mano aplinkoje yra viena virs 30 ir be vaiku.
kitos - su vaikais.
QUOTE(*River* @ 2012 01 27, 17:47)
O as turbut vienintele moteris savo aplinkoj, kuri neturi vaiku (isskyrus tas, kurioms <30 m.)
Mano hormonai isdurnejo, SHBG irgi virsijo normas. Pagal LH - man PKS, pagal SHBG - nera PKS. Bet gal tada rimtai problemos su skydliauke? Zodziu, vyra pagydysim, man prasides ligos Gal jau pratintis prie minties, kad gyvensim be vaiku?
Mano hormonai isdurnejo, SHBG irgi virsijo normas. Pagal LH - man PKS, pagal SHBG - nera PKS. Bet gal tada rimtai problemos su skydliauke? Zodziu, vyra pagydysim, man prasides ligos Gal jau pratintis prie minties, kad gyvensim be vaiku?
Kodel taip drastiskai? Negalvok taip pesimistiskai
As siandien jau kazkaip irgi griztu i save ir pradedu vel viska savo galveleje deliotis is naujo Atsiprasau, kad vakar taip verkslenau, is tikro vakar ne kas buvo..... Baisi geda
O del kompaniju.... Zinokit sventem Naujus metus ir visos poreles su vaikuciais buvo. As tu mamyciu ir taip gerai nepazistu, o kadangi dar vaikuciu neturiu tai jauciausi kaip balta varna tarp juodu. Praktiskai jokio normalaus bendravimo. Todel dazniausiai tenka bendrauti su Vyrais Paskui moteriskes pavyduliauja ir isvis zvairai i mane ziuri, kaip i Nacionalini tautos priesa
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2012 01 27, 17:51)
Na kazkaip mano artimiausia drauge neturi vaiku.... Nes gandras dar vis is Afrikos kelio i LT neranda. Kita neturi su kuo daryti Taip kad dar nesu gyva palaidota
QUOTE(,,Selina'',2012 01 27, 18:07)
As siandien jau kazkaip irgi griztu i save ir pradedu vel viska savo galveleje deliotis is naujo Atsiprasau, kad vakar taip verkslenau, is tikro vakar ne kas buvo..... Baisi geda
Nepastebejau, kad butum cia labai verkslenus. Jusu situacija tikrai ne is lengvuju. Gerai, kad yra sitas forumas, galima cia pasikalbeti Labai gaila, kad kai mums su vyru prasidejo sitas kosmaras su nevaisingumu, SM dar nebuvo, jautemes labai vienisi su savo problemomis. Informacija rasdavau tik angliskai ir aplamai tais laikais daug maziau jos buvo... Gal jau seniai butume tureje vaiku, jei buciau anksciau atradus sita foruma ar koki panasu. Ech...
priviet
nešąlat?
River, kaip po kirpyklos?
mes šian einam į dvynių lankynas, beveik 2 mėn. tikiuosi, ištverti. jeigu ką, turiu kur išsikalbėti
nešąlat?
River, kaip po kirpyklos?
mes šian einam į dvynių lankynas, beveik 2 mėn. tikiuosi, ištverti. jeigu ką, turiu kur išsikalbėti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 28, 11:39)
Nenusikirpau (tik galiukus) Nors nuejau pasiryzusi kirptis trumpai, bet atsisedusi i kirpejos kede pajutau, kad nebenoriu pas ja kirptis... Ji visada mane kerpa tuo paciu stilium, nusibooodo... Nutariau toliau kankintis, gal iki vasaros pavyks atauginti viska (tada nusikirpsiu )
Panos,patarkit,vaziuojant vyrui pas Z. konsultacijai kokius tyrimus pasidaryt ir nusivezt kad negaisti laiko?
QUOTE(jurmarta @ 2012 01 28, 14:32)
Panos,patarkit,vaziuojant vyrui pas Z. konsultacijai kokius tyrimus pasidaryt ir nusivezt kad negaisti laiko?
O kas negerai pas vyra?
mazas judrumas ir skystejimo procesas...bent jau buvo..astenospermija ar kaip ten vadinas...kadangi pas mane niekas nieko jau neberanda,gal pas ji dar ka nors ras....konsentracija atrodo nemaza..63 milijonai
QUOTE(jurmarta @ 2012 01 28, 15:46)
mazas judrumas ir skystejimo procesas...bent jau buvo..astenospermija ar kaip ten vadinas...kadangi pas mane niekas nieko jau neberanda,gal pas ji dar ka nors ras....konsentracija atrodo nemaza..63 milijonai
Jei seniai daryta spermograma, tai Z. turbut nores naujos.
Kokio mazumo tas judrumas?
Gali buti kalta infekcija, reiktu vyrui issitirti del LPL (chlamidijas, mikoplazmas, ureaplazmas), tepineli (del leukocitu, grybeliu), dar Z. megsta skirti spermos paseli.
Galima del viso pikto ir hormonus issitirti (Testosteronas, LH, PRL, FSH, E2) - bet gal nereikia visu...
QUOTE(*River* @ 2012 01 27, 23:04)
Nepastebejau, kad butum cia labai verkslenus. Jusu situacija tikrai ne is lengvuju. Gerai, kad yra sitas forumas, galima cia pasikalbeti Labai gaila, kad kai mums su vyru prasidejo sitas kosmaras su nevaisingumu, SM dar nebuvo, jautemes labai vienisi su savo problemomis. Informacija rasdavau tik angliskai ir aplamai tais laikais daug maziau jos buvo... Gal jau seniai butume tureje vaiku, jei buciau anksciau atradus sita foruma ar koki panasu. Ech...
Taip, Brangute, uz si foruma tai jau as dekinga kaip nezinau kas.... Nes buciau nezinojusi nei pas koki gydytoja kreiptis, nei ko tiketis. Galu gale ta psichologine zmogaus busena taip pat be proto svarbi, kai atrodo zeme is po koju slista, o kam pasipasakoti? Mes pvz. esam abu sutare,m kad niekam apie tai ne zodzio nesakysim. Ir galu gale kas supras? Kas istars tau paguodzianti zodi? Juk niekas nesupranta tol, kol pats to nepatiria... ,,Svetimo skausmo nebuna".
Papildyta:
QUOTE(*River* @ 2012 01 28, 12:08)
Nenusikirpau (tik galiukus) Nors nuejau pasiryzusi kirptis trumpai, bet atsisedusi i kirpejos kede pajutau, kad nebenoriu pas ja kirptis... Ji visada mane kerpa tuo paciu stilium, nusibooodo... Nutariau toliau kankintis, gal iki vasaros pavyks atauginti viska (tada nusikirpsiu )
Su tom kirpejom ziuriu visoms taip.... As zinokit ejau plaukuciu sukuotis, na kad graziau jau atrodyciau, tai grizau ir teko galvele issiplauti, nes negalejau i save ziureti.... kazkokia kutvela
kaip jus manot,ar gali taip buti,jog O ivyksta per velai,na tada kai folikulas buna perrauges ir yra nekokybiskas- netinkamas apvaisinimui?Idomu ar PRG tada rodo pilnaverte O .Ilga laika stebint savo organizma pastebejau,jog folikulas subresta jau 12,13 diena(cia matydavo echoskopu).Visus metus kas menesi pas gydytoja folis tuo metu jau budavo didziulis..Siuo metu darau pertrauka nuo daktaru ir vaisingas gleives pastebiu tik 15 diena,ovuliacijos testas teigiamas is vis buvo tik16-likta diena-nieko nebesuprantu
QUOTE(jurmarta @ 2012 01 29, 12:55)
kaip jus manot,ar gali taip buti,jog O ivyksta per velai,na tada kai folikulas buna perrauges ir yra nekokybiskas- netinkamas apvaisinimui?Idomu ar PRG tada rodo pilnaverte O .Ilga laika stebint savo organizma pastebejau,jog folikulas subresta jau 12,13 diena(cia matydavo echoskopu).Visus metus kas menesi pas gydytoja folis tuo metu jau budavo didziulis..Siuo metu darau pertrauka nuo daktaru ir vaisingas gleives pastebiu tik 15 diena,ovuliacijos testas teigiamas is vis buvo tik16-likta diena-nieko nebesuprantu
O anksciau i gleives neatkreipei demesio ir OT nedarydavai? Gal cia tik atsitiktinai taip, berods buvai isvaziavusi i siltus krastus, gal del to ciklas issiderino (man nuo kelioniu, ypac ten, kur karsta, visada veluodavo mm - tai arba O veluodavo, arba isvis nebudavo). Ar cia jau ne viena cikla taip buvo? Koks aplamai ciklo ilgis? Koks tas PRG?