Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 22:30)
stiprybės 4u.gif

o man 38 mažas, 39 didelis..

prieš kelias sav buvo MB gimtadienis, tai vyrai kaip vyrai, o moterys tik apie vėžimėlius ir sauskelnes kalbėjo, kol vyras nesustabdė protest.gif

aciu uz palaikyma 4u.gif
AI KAZKAIP VISI NUKVAKE blush2.gif juk ka mums daryt, jei tu vaikiuku nera, neilisi gyvas i zeme. vyresnieji liepia paskubeti, nes gali buti tuoj per velu.... na kad tu skubek neskubejes, jei neiseina.............................. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 01 26, 22:26)
laba velyvu vakareli,
tai buvom pas gydytoja, pasake kad tik ivf ir viskas
taigi iui skyrelis mums lieka tik svajone, kuri niekada neissipildys......

Stiprybes 4u.gif
Tai tyrimai nieko neparode? Daugiau nieko ir nebesiule tirtis? Kokias nors priezastis pasake, kodel pas ji bloga sperma?
O kokie pas tavo vyra buvo rezultatai, primink? Kiek is viso spermogramu esate dare ir per kiek laiko?

Mano vyras i pirtis ir taip nevaiksto, stipriu gerimu niekada negerdavo (tik alu, ir tai tik kol buvo studentas daugiau isgerdavo). Ir kas is to...

As i Latvija vaziuosiu tik todel, kad ten pigiau. O Lietuvoje turbut VK pigiausia IVF darytis. Gydytojai visi man panasus atrodo. Visokiu atsiliepimu prisiskaiciau ir pagal juos tikrai sunku pasakyti, ka rinktis. Man atrodo, vis tiek reikia bent karta asmeniskai susitikti ir ziureti, kaip seksis bendrauti...
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 01 26, 22:50)
Stiprybes 4u.gif
Tai tyrimai nieko neparode? Daugiau nieko ir nebesiule tirtis? Kokias nors priezastis pasake, kodel pas ji bloga sperma?
O kokie pas tavo vyra buvo rezultatai, primink? Kiek is viso spermogramu esate dare ir per kiek laiko?

Mano vyras i pirtis ir taip nevaiksto, stipriu gerimu niekada negerdavo (tik alu, ir tai tik kol buvo studentas daugiau isgerdavo). Ir kas is to...

As i Latvija vaziuosiu tik todel, kad ten pigiau. O Lietuvoje turbut VK pigiausia IVF darytis. Gydytojai visi man panasus atrodo. Visokiu atsiliepimu prisiskaiciau ir pagal juos tikrai sunku pasakyti, ka rinktis. Man atrodo, vis tiek reikia bent karta asmeniskai susitikti ir ziureti, kaip seksis bendrauti...

tyrimai neparode nieko, visiskai nieko. Va cia ir baisiausia.... Jokiu zarazu, hormonai normoje, is paselio irgi nieko... Taip kad tik IVF. Rasau ta trumpini9 daznai, gal labiau priprasiu ax.gif

maniskis i pirti nueina, bet man atrodo, vis tiek jau kai bloagai tai blogai... Alaus jis negeria, nes nemegsta, kartais isgeria tauriuju gerimu, bet siandien mes moteriskai uzdraudem lotuliukas.gif

Na o del Latvijos... As ten noriu.... nezinau kodel.... doh.gif

Papildyta:
QUOTE(,,Selina'',2012 01 26, 22:58)
tyrimai neparode nieko, visiskai nieko. Va cia ir baisiausia.... Jokiu zarazu, hormonai normoje, is paselio irgi nieko... Taip kad tik IVF. Rasau ta trumpini9 daznai, gal labiau priprasiu ax.gif

maniskis i pirti nueina, bet man atrodo, vis tiek jau kai bloagai tai blogai... Alaus jis negeria, nes nemegsta, kartais isgeria tauriuju gerimu, bet siandien mes moteriskai uzdraudem lotuliukas.gif

Na o del Latvijos... As ten noriu.... nezinau kodel.... doh.gif

Rezultatai: vos 2 mil. visame ejakuliate.......
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 01 26, 22:59)

Rezultatai: vos  2 mil. visame ejakuliate.......

Man atrodo, pas Maides vyra tiek is pradziu buvo, o dabar - normospermija.
Bet kiek atsimenu, jus lygtai nedaret nei estrogenu tyrimo, nei to prostatos sekreto. Man isimine, kad pas Maides vyra kaip sitie abu ir parode kazka blogo, o isgydzius matai kaip pas ji viskas pagerejo... Na as cia save guodziu, kad gal ir maniskiui pageres isnaikinus tas prostatos bakterijas rolleyes.gif
O buvot tik pas Z.? Gal dar ka nors pabandykite. Maide pries kelis psl. minejo kazkoki stebuklinga urologa Klaipedoje...
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 01 26, 23:09)
Man atrodo, pas Maides vyra tiek is pradziu buvo, o dabar - normospermija.
Bet kiek atsimenu, jus lygtai nedaret nei estrogenu tyrimo, nei to prostatos sekreto. Man isimine, kad pas Maides vyra kaip sitie abu ir parode kazka blogo, o isgydzius matai kaip pas ji viskas pagerejo... Na as cia save guodziu, kad gal ir maniskiui pageres isnaikinus tas prostatos bakterijas  rolleyes.gif
O buvot tik pas Z.? Gal dar ka nors pabandykite. Maide pries kelis psl. minejo kazkoki stebuklinga urologa Klaipedoje...

Nea, to mes tikrai nedareme.... Net nezinau, bijau is naujo suteikti sau vilties schmoll.gif
Dabar jau abu tariames ka daryti.... Bet kur eiti tos kitos kinsultacijos?
Papildyta:
prostatos sekretas...... o kaip jis daromas? kur galetume ji atlikti?
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 01 26, 23:22)
Nea, to mes tikrai nedareme.... Net nezinau, bijau is naujo suteikti sau vilties schmoll.gif
Dabar jau abu tariames ka daryti.... Bet kur eiti tos kitos kinsultacijos?
Papildyta:
prostatos sekretas...... o kaip jis daromas? kur galetume ji atlikti?

Vilties tai mazai... Maides vyro atvejis man atrodo is tu, "stebuklingu". Na bet as jusu vietoje padaryciau visus tuos tyrimus. Vis tiek jie kainuoja tik truputi laiko ir pinigu, o IVF kainuos ir daug pinigu, ir sveikatos... Bet cia jau jums spresti. Daug nenoreciau delsti, nes baisu, kad isvis neisnyktu spermatozoidai, bet lygiagreciai, kol ruosites IVF (vis tiek tai uztruks), galite dar pasidaryti keleta tyrimu. Cia tik mano nuomone ax.gif

Prostatos sekretas tiriamas pas urologa... Paimamas prostatos masazo budu smile.gif Va cia pirmoje zinuteje yra aprasymas smile.gif
http://www.atsimink....p;thread_id=517
Bet gal jums Z. ir ziurejo del leukocitu (mums seniau, kai ejom pirmakart, ziurejo), siaip jei yra kokia infekcija, tai butu padidejes leukocitu skaicius prostatos sekrete (tik spermogramoje gali nesimatyti).
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 19:47)
žodžiu, pati viską praėjus ir taip į akis su savo pilvu lenda unsure.gif o dufą utrogestanu pakeitė ir, sutapimas ar ne, kitą ciklą pastojo. sakau, gal galvoja, kad aš jai super draugė.. kad ir šiandien - aš jai apie Italiją, o ji man, kad pilvas auga, kad vajej kiek priaugo........

4u.gif 4u.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 26, 21:14)
Ai, kartais ta forumo "kompetencija" didesnė negu medikų..
Žoleles, bebrų sruoglius, bičių pienelį, maca, tribulus didelėm dozėm, dar kažkokių žolių virš 20,tarp jų ir to...gašlaus ožio ar kaip ten...visa tai geria nuo...kai ką nuo rugpjūčio, kai ką nuo gruodžio.

ir maniskis visus tuos reikalus isbande, ir tradicinius, ir oficialius, ir ne.... ir nieko unsure.gif
Atsakyti
labas rytas mirksiukas.gif
kaip šian nuotaikos? kokie planai šiai dienai, savaitgaliui?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 27, 09:59)
kokie planai šiai dienai, savaitgaliui?

Planai : kirpykla, po to - asaros ir vaiksciojimas kas 5 min. prie veidrodzio pasitikrinti, ar neataugo plaukai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 01 27, 10:08)
Planai : kirpykla, po to - asaros ir vaiksciojimas kas 5 min. prie veidrodzio pasitikrinti, ar neataugo plaukai  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
o man dabar toks bjaurus laikotarpis, kai jau reikėtų kirptis plaukus, bet nusprendžiau auginti, nes ir MB labai nori, kad grįžtu ilgesni plaukai, o ir aš noriu cheminį pasidaryt.. tai kenčiu dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 27, 10:13)

o man dabar toks bjaurus laikotarpis, kai jau reikėtų kirptis plaukus, bet nusprendžiau auginti, nes ir MB labai nori, kad grįžtu ilgesni plaukai, o ir aš noriu cheminį pasidaryt.. tai kenčiu dabar doh.gif

As irgi auginau, auginau, bet nebeistveriau, pradejau nekesti savo atvaizdo veidrodyje... Bet gal dar paskutine akimirka pasakysiu, kad noriu auginti ir kad pakirptu tik galiukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 01 27, 10:17)
As irgi auginau, auginau, bet nebeistveriau, pradejau nekesti savo atvaizdo veidrodyje... Bet gal dar paskutine akimirka pasakysiu, kad noriu auginti ir kad pakirptu tik galiukus  biggrin.gif

aš ir nežinau, kaip ištversiu nepasakius viską šnai, kai ateisiu pakirpti tik kirpčių biggrin.gif
Atsakyti