau ir vis tiek nepastoju. o daryti skiria tik IUI, o dabar IVF. aš pasiruošus būčiau išmest 1000-2000lt, kad paskui tas 8000-10000lt išmetimas būtų vaisingas.
nenoriu eit pagal jų schemas: tipo jei 2-3 IVF nepavyksta, tada darytis kariotipus, chromosomas, kažkokias užslėptas zarazas, daryt LIT ir pan. metų aš jau tiek neturiu.   
o jau pasidarius rezultatus tai su SM pagalba susiinterpretuosiu  thumbup.gif

nu tada pedink i sorpo ir urmu viska priduok. kazkur 2000 ir sueis.
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2012 01 31, 14:55)
Aš juntyu kiekvieną ovuliaciją nestimuliuotą, o visaui nejutau kai sproginėjo apie 20 priaugusių folių biggrin.gif  4u.gif

paguodei:)

QUOTE(*River* @ 2012 01 31, 14:57)
Ne, neturejau LP, niekas per 10 metu nemate reikalo manes kaip nors istirti, nes juk pas vyra bloga sperma...

Maniškio irgi bloga, bet aš LP dariausi..
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 14:59)
nu tada pedink i sorpo ir urmu viska priduok. kazkur 2000 ir sueis.

už ką čia taip?
Atsakyti