QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 18:55)
gal vaziuoti... mes cia savo "kompetencja" mazai tavo vyro turtui padesim. zoleles bandei?
moterys 41 dydzio yra isdidziai diskriminuojamos.
Ai, kartais ta forumo "kompetencija" didesnė negu medikų..
Žoleles, bebrų sruoglius, bičių pienelį, maca, tribulus didelėm dozėm, dar kažkokių žolių virš 20,tarp jų ir to...gašlaus ožio ar kaip ten...visa tai geria nuo...kai ką nuo rugpjūčio, kai ką nuo gruodžio.
Matai, kaip..Vėlgi - kol nesusiduri, viskas kitaip atrodo. Mano koja 39, tai amžinai būna išpirkti, nes populiariausi, tokios geros kainos būna paskutinei porai, bet arba 36, arba 41 ten. Kolegė prieš porą savaičių grįžo iš Salamanderio,sako, nu kokius superinius batus mačiau, kainavo 300, dabar 100 ar kiek, nepamenu, bet yra tik 41 dydis , sako,nu kaip tą koją prisiauginti, oda, kokybė nereali, bet dideli
Net sm čia ėjo baneriai, kad 41 dydžiui kažkiek nuolaida, 30 ar 40 proc, nepamenu, kur, lyg crocsai, vis pagalvoju, va, kaip gerai tam 41..o pasirodo, ne visada..
Beje,dėl tų papildomų kg, tai irgi į temą. Sakai, niekas n epastebi. O mano pastebi..ir labai greitai, nes jie dedasi ant vienos vietos. Ir tai sąlygoja klausimus: "o, tai jau antro laukiesi?" Vat tada užeina staigus ir stiprus noras NUMESTI.
QUOTE(Puk @ 2012 01 26, 20:11)
Tu kaip ten ją taisai, sumaišai su tom pasukom
Perku liesą birią varškę, na, kda nepresuota būtų, dedu į dubenį, užpilu pasukom(dažniausiai maišau tas su skoniu ir tas be skonio) ,sumaišau ir valgau. Dar papildomai pasukų išgeriu.
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 20:51)
nu tai viskas su ja aisku... bus "ruzava mamyte" - uooooj
mes pakakojome, uuuooooj,
mes pasisojome, uoooj,
mes pavalgeme... bus jausmas, kad ji kartu su vaiku apsisika.
va ir aš taip sakiau, pati nepastebėjau, draugas pastebėjo.. Ir šiaip..pamišus buvau, bet nekroviau to nesusijusiems žmonėms, šiais laikais yra SM bendraamžių temos,kur galima sočiai išsikalbėti apie kakučius, plaukučius ir visa kita:)
QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 21:34)
kažin kaip mums bus. aš nei nešiojau, nei gimdžiau, tai negaliu pasakyt, ar tikrai nesuskystės man protelis
Vat man tai sočiai suskystėjo
ir dar neatskystėjo, taip kad, panos..nespjaukit į šulinį,oi, nespjaukit..kai prisimenu, ką kalbėjau prieš pastodama, kaip vertinau draugių elgesį...atsiprašiau jų, kai dukrytei buvo gal 2 mėn.