QUOTE(Maidenana @ 2012 01 27, 13:05)
mes su mergom tai vyrams kaulus plaunam.. ne saviems, bet apskritai.. o apie puodus, nu gal keleta minuciu, bet dazniausia baigiasi tuo, kad "aj, paskambinsiu kada ir paklausiu"...
apie vyrus irgi nemėgstu kalbėti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 27, 13:09)
nebuvau tokioje kompanijoje
pas mus nebuvo moteriškų ir vyriškų temų, visada bendravome visi kartu, bet va atsirado vaikai ir mamos atsisijojo, pačios. nes renka rūbelių užsakymą internetu, tą aną skolinasi, o kada taviškis pradėjo
žmonių maistą valgyt, o kaip tavoji prie puodo pratinasi, normaliai? ir t.t.........................
O mūsų draugų kompanijoje tai vaikai nedaug pakeitė, vis tiek kalbame apie mikro ir makro ekonomiką, klimato atšilimą ir pan
, man patinka tokios bendros temos, diskusijos, nei vyrai, nei puodai, nei pan., o apie vaikus..kai susirenka visi tie,kurie turi , tai yra kalbos, bet viena draugė labai jau į internetinių pirkimų aptarimus pasinėrė, tai tada jau prastai visiems, o ypač vyrams:) bet vat su bendraamžių mamytėm kaunietėm, būdavo ,susitinkam kartais, na, kelis kartus teko būti, tai... net ne apie vaikus (kas būtų tikėtina), o grynai apie buitį. Tai aš jau geriau einu su vaikais žaisti tada arba tyliai kavą siurbčioju
Pas mus su draugais (kurių nedaug ir turim, tiesą sakant) nėra vyriškų-moteriškų kompanijų, kalbam ,sėdim visi kartu, na, nebent iš pradžių,,dažniausiai vyrai valgyt daro, mes su vaikais būnam:), o tada visi. Bet jei kur patenku,kur išsiskirsčiusios kompanijos, tai dažniausiai plakuosi prie vyrų
Bet jeigu susitinku su drauge,kuri šeimos neturi, tai apie mano dukrytę kalbam tiek, kiek ji paklausia, o šiaip kalbam apie darbus , kas jai aktualu, apie laisvalaikį ir t. t., net nesugalvočiau jai pasakoti apie kakučius ar drabužėlius, na juk suvokiama, kad žmogui kol kas neaktualu. O kai susirenka tokia kompanija, kad visoms aktualu, tada pakalbam. Natūraliai kažkaip viskas išeina.