Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(*River* @ 2012 01 29, 14:34)
O anksciau i gleives neatkreipei demesio ir OT nedarydavai? Gal cia tik atsitiktinai taip, berods buvai isvaziavusi i siltus krastus, gal del to ciklas issiderino (man nuo kelioniu, ypac ten, kur karsta, visada veluodavo mm - tai arba O veluodavo, arba isvis nebudavo). Ar cia jau ne viena cikla taip buvo? Koks aplamai ciklo ilgis? Koks tas PRG?

anksciau pas mane tu vaisingu gleiviu is vis nebudavo schmoll.gif bent jau tokiu matomu..susireguliavau TTH,pradejau gerti gelezi vitamina D3 ir nezinau,ar tai sutapimas,bet pirma karta per 35 metus atsirado ypatingai daug gleiviu jau antra cikla...Kanaruose jos pasirode penkiom dienom anksciau,12,ciklo diena,gal sakau klimatas padejo ir O ivyko laiku g.gif ciklas 28,29 dienos,visa laika kaip laikrodukas beveik,PrG buna 50,buna 80,ivairiai...nebezinau kur dar ieskot bedos,gal dar neplystantis laiku folis kaltas g.gif
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 01 29, 13:15)
Mes pvz. esam abu sutare,m kad niekam apie tai ne zodzio nesakysim. Ir galu gale kas supras?

mano brolis zino, kad kazkas ne taip, bet nezino kas ir kokia is tiesu situacija doh.gif geriausia drauge zino kiek daugiau.
kruva aplinkiniu jau itarineja kad kazkas ne taip, nes ne pirmi metai gyvenam ir amzius jau ne jauniklinis. pora vyruku jau pagalba pasiule. ir visiskai rimtai, o ne juokais...
sefas irgi keistai pradejo ziureti, ko vis pas gydytojus ir pas gydytojus...kolegos akis isplete vis pilva nuziurineja, kada jau matysis...per viena baliu alkoholio neeriau, tai silkutes su raugintais agurkeliais pasiule biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 01 29, 13:56)
mano brolis zino, kad kazkas ne taip, bet nezino kas ir kokia is tiesu situacija  doh.gif  geriausia drauge zino kiek daugiau.
kruva aplinkiniu jau itarineja kad kazkas ne taip, nes ne pirmi metai gyvenam ir amzius jau ne jauniklinis. pora vyruku jau pagalba pasiule. ir visiskai rimtai, o ne juokais...
sefas irgi keistai pradejo ziureti, ko vis pas gydytojus ir pas gydytojus...kolegos akis isplete vis pilva nuziurineja, kada jau matysis...per viena baliu alkoholio neeriau, tai silkutes su raugintais agurkeliais pasiule biggrin.gif

Galiu tik pasakyti, kad zmones yra ziaurus verysad.gif Nekenciu tu pasiulymu is vyriskos gimines, tegu savo Zmonas apvaisineja. Parsai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 01 29, 15:01)
Nekenciu tu pasiulymu is vyriskos gimines

as nereaguoju, nes ju siulymai - ne mano problemos...
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 01 29, 13:54)
anksciau pas mane tu vaisingu gleiviu is vis nebudavo schmoll.gif bent jau tokiu matomu..susireguliavau TTH,pradejau gerti gelezi vitamina D3 ir nezinau,ar tai sutapimas,bet pirma karta per 35 metus atsirado ypatingai daug gleiviu jau antra cikla...Kanaruose jos pasirode penkiom dienom anksciau,12,ciklo diena,gal sakau klimatas padejo ir O ivyko laiku g.gif ciklas 28,29 dienos,visa laika kaip laikrodukas beveik,PrG buna 50,buna 80,ivairiai...nebezinau kur dar ieskot bedos,gal dar neplystantis laiku folis kaltas g.gif

Jei tik antra cikla, tai sunku ka pasakyti, gal tik atsitiktinumas. Pagal PRG tai O tikrai pilnaverte, jei butu trumpa liuteinine faze, tai butu mazas PRG g.gif O gal kaip tik gelezies ir vitamino D ir truko, skaiciau kazkur, kad vit. D padeda subresti kokybiskesnems kiausialastems.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 01 29, 14:56)
mano brolis zino, kad kazkas ne taip, bet nezino kas ir kokia is tiesu situacija  doh.gif  geriausia drauge zino kiek daugiau.

kaip ziauru... tikrai ziaurus zmones.. ot, jiems rupi... niekada nesupras jie... niekada..
o siaube, kaip skauda pilva... ne spazmai, o kazkoks kosmaras... nezinau kaip nakti reikes istverti nestaugus.. ketanovas mano geriausias draugas dabar...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 29, 19:48)

o siaube, kaip skauda pilva... ne spazmai, o kazkoks kosmaras... nezinau kaip nakti reikes istverti nestaugus.. ketanovas mano geriausias draugas dabar...

Laba!
Gal pavartok nuimanciu spazmus, kaip Nospa, dar pagerk ko nors su ibuprofenu? Ir raminanciu lengvu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 29, 20:48)
kaip ziauru... tikrai ziaurus zmones.. ot, jiems rupi... niekada nesupras jie... niekada..

Įkalk ketanovą ir porą nospos, greičiau suveiks 4u.gif
Atsakyti
viena ketanovo jau neima... jau geriu po 1,5.. zodziu..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 30, 11:09)

negerai, gal pabandyk 1 ketanovo ir viena žvakutę diclofenak, žvakutė greit veikia, suveiks 4u.gif
Atsakyti
Labas.

QUOTE(jurmarta @ 2012 01 29, 13:55)
kaip jus manot,ar gali taip buti,jog O ivyksta per velai,na tada kai folikulas buna perrauges ir yra nekokybiskas- netinkamas apvaisinimui?Idomu ar PRG tada rodo pilnaverte O g.gif .Ilga laika stebint savo organizma pastebejau,jog folikulas subresta jau 12,13 diena(cia matydavo echoskopu).Visus metus kas menesi pas gydytoja folis tuo metu jau budavo didziulis..Siuo metu darau pertrauka nuo daktaru ir vaisingas gleives pastebiu tik 15 diena,ovuliacijos testas teigiamas is vis buvo tik16-likta diena-nieko nebesuprantu unsure.gif

žinok,man būna ovuliacija 16-21 c. d. V sakė, kad gali būti, kad nors ir PRG geras, folis didelis, plyšta normaliai ir t. t., gali būti,kad jis nekokybiškas. Bet kita vertus, Ukrainoje man priešingai sakė, kad tai gali būti į naudą. Sperma silpna,o toks "pabuvęs" folis turi silpnesnį apvalkalą ir pro jį lengviau įlįsti. Beje, tą mėnesį, kai pastojau, man O buvo 21 c. d.

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 29, 20:48)

Užjaučiu..o tai tau dabar reikia saugotis, ar ne? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 30, 11:09)

Labas rytas visoms 4u.gif
Maide - o kada tau pas gyd kad apziuretu po A??

As is po sanatorijos, aisku biski "pagriesijau" i jacuzzi ilindau 5 min ir dar kokiom 3min i garu pirtele nes ji dregna, nekarsta.. gal nieko nebus biggrin.gif
Ai ir is viso zinokit, man jau uzkniso ir saugotis ir aplamai buti teigiamai ir optimistei, kaip kad megsta kai kas sakyt tikekit tikekit, sakau tai kitiems, nes galvoju gal pati patikesiu ax.gif Ta proga viena diena specialiai negeriau antibu savo ir uzsisaskiau prie skanaus maisto dideleee taure raudono vyno ax.gif ..Tiesa, kas busit druskininkuose, tai tikrai i ta panoramini restorana rekomenduoju uzsukti, ne bereikalo prigirtas jis, maistas super thumbup.gif
Atsakyti