QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 14:47)
šie tyrimai šiaip ar taip mokami
taip, bet dažniausiai būna kainų skirtumas, ar darai su gyd siuntimu, ar visai "iš gatvės". plazmas jau dariau su ginės siuntimu, toje klinikoje, kur prisirašius, tada šiek tiek pigiau. Kaip dėl anų, nežinau, nesigilinau, nuėjau į BMP, pasakiau, ko man reikia ,kvietė dar vieną žmogų,tas - dar vieną ,maždaug, kažko nenormalaus čia prisimaniau, kniso žinynus,kainininkus, kas čia per tyrimai, kiek kainuoja ir t.t, kol pagaliau padarė
QUOTE(Tino @ 2012 01 31, 14:48)
hiperstimuliacijos baisu iš tikrųjų. o ypač man durnas klausimas sukasi galvoj - jeigu per IUI skatinimus užaugdavo 2-3 foliai ir po Ovitrelio man jie skaudėdavo taip, kad sunkiai pavaikščiojau ir darbe išbuvau, tai kaip kažin bus per keturgubai didesnę stimuliaciją prieš IVF, kai augs apie 10 folių ir juos sprogdins prieš punkciją? kažin koks skausmas tada būna? gal kas jau patyrė IVf, tai atsakytų ? nuramintų ar kaip...
man irgi toks klausimas kyla, man natūraliam cikle, be jokių stimuliacijų ar vaistų, viena ar dvi dienos "iškrenta", nes nuo šono skausmo vos pajudu,į wc sunku nueiti.
QUOTE(*River* @ 2012 01 31, 14:53)
As galvojau, cia tik as ant tokiu aplaidziu gydytoju uzsiroviau...
Ir tai, juk net nedariau jokiu IUI, IVF...
Kai rasiau i EGV, jie man atrase, kad pasidaryciau tokius tyrimus, dar pries pacia pirma konsultacija (aisku, gal galima ir pas juos):
Sifilis
ZIV
HBs antigenai
HBV antikuniai
Toksiplazmoze IgM
Mycoplasma hominis (tepinelis)
Ureaplasma urealyticum (tepinelis)
Chlamidija
O kitos dar n tu tyrimu pasidaro...
Tie pirmi trys man iki šiol nėra daryti. Pasidarysiu viską LV, užkniso čia lakstyti.