Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(meskos @ 2012 01 30, 15:49)
As ka tik is gyd, ( kaip man nusibodo nusirenginet biggrin.gif ), tai neber mano kresulio, matosi memes artejancios po savaites dvieju, zodziu jega, dar niekad taip jomis nesidziaugiau..  smile.gif

smagu, kad viskas geryn smile.gif

o aš jau jaučiu, kaip lėtai man šios dvi savaitės eis... jau senai taip nesijaudinau mastau.gif kaip čia daug vilčių nedėti, kad nenusivilti skaudžiai...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 30, 11:47)
ko? nezinau, nieko as nesisaugau.. bent jau kazkaip specialiai. bunu ir tiek.

turiu galvoje, kad per ND saugotis reikia po abrazijos,kiek žinau blush2.gif
Dėl vyro...na visgi gal bus dar viskas ok. Man pačiai retai pavyksta, bet vis sau primenu mano anglų k. dėstytojos frazę: "don't trouble trouble until trouble troubles you".
Žinau, sunku taip, bet... gal dar viskas išsispręs, ką?

QUOTE(,,Selina'',2012 01 30, 13:23)
Panos gelbekit,
blaskausi kaip lapelis ant zemeles saltos ir nezinau ka daryti. Bukit geros issakykit savo nuomone, man dabar to labai reikia.  4u.gif
Esme. Jau esu rasiusi, kad mano zmogaus ne kokie rezultatai. Reikia dayti IVF. Kitaip vaiku susilaukti negalime. Laukti jau irgi negalime. Vyras bijo del mano sveikatos, viska paliko spresti man. Kaip as nuspresiu taip ir bus.
As noriu daryti IVF, bet aisku bijau be proto, kaip viskas bus ir t.t.
Bet dar labiau bijau, kad ateis laikas ir gailesiuosi, kad is viso net nepabandziau.

Turbūt niekas tavęs neišgelbės, tik tu pati gali... JEi palengvės, aš dabar einu per tą patį tiltą. Apsisprendėm neberizikuoti, negerti tų steroidų ir ruoštis IVF. LAbai sunku sau tai pripažinti, suvokit, pasiryžti,po pirmo natūralaus pastojimo buvau , atrodė, beveik tikra, kad IVF nereikės. Atėjo laikas, kai reikia sau pripažinti,kad reikia. Suvokti, kad gana. PAdėti tašką bandymams, gydymams, liaudiškoms priemonėms, dar visokiam š. Ir eiti į "finišo tiesiąją". Kol kas labai sunku. BEt reikia.
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 01 30, 13:23)
Esme. Jau esu rasiusi, kad mano zmogaus ne kokie rezultatai. Reikia dayti IVF. Kitaip vaiku susilaukti negalime. Laukti jau irgi negalime. Vyras bijo del mano sveikatos, viska paliko spresti man. Kaip as nuspresiu taip ir bus.
As noriu daryti IVF, bet aisku bijau be proto, kaip viskas bus ir t.t.
Bet dar labiau bijau, kad ateis laikas ir gailesiuosi, kad is viso net nepabandziau.

nežinau, bet man 6-toji IUI visas mintis sudėliojo į vietas: jei anksčiau pergyvenau, kad nenoriu IVF iš principo, kad nenoriu narkozės, kad nenoriu dvynukų ar pan, tai dabar galvoju, kad viskas jau dzin, kad tik gautųsi:)))

taip - pabandyti reikia, kad paskui nesigailėt senatvėj, kad kažko nepadariau savu laiku. o sveikatos juk nebaisiai čia pagadinam su tuo IVF... nebent kažkas rimto Tau.
taigi, reikia, brangioji mirksiukas.gif jei tikrai nori to mažiaus.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 30, 16:54)
o aš jau jaučiu, kaip lėtai man šios dvi savaitės eis... jau senai taip nesijaudinau mastau.gif kaip čia daug vilčių nedėti, kad nenusivilti skaudžiai...
palauk dar... nu, tarkim, 2 savaites galima paversti 10 dienu. po 10 dienu bus matyti II jau.. neprisisvaik, bet gal tiek tetruksta, juk gerai stimuliota esi, milijonu pakanka, ko dar noreti..

QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 30, 17:42)
turiu galvoje, kad per ND saugotis reikia po abrazijos,kiek žinau blush2.gif
Dėl vyro...na visgi gal bus dar viskas ok. Man pačiai retai pavyksta, bet vis sau primenu mano anglų k. dėstytojos frazę: "don't trouble trouble until trouble troubles you".

Žinau, sunku taip, bet... gal dar viskas išsispręs, ką?

Turbūt niekas tavęs neišgelbės, tik tu pati gali... JEi palengvės, aš dabar einu per tą patį tiltą. Apsisprendėm neberizikuoti, negerti tų steroidų ir ruoštis IVF. LAbai sunku sau tai pripažinti, suvokit, pasiryžti,po pirmo natūralaus pastojimo buvau , atrodė, beveik tikra, kad IVF nereikės. Atėjo laikas, kai reikia sau pripažinti,kad reikia. Suvokti, kad gana. PAdėti tašką bandymams, gydymams, liaudiškoms priemonėms, dar visokiam š. Ir eiti į "finišo tiesiąją". Kol kas labai sunku. BEt reikia.
saugotis po abrazijos? o kam? kad infekcijos neuznesti? man niekas nieko del to nesake. pastoti vistiek nepastosiu, o jeigu ka - as esu persileidimu meistre. retai pavyksta per pusmeti 3 kartus..
viskas issispres ir labai ilgai laukti nereikes, menesi-pusantro. mane labiau rezultatas neramina, negu tas 'issispres"... gali taip issispresti, kad.. aj, nenoriu nei galvoti.. niekaip tik nesuprantu, ka as padariau, kad visa tai man ant galvos..

geras sprendimas.. protingas. islauktas ir apsvarstytas.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 01 30, 16:58)
nežinau, bet man 6-toji IUI visas mintis sudėliojo į vietas: jei anksčiau pergyvenau, kad nenoriu IVF iš principo, kad nenoriu narkozės, kad nenoriu dvynukų ar pan, tai dabar galvoju, kad viskas jau dzin, kad tik gautųsi:)))

taip - pabandyti reikia, kad paskui nesigailėt senatvėj, kad kažko nepadariau savu laiku. o sveikatos juk nebaisiai čia pagadinam su tuo IVF... nebent kažkas rimto Tau.
taigi, reikia, brangioji  mirksiukas.gif  jei tikrai nori to mažiaus.

Taip to maziau labai norisi. Vyro noro net nusakyti nemoku... Jam nescia moteris tarsi sventa. Ilgas tas kelias, bet teks juo zengti. Kitos iseities nematau.

Kitty, sunku susitaikyti su ta mintim, kad visa tai vyksta su tavimi. Bent jau man taip yra. Bet reikia suimt save i rankas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 30, 15:54)

Viskas bus gerai mirksiukas.gif Musu kumstukai suspausti 4u.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 30, 16:42)
Apsisprendėm neberizikuoti, negerti tų steroidų ir ruoštis IVF. LAbai sunku sau tai pripažinti, suvokit, pasiryžti,po pirmo natūralaus pastojimo buvau , atrodė, beveik tikra, kad IVF nereikės. Atėjo laikas, kai reikia sau pripažinti,kad reikia. Suvokti, kad gana. PAdėti tašką bandymams, gydymams, liaudiškoms priemonėms, dar visokiam š. Ir eiti į "finišo tiesiąją". Kol kas labai sunku. BEt reikia.

Tai vis tik apsisprendet? Kada planuojate pradeti? Galvojat apie LV? (As pastaruoju metu aptingau, nebenoriu niekur vazineti, tai vel pradejau galvoti apie VK - gal isbandyti Meskauskiene, o gal ir Visockiene butu visai gera rolleyes.gif ).
QUOTE(Tino @ 2012 01 30, 16:58)

O kokios problemos pas jus? Kur planuojate daryti IVF?
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 30, 18:11)
niekaip tik nesuprantu, ka as padariau, kad visa tai man ant galvos..

Nieko tu nepadarei, tiesiog toks gyvenimas... Laikykis console.gif Negali visa laika vien nesisekti, negali, taip nebuna niekam 4u.gif

QUOTE(,,Selina'',2012 01 30, 18:30)

Kitty, sunku susitaikyti su ta mintim, kad visa tai vyksta su tavimi. Bent jau man taip yra. Bet reikia suimt save i rankas. 4u.gif

O kas labiausiai neramina?
As tai anksciau labai bijojau IVF. O dabar nebebijau, bet kazkodel netikiu, kad pavyks... unsure.gif Nezinau, ar labai svarbu tas simtaprocentinis tikejimas, bet pas mane kazkaip ne kruopeles jo nera, ne trupinelio... unsure.gif Neisivaizduoju saves nescios, nors tu ka...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 30, 19:11)
palauk dar... nu, tarkim, 2 savaites galima paversti 10 dienu. po 10 dienu bus matyti II jau.. neprisisvaik, bet gal tiek tetruksta, juk gerai stimuliota esi, milijonu pakanka, ko dar noreti..
saugotis po abrazijos? o kam? kad infekcijos neuznesti? man niekas nieko del to nesake. pastoti vistiek nepastosiu, o jeigu ka - as esu persileidimu meistre. retai pavyksta per pusmeti 3 kartus..
viskas issispres ir labai ilgai laukti nereikes, menesi-pusantro. mane labiau rezultatas neramina, negu tas 'issispres"... gali taip issispresti, kad.. aj, nenoriu nei galvoti.. niekaip tik nesuprantu, ka as padariau, kad visa tai man ant galvos..

geras sprendimas.. protingas. islauktas ir apsvarstytas.

Na.. Visada po abrazijos neleidzia pastoti pusmeti, mano draugems ir pazistamoms visoms taip sake.

O tau juk kimba.. Nezinau, gal paklausk gines..

QUOTE(,,Selina'',2012 01 30, 19:30)
Taip to maziau labai norisi. Vyro noro net nusakyti nemoku... Jam nescia moteris tarsi sventa. Ilgas tas kelias, bet teks juo zengti. Kitos iseities nematau.

Reikia. Bet zinai,kai jau nusprendi.. Kazkaip prisijaukini ta minti. Vis maziau ji man svetima. Kol darysim, man rodos, tikrai jau lauksiu ir siltai viska priimsiu. Ir su IUI taip buvo, prazioj verkiau,kad reikia, paskui ejau kaip i pasimatyma smile.gif

QUOTE(*River* @ 2012 01 30, 21:54)
Viskas bus gerai  mirksiukas.gif Musu kumstukai suspausti  4u.gif
Tai vis tik apsisprendet? Kada planuojate pradeti? Galvojat apie LV? (As pastaruoju metu aptingau, nebenoriu niekur vazineti, tai vel pradejau galvoti apie VK - gal isbandyti Meskauskiene, o gal ir Visockiene butu visai gera  rolleyes.gif ).
Nieko tu nepadarei, tiesiog toks gyvenimas... Laikykis  console.gif Negali visa laika vien nesisekti, negali, taip nebuna niekam  4u.gif
O kas labiausiai neramina?
As tai anksciau labai bijojau IVF. O dabar nebebijau, bet kazkodel netikiu, kad pavyks...  unsure.gif Nezinau, ar labai svarbu tas simtaprocentinis tikejimas, bet pas mane kazkaip ne kruopeles jo nera, ne trupinelio...  unsure.gif Neisivaizduoju saves nescios, nors tu ka...

Ai, zinok, nebutinai tas tikejimas, o ir jis daznai nepadeda. Kas cia zino..
Mes planuojam i LV, vaziuosim konsultuotis pirmiausia, o procedura planuojam turbut birzeli. Apsisrendem ir nebesiblaskom, pasakiau leliui,kad dar turi tris menesius, jei ateis pats, kita vasara vaziuojam fainai atostogauti. Tegul masto cool.gif kiek linigu, laukimo, sveikatosjau paaukojom.. Nejauneju, kiausidziu rezervas senka,kiek cia galima zaisti. Vyrui sakau, isivaizduokim, kad vaziuosime atostogauti i kokia faina kelione, bet paskui visa laika mylesimes,todel liksime nieko nepamate,tik pinigus isleide, bet uztat prisidirbe bigsmile.gif
Kas bus su mano stogu, jei prisidirbti nepavyks,bijau galvoti todel stengiuos negalvoti.
Atsakyti
(As pastaruoju metu aptingau, nebenoriu niekur vazineti, tai vel pradejau galvoti apie VK - gal isbandyti Meskauskiene, o gal ir Visockiene butu visai gera  rolleyes.gif ).

Gerai būtų, kad aš žinočiau - kokios problemos lotuliukas.gif visko po biški, bet nieko labai: užkilęs, bet valdomas PRL, tai nevyko O, dabar jau panašu, kad vyksta, ir po LP drilingo vyko, kiaušintakiai apsunkintai pratekami (gali būti čia problema-gal spazmuoja), sperma įvairi, bet ne tragiška, tik judrumas apie 40proc. jau 6 IUI apturėjau, jokio kibimo nė karto nebuvo... belieka IVF. verysad.gif
o aš DAR aptingus. kol kas nenoriu toli važiuot niekur, tai galvoju apie VK Kaunas-Vilnius-Kaunas. ta prasme su gydytoja bendraut Kaune, stimuliuotis, žiūrėtis irgi, o tik punkcijai ir įsodinimui Vilniuj, nes tik ten visa įranga.
jau tyrimukus darausi ir startuosiu labai paprastai (trumpa schema) pavasarį, kai tik užplauks, kad jau tikrai NOOORIU ir esu pasiruošus. ax.gif
Papildyta:
As tai anksciau labai bijojau IVF. O dabar nebebijau, bet kazkodel netikiu, kad pavyks...  unsure.gif Nezinau, ar labai svarbu tas simtaprocentinis tikejimas, bet pas mane kazkaip ne kruopeles jo nera, ne trupinelio...  unsure.gif Neisivaizduoju saves nescios, nors tu ka...

jo, ir aš šiaip tikėjau, kad kada nors pavyks, kad turėsiu lelių (ilgame laikotarpyje), bet kai ateina konkretus ciklas, konkretus mėnuo (trumpas laikotarpis) ir jau netikiu nė kiek... kai pagalvodavau po IUI, kad jau gal pavyko, išsigąsdavau kažkaip - negi jau tikrai? blink.gif ir šiaip pamažu pratinuosi prie minties, kad jau gal ir nebepavyks. tiesiog kad mažiau stresuočiau, reikia susitaikyti.... kad gyvenimas tuo nesibaigia.
Atsakyti
o darant pirmą kartą IVF turbūt niekas dar nesiūlys daryt kariotipo, Y chromosomų, zarazų? turbūt reikia pažiūrėt, ar pavyks. tik po nepavykusio jau kažko ieško. ar ne? taip norisi pasidaryt kuo daugiau tyrimų, kad tik viskas būtų gerai iš pirmo karto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 01 31, 10:08)
o darant pirmą kartą IVF turbūt niekas dar nesiūlys daryt kariotipo, Y chromosomų, zarazų? turbūt reikia pažiūrėt, ar pavyks

zarazų tai tikrai reikėtų pasidaryti..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 31, 11:13)
zarazų tai tikrai reikėtų pasidaryti..

tai tos tradicinės iš tepinėlių padarytos, dar pagal sąrašą darau kitas, bet aš apie tas užslėptas iš Graikijos...
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 01 31, 10:15)
aš apie tas užslėptas iš Graikijos...

tai ir šitų nieks nesiūlys pasidaryti, pačiai reiks.. bet kol kas gal nesigilink mastau.gif

pamiršau pasisvekinti.. labas šaltas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti