QUOTE(,,Selina'',2012 01 30, 13:23)
Panos gelbekit,
blaskausi kaip lapelis ant zemeles saltos ir nezinau ka daryti. Bukit geros issakykit savo nuomone, man dabar to labai reikia.
Esme. Jau esu rasiusi, kad mano zmogaus ne kokie rezultatai. Reikia dayti IVF. Kitaip vaiku susilaukti negalime. Laukti jau irgi negalime. Vyras bijo del mano sveikatos, viska paliko spresti man. Kaip as nuspresiu taip ir bus.
As noriu daryti IVF, bet aisku bijau be proto, kaip viskas bus ir t.t.
Bet dar labiau bijau, kad ateis laikas ir gailesiuosi, kad is viso net nepabandziau.
daryk. gal tiek tetruksta.
Papildyta:
QUOTE(meskos @ 2012 01 30, 12:10)
O tu nueik anksciau kad paziuretu tada.. nes butinai turi tikrint ar viskas ok issivale..vasario 8 labai toli...Spazmuoja tau dar pilva dabar?
matai, tau perspektyvos blogos, o man siaip issiliet ant MB patinka labai, nzn kaip jis su manim istvers,prisiknisineju prie kiekvienos smulkmenos. uz tai psichologiniu problemu netriu, viska jam atidaviau, tik abejoju ar cia gerai bus taip :)Tik ziuriu, kuo as bjauresne , tuoj jis kazkaip labiau laksto
dar spazmuoja, bet jau nebetaip ziauriai kaip vakar ir uzvakar..
nezinau, man nera poreikio issilieti, ir taip man jo gaila, viskuo save kaltina.. is esmes mes su juo tik vienas kita teturim.. tai dar tokiom bedom uzgriuvus dar varyti vienam ant kito... nezinau, nera tokios minties..
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.