Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 23:30)
o man 38 mažas, 39 didelis..
prieš kelias sav buvo MB gimtadienis, tai vyrai kaip vyrai, o moterys tik apie vėžimėlius ir sauskelnes kalbėjo, kol vyras nesustabdė protest.gif

mano batu dydis toks pats. 38.5 doh.gif
vat sita jausma as patiriu daznai. karta man isisiubavusios mamos net pasake, kodel as neiko nekalbu, tai su sypsena tsakaiu, kad nu ka...galiu apie darba papasakoti biggrin.gif baigesi tada roziniu rubeliu perziuros, gimdymu ir geriausiu pampersu aptarimai biggrin.gif susigedo siek tiek moteriskes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 01 27, 10:26)

vat sita jausma as patiriu daznai. karta man isisiubavusios mamos net pasake, kodel as neiko nekalbu, tai su sypsena tsakaiu, kad nu ka...galiu apie darba papasakoti  biggrin.gif  baigesi tada roziniu rubeliu perziuros, gimdymu ir geriausiu pampersu aptarimai  biggrin.gif  susigedo siek tiek moteriskes  biggrin.gif

Man apie pampersus kazkaip niekas nekalba... Visi iki siol kazkodel isitikine, kad as NENORIU vaiku ir itikineja, kaip fainai butu ju tureti doh.gif Bet pastebejau, kad kompanijose moterys buna vienoj kruvoj, o as kazkaip vis atsiduriu prie vyru arba jaunimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 01 27, 10:43)
pastebejau, kad kompanijose moterys buna vienoj kruvoj, o as kazkaip vis atsiduriu prie vyru arba jaunimo  biggrin.gif

aš pati taip pasirenku smile.gif nu neturiu aš apie ką su jomis kalbėt. kad ir dabar, organizavom kelionę aš ir vyrai, mamos neturi tam laiko irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 27, 11:50)
aš pati taip pasirenku smile.gif nu neturiu aš apie ką su jomis kalbėt. kad ir dabar, organizavom kelionę aš ir vyrai, mamos neturi tam laiko irnesakyk.gif

Labas rytas, 4u.gif , Zuzla, cia nepriklauso nuo to mama , ar ne, vieni zmones nori ir gali kurit, planuoti, vykdyti, kiti nespeja , nenori ir nemoka smile.gif As turiu viena dukra, bet bunu visur visada pati didziausia organizatore,.. o del moteru taip -manes jos nemegsta, ypac tos namu seimininkes, kurios kaip tu sakai niekam neturi laiko.. ax.gif
O kaip man truksta is tikruju moteriskos kompanijos, kuri irgi megsta greitai suktis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 27, 10:58)
Zuzla, cia nepriklauso nuo to mama , ar ne, vieni zmones nori ir gali kurit, planuoti, vykdyti, kiti nespeja , nenori ir nemoka smile.gif

O kaip man truksta is tikruju moteriskos kompanijos, kuri irgi megsta greitai suktis  doh.gif

parašiau taip todėl, kad anksčiau tikrai buvo kitaip smile.gif

aš tai neturiu su kuo net po parduotuves pavaikščiot..
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 27, 11:58)
O kaip man truksta is tikruju moteriskos kompanijos, kuri irgi megsta greitai suktis  doh.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 01 27, 12:07)
aš tai neturiu su kuo net po parduotuves pavaikščiot..

butumet klp, galetumet su manim vaiksciuoti. mes tai su mergom pavaikstom ir po parduotuves ir pageriam alaus ir picos pavalgom.. nu, su "mergom", joms visoms virs 40.. bet duok D man tokio aktyvumo kaip ju kai 40 bus man...
Atsakyti
Labas.

QUOTE(,,Selina'',2012 01 27, 00:22)
prostatos sekretas...... o kaip jis daromas? kur galetume ji atlikti?

maniškiui Ž klinikose per 5 minutes paėmė, nors tą dieną net neplanavom. Visai paprasta.

QUOTE(meskos @ 2012 01 27, 11:58)
Labas rytas,  4u.gif , Zuzla, cia nepriklauso nuo to mama , ar ne, vieni zmones nori ir gali kurit, planuoti, vykdyti, kiti nespeja , nenori ir nemoka smile.gif As turiu viena dukra, bet bunu visur visada pati didziausia organizatore,.. o del moteru taip -manes jos nemegsta, ypac tos namu seimininkes, kurios kaip tu sakai niekam neturi laiko..

drinks_cheers.gif Jums baisu kalbos apie vaikus, o man dar labai baisu kalbos apie buitį, kartais patenku į tokias kompanijas, galvoju, mirsiu, duokit vyrųsmile.gif receptai, puodai, kur pirkai, kaip gaminai, nu suprantu, galima pasidalinti info, kažkam skanu, kažkas patiko, pasiklausė, bet kokias 3 valandas vien apie tai???? Kančia man. Aš iš viso nebuitiška, man kalbėti pusdienį apie šluostes, naujus puodus, receptus...miau.....
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 27, 12:47)
Labas.

drinks_cheers.gif  Jums baisu kalbos apie vaikus, o man dar labai baisu kalbos apie buitį, kartais patenku į tokias kompanijas, galvoju, mirsiu, duokit vyrųsmile.gif receptai, puodai, kur pirkai, kaip gaminai, nu suprantu, galima pasidalinti info, kažkam skanu, kažkas patiko, pasiklausė, bet kokias 3 valandas vien apie tai???? Kančia man. Aš iš viso nebuitiška, man kalbėti pusdienį apie šluostes, naujus puodus, receptus...miau.....

mes su mergom tai vyrams kaulus plaunam.. ne saviems, bet apskritai.. o apie puodus, nu gal keleta minuciu, bet dazniausia baigiasi tuo, kad "aj, paskambinsiu kada ir paklausiu"...
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 27, 11:47)
receptai, puodai, kur pirkai, kaip gaminai, nu suprantu, galima pasidalinti info, kažkam skanu, kažkas patiko, pasiklausė, bet kokias 3 valandas vien apie tai????

nebuvau tokioje kompanijoje lotuliukas.gif
pas mus nebuvo moteriškų ir vyriškų temų, visada bendravome visi kartu, bet va atsirado vaikai ir mamos atsisijojo, pačios. nes renka rūbelių užsakymą internetu, tą aną skolinasi, o kada taviškis pradėjo žmonių maistą valgyt, o kaip tavoji prie puodo pratinasi, normaliai? ir t.t.........................
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 27, 13:05)
mes su mergom tai vyrams kaulus plaunam.. ne saviems, bet apskritai.. o apie puodus, nu gal keleta minuciu, bet dazniausia baigiasi tuo, kad "aj, paskambinsiu kada ir paklausiu"...

apie vyrus irgi nemėgstu kalbėti

QUOTE(zuzla @ 2012 01 27, 13:09)
nebuvau tokioje kompanijoje lotuliukas.gif
pas mus nebuvo moteriškų ir vyriškų temų, visada bendravome visi kartu, bet va atsirado vaikai ir mamos atsisijojo, pačios. nes renka rūbelių užsakymą internetu, tą aną skolinasi, o kada taviškis pradėjo žmonių maistą valgyt, o kaip tavoji prie puodo pratinasi, normaliai? ir t.t.........................

O mūsų draugų kompanijoje tai vaikai nedaug pakeitė, vis tiek kalbame apie mikro ir makro ekonomiką, klimato atšilimą ir pan hihihi.gif, man patinka tokios bendros temos, diskusijos, nei vyrai, nei puodai, nei pan., o apie vaikus..kai susirenka visi tie,kurie turi , tai yra kalbos, bet viena draugė labai jau į internetinių pirkimų aptarimus pasinėrė, tai tada jau prastai visiems, o ypač vyrams:) bet vat su bendraamžių mamytėm kaunietėm, būdavo ,susitinkam kartais, na, kelis kartus teko būti, tai... net ne apie vaikus (kas būtų tikėtina), o grynai apie buitį. Tai aš jau geriau einu su vaikais žaisti tada arba tyliai kavą siurbčioju biggrin.gif Pas mus su draugais (kurių nedaug ir turim, tiesą sakant) nėra vyriškų-moteriškų kompanijų, kalbam ,sėdim visi kartu, na, nebent iš pradžių,,dažniausiai vyrai valgyt daro, mes su vaikais būnam:), o tada visi. Bet jei kur patenku,kur išsiskirsčiusios kompanijos, tai dažniausiai plakuosi prie vyrųsmile.gif
Bet jeigu susitinku su drauge,kuri šeimos neturi, tai apie mano dukrytę kalbam tiek, kiek ji paklausia, o šiaip kalbam apie darbus , kas jai aktualu, apie laisvalaikį ir t. t., net nesugalvočiau jai pasakoti apie kakučius ar drabužėlius, na juk suvokiama, kad žmogui kol kas neaktualu. O kai susirenka tokia kompanija, kad visoms aktualu, tada pakalbam. Natūraliai kažkaip viskas išeina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 27 sausio 2012 - 14:00
Mes misriose kompaniojose tai dazniausiai stalo zaidimus zaidziam... g.gif dabar pagalvojau, kad mes tikrai daug kompaniju ivairaus plauko turim... nu tikrai daug.. ir su kiekvienais skirtingai.. bet nera nei vienu su mazais vaikais. tik viena pora su suaugusiais vaikais jau. viskas.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 27, 17:14)
Mes misriose kompaniojose tai dazniausiai stalo zaidimus zaidziam...  g.gif dabar pagalvojau, kad mes tikrai daug kompaniju ivairaus plauko turim... nu tikrai daug.. ir su kiekvienais skirtingai.. bet nera nei vienu su mazais vaikais. tik viena pora su suaugusiais vaikais jau. viskas.

O as turbut vienintele moteris savo aplinkoj, kuri neturi vaiku (isskyrus tas, kurioms <30 m.)

Mano hormonai isdurnejo, SHBG irgi virsijo normas. Pagal LH - man PKS, pagal SHBG - nera PKS. Bet gal tada rimtai problemos su skydliauke? Zodziu, vyra pagydysim, man prasides ligos doh.gif Gal jau pratintis prie minties, kad gyvensim be vaiku?
Atsakyti