Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(meskos @ 2012 01 30, 10:30)
Tiesa, kas busit druskininkuose, tai tikrai i ta panoramini restorana rekomenduoju uzsukti, ne bereikalo prigirtas jis, maistas super  thumbup.gif

ooo kaip aš noriu į Druskininkus rolleyes.gif

labas dienas mirksiukas.gif
man šian pirma diena darbe po atostogų.....

Maide, kaip tu??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 30 sausio 2012 - 10:44
QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 30, 11:29)
Labas.
Užjaučiu..o tai tau dabar reikia saugotis, ar ne? verysad.gif
ko? nezinau, nieko as nesisaugau.. bent jau kazkaip specialiai. bunu ir tiek.

QUOTE(meskos @ 2012 01 30, 11:30)
Labas rytas visoms 4u.gif
Maide - o kada tau pas gyd kad apziuretu po A??

vasario 8. bet pas mus su vyru prasideda dideles bedos vasario 8, tai vargiai as sugebesiu apie kazka kitka galvoti, o sedeti ir zliumbti prie gydytojos kabineto tikrai ne iseitis.. nebezinau nieko, viskas griuna... ateities perspektyvos labai nekokios ir ypatingai miglotos, tad as jau nebegalvoju apie jokius vaikus..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 30, 11:47)
ko? nezinau, nieko as nesisaugau.. bent jau kazkaip specialiai. bunu ir tiek.
vasario 8. bet pas mus su vyru prasideda dideles bedos vasario 8, tai vargiai as sugebesiu apie kazka kitka galvoti, o sedeti ir zliumbti prie gydytojos kabineto tikrai ne iseitis.. nebezinau nieko, viskas griuna... ateities perspektyvos labai nekokios ir ypatingai miglotos, tad as jau nebegalvoju apie jokius vaikus..

O tu nueik anksciau kad paziuretu tada.. nes butinai turi tikrint ar viskas ok issivale..vasario 8 labai toli...Spazmuoja tau dar pilva dabar?
matai, tau perspektyvos blogos, o man siaip issiliet ant MB patinka labai, nzn kaip jis su manim istvers,prisiknisineju prie kiekvienos smulkmenos. uz tai psichologiniu problemu netriu, viska jam atidaviau, tik abejoju ar cia gerai bus taip :)Tik ziuriu, kuo as bjauresne , tuoj jis kazkaip labiau laksto biggrin.gif
Papildyta:
[quote=zuzla,2012 01 30, 11:44]
ooo kaip aš noriu į Druskininkus rolleyes.gif

labas dienas mirksiukas.gif
man šian pirma diena darbe po atostogų.....

Pirma diena smagu darbe buna po atostogu:) Nieko, praeis, tuoj atostogu atsiminimai prades blankti doh.gif Busi darbo laiudis kaip ir mes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 30, 11:10)
Pirma diena smagu darbe buna po atostogu:) Nieko, praeis, tuoj atostogu atsiminimai prades blankti  doh.gif Busi darbo laiudis kaip ir mes smile.gif

koks čia smagumas laugh.gif nors šiaip pakankamai ramu kol kas.. kol ne visi žino, kad grįžau..
užtad jau žinau, kad klasiokė apsisprendė, kokį vežimėlį pirks.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 30, 10:47)
ateities perspektyvos labai nekokios ir ypatingai miglotos

liūdna.. laikykites 4u.gif
Atsakyti
[quote=zuzla,2012 01 30, 12:26]
koks čia smagumas laugh.gif nors šiaip pakankamai ramu kol kas.. kol ne visi žino, kad grįžau..
užtad jau žinau, kad klasiokė apsisprendė, kokį vežimėlį pirks.

bet ji vistiek tau ten viska pasakoja, ir nesvarbu ar tu kreipo demesi ar ne?smile.gifsmile.gif Is mano veido israiskos paprastai matosi ir man nepasakoja niekas:)
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 30, 11:49)
bet ji vistiek tau ten viska pasakoja, ir nesvarbu ar tu kreipo demesi ar ne?smile.gifsmile.gif Is mano veido israiskos paprastai matosi ir  man nepasakoja niekas:)

tai būtent, kad virtualiai pasakoja, nes mano veido išraiška irgi daug gali pasakyti laugh.gif vyras būna sako - į tave net žiūrėt nereikia, jaučiasi, kai tu pyksti, kaip kokias bangas būtum skleidus..
ji dabar net apie mane nieko neklausinėja, ne tuo galva užimta rolleyes.gif
Atsakyti
Panos gelbekit,
blaskausi kaip lapelis ant zemeles saltos ir nezinau ka daryti. Bukit geros issakykit savo nuomone, man dabar to labai reikia. 4u.gif
Esme. Jau esu rasiusi, kad mano zmogaus ne kokie rezultatai. Reikia dayti IVF. Kitaip vaiku susilaukti negalime. Laukti jau irgi negalime. Vyras bijo del mano sveikatos, viska paliko spresti man. Kaip as nuspresiu taip ir bus.
As noriu daryti IVF, bet aisku bijau be proto, kaip viskas bus ir t.t.
Bet dar labiau bijau, kad ateis laikas ir gailesiuosi, kad is viso net nepabandziau.
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 01 30, 12:23)
Bet dar labiau bijau, kad ateis laikas ir gailesiuosi, kad is viso net nepabandziau.

dar kartą paskaityk smile.gif man čia viskas aišku ir nematau kame tau reikia gelbėti.
taip pat gal IVF sėkmingos istorijos įkvėps daugiau drąsos. jei turi galimybę ir norą, daryk ir nebijok, juk tu ne viena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 01 30, 13:23)
Panos gelbekit,
blaskausi kaip lapelis ant zemeles saltos ir nezinau ka daryti. Bukit geros issakykit savo nuomone, man dabar to labai reikia.  4u.gif
Esme. Jau esu rasiusi, kad mano zmogaus ne kokie rezultatai. Reikia dayti IVF. Kitaip vaiku susilaukti negalime. Laukti jau irgi negalime. Vyras bijo del mano sveikatos, viska paliko spresti man. Kaip as nuspresiu taip ir bus.

daryk. gal tiek tetruksta.
Papildyta:
QUOTE(meskos @ 2012 01 30, 12:10)
O tu nueik anksciau kad paziuretu tada.. nes butinai turi tikrint ar viskas ok issivale..vasario 8 labai toli...Spazmuoja tau dar pilva dabar?
matai, tau perspektyvos blogos, o man siaip issiliet ant MB patinka labai, nzn kaip jis su manim istvers,prisiknisineju prie kiekvienos smulkmenos.  uz tai psichologiniu problemu netriu, viska jam atidaviau, tik abejoju ar cia gerai bus taip :)Tik ziuriu, kuo as bjauresne , tuoj jis kazkaip labiau laksto  biggrin.gif

dar spazmuoja, bet jau nebetaip ziauriai kaip vakar ir uzvakar..
nezinau, man nera poreikio issilieti, ir taip man jo gaila, viskuo save kaltina.. is esmes mes su juo tik vienas kita teturim.. tai dar tokiom bedom uzgriuvus dar varyti vienam ant kito... nezinau, nera tokios minties..
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 01 30, 12:23)
Vyras bijo del mano sveikatos, viska paliko spresti man. Kaip as nuspresiu taip ir bus.

Del sveikatos, man atrodo, kad man tas liudesys, beveik depresija del to, kad neturim vaiku daug labiau sugadino sveikata, nei butu keli IVF.
Ir tikrai gailiuosi, kad nebandem anksciau, o dabar gal jau bus per velu unsure.gif
Atsakyti
Zuzla,
tu teisi, as jau parsiau tai pati smile.gif

River,
as irgi bijau paveluoti ir paskui gailetis. Man atrodo va cia baisiausia. Zinau, kad busim labai grazi seima.

Maidenana,
dabar skauda. Skauda fiziskai, bet dar labiau dvasiskai. Kai tas skausmas praeis, vel atsiras nauju jegu kovoti. O jis tikrai praeis.

Laikykimes, Ateis ta laime pas mus.... 4u.gif Kur ji dings 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 30, 12:54)
tai būtent, kad virtualiai pasakoja, nes mano veido išraiška irgi daug gali pasakyti laugh.gif vyras būna sako - į tave net žiūrėt nereikia, jaučiasi, kai tu pyksti, kaip kokias bangas būtum skleidus..
ji dabar net apie mane nieko neklausinėja, ne tuo galva užimta rolleyes.gif

thumbup.gif Man patinka zmones ,is kuriu veidu visi atsakymai matosi, bet kartais cia minusas:)

As ka tik is gyd, ( kaip man nusibodo nusirenginet biggrin.gif ), tai neber mano kresulio, matosi memes artejancios po savaites dvieju, zodziu jega, dar niekad taip jomis nesidziaugiau.. smile.gif
Atsakyti