QUOTE(*River* @ 2012 01 26, 22:50)
Stiprybes
Tai tyrimai nieko neparode? Daugiau nieko ir nebesiule tirtis? Kokias nors priezastis pasake, kodel pas ji bloga sperma?
O kokie pas tavo vyra buvo rezultatai, primink? Kiek is viso spermogramu esate dare ir per kiek laiko?
Mano vyras i pirtis ir taip nevaiksto, stipriu gerimu niekada negerdavo (tik alu, ir tai tik kol buvo studentas daugiau isgerdavo). Ir kas is to...
As i Latvija vaziuosiu tik todel, kad ten pigiau. O Lietuvoje turbut VK pigiausia IVF darytis. Gydytojai visi man panasus atrodo. Visokiu atsiliepimu prisiskaiciau ir pagal juos tikrai sunku pasakyti, ka rinktis. Man atrodo, vis tiek reikia bent karta asmeniskai susitikti ir ziureti, kaip seksis bendrauti...
tyrimai neparode nieko, visiskai nieko. Va cia ir baisiausia.... Jokiu zarazu, hormonai normoje, is paselio irgi nieko... Taip kad tik IVF. Rasau ta trumpini9 daznai, gal labiau priprasiu
maniskis i pirti nueina, bet man atrodo, vis tiek jau kai bloagai tai blogai... Alaus jis negeria, nes nemegsta, kartais isgeria tauriuju gerimu, bet siandien mes moteriskai uzdraudem
Na o del Latvijos... As ten noriu.... nezinau kodel....
Papildyta:
QUOTE(,,Selina'',2012 01 26, 22:58)
tyrimai neparode nieko, visiskai nieko. Va cia ir baisiausia.... Jokiu zarazu, hormonai normoje, is paselio irgi nieko... Taip kad tik IVF. Rasau ta trumpini9 daznai, gal labiau priprasiu
maniskis i pirti nueina, bet man atrodo, vis tiek jau kai bloagai tai blogai... Alaus jis negeria, nes nemegsta, kartais isgeria tauriuju gerimu, bet siandien mes moteriskai uzdraudem
Na o del Latvijos... As ten noriu.... nezinau kodel....
Rezultatai: vos 2 mil. visame ejakuliate.......