QUOTE(Maidenana @ 2012 01 30, 19:11)
palauk dar... nu, tarkim, 2 savaites galima paversti 10 dienu. po 10 dienu bus matyti II jau.. neprisisvaik, bet gal tiek tetruksta, juk gerai stimuliota esi, milijonu pakanka, ko dar noreti..
saugotis po abrazijos? o kam? kad infekcijos neuznesti? man niekas nieko del to nesake. pastoti vistiek nepastosiu, o jeigu ka - as esu persileidimu meistre. retai pavyksta per pusmeti 3 kartus..
viskas issispres ir labai ilgai laukti nereikes, menesi-pusantro. mane labiau rezultatas neramina, negu tas 'issispres"... gali taip issispresti, kad.. aj, nenoriu nei galvoti.. niekaip tik nesuprantu, ka as padariau, kad visa tai man ant galvos..
geras sprendimas.. protingas. islauktas ir apsvarstytas.
Na.. Visada po abrazijos neleidzia pastoti pusmeti, mano draugems ir pazistamoms visoms taip sake.
O tau juk kimba.. Nezinau, gal paklausk gines..
QUOTE(,,Selina'',2012 01 30, 19:30)
Taip to maziau labai norisi. Vyro noro net nusakyti nemoku... Jam nescia moteris tarsi sventa. Ilgas tas kelias, bet teks juo zengti. Kitos iseities nematau.
Kitty, sunku susitaikyti su ta mintim, kad visa tai vyksta su tavimi. Bent jau man taip yra. Bet reikia suimt save i rankas.
Reikia. Bet zinai,kai jau nusprendi.. Kazkaip prisijaukini ta minti. Vis maziau ji man svetima. Kol darysim, man rodos, tikrai jau lauksiu ir siltai viska priimsiu. Ir su IUI taip buvo, prazioj verkiau,kad reikia, paskui ejau kaip i pasimatyma
QUOTE(*River* @ 2012 01 30, 21:54)
Viskas bus gerai
Musu kumstukai suspausti
Tai vis tik apsisprendet? Kada planuojate pradeti? Galvojat apie LV? (As pastaruoju metu aptingau, nebenoriu niekur vazineti, tai vel pradejau galvoti apie VK - gal isbandyti Meskauskiene, o gal ir Visockiene butu visai gera
).
O kokios problemos pas jus? Kur planuojate daryti IVF?
Nieko tu nepadarei, tiesiog toks gyvenimas... Laikykis
Negali visa laika vien nesisekti, negali, taip nebuna niekam
O kas labiausiai neramina?
As tai anksciau labai bijojau IVF. O dabar nebebijau, bet kazkodel netikiu, kad pavyks...
Nezinau, ar labai svarbu tas simtaprocentinis tikejimas, bet pas mane kazkaip ne kruopeles jo nera, ne trupinelio...
Neisivaizduoju saves nescios, nors tu ka...
Ai, zinok, nebutinai tas tikejimas, o ir jis daznai nepadeda. Kas cia zino..
Mes planuojam i LV, vaziuosim konsultuotis pirmiausia, o procedura planuojam turbut birzeli. Apsisrendem ir nebesiblaskom, pasakiau leliui,kad dar turi tris menesius, jei ateis pats, kita vasara vaziuojam fainai atostogauti. Tegul masto
kiek linigu, laukimo, sveikatosjau paaukojom.. Nejauneju, kiausidziu rezervas senka,kiek cia galima zaisti. Vyrui sakau, isivaizduokim, kad vaziuosime atostogauti i kokia faina kelione, bet paskui visa laika mylesimes,todel liksime nieko nepamate,tik pinigus isleide, bet uztat prisidirbe
Kas bus su mano stogu, jei prisidirbti nepavyks,bijau galvoti todel stengiuos negalvoti.