Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 19:33)
o ta tavo drauge zino apie tavo problemas?

tai būtent, kad žino. ir pati nesulaukė gandrų ilgą laiką, ir gydytojų nemažai apėjus, ir PKS įtarė ir t.t. ir pan.. atlikusio clost'o man siūlė, tik galiojimas pasirodo buvo išėjęs. ir ašaras, ir neapykantą dėl kitų neštukių išgyvenus. žodžiu, pati viską praėjus ir taip į akis su savo pilvu lenda unsure.gif o dufą utrogestanu pakeitė ir, sutapimas ar ne, kitą ciklą pastojo. sakau, gal galvoja, kad aš jai super draugė.. kad ir šiandien - aš jai apie Italiją, o ji man, kad pilvas auga, kad vajej kiek priaugo........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 26 sausio 2012 - 19:48
QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 20:47)
tai būtent, kad žino. ir pati nesulaukė gandrų ilgą laiką, ir gydytojų nemažai apėjus, ir PKS įtarė ir t.t. ir pan.. atlikusio clost'o man siūlė, tik galiojimas pasirodo buvo išėjęs. ir ašaras, ir neapykantą dėl kitų neštukių išgyvenus. žodžiu, pati viską praėjus ir taip į akis su savo pilvu lenda unsure.gif o dufą utrogestanu pakeitė ir, sutapimas ar ne, kitą ciklą pastojo. sakau, gal galvoja, kad aš jai super draugė.. kad ir šiandien - aš jai apie Italiją, o ji man, kad pilvas auga, kad vajej kiek priaugo........

nu tai viskas su ja aisku... bus "ruzava mamyte" - uooooj mes pakakojome, uuuooooj, mes pasisojome, uoooj, mes pavalgeme... bus jausmas, kad ji kartu su vaiku apsisika.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 19:47)
tai būtent, kad žino. ir pati nesulaukė gandrų ilgą laiką, ir gydytojų nemažai apėjus, ir PKS įtarė ir t.t. ir pan.. atlikusio clost'o man siūlė, tik galiojimas pasirodo buvo išėjęs. ir ašaras, ir neapykantą dėl kitų neštukių išgyvenus. žodžiu, pati viską praėjus ir taip į akis su savo pilvu lenda unsure.gif o dufą utrogestanu pakeitė ir, sutapimas ar ne, kitą ciklą pastojo. sakau, gal galvoja, kad aš jai super draugė.. kad ir šiandien - aš jai apie Italiją, o ji man, kad pilvas auga, utrogestano dozes mažina, kad vajej kiek priaugo........

Nu suminkstejo smegenys nuo nestumo, kai kam pasitaiko, gal ir mums taip bus (sutinku su tuo, kad tik isvis pastociau) biggrin.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 19:51)
nu tai viskas su ja aisku... bus "ruzava mamyte" - uooooj mes pakakojome, uuuooooj, mes pasisojome, uoooj, mes pavalgeme... bus jausmas, kad ji kartu su vaiku apsisika.

lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 19:51)

laimė, kad ji namie prie kompo nesijungia, tai tikiuosi, aš to išvengsiu lotuliukas.gif nors ką gali žinot.. aišku, visada galima tiesiai šviesiai pasakyti, bet ne ant tiek ji man draugė, kad sakyčiau jai ką galvoju ir kaip jaučiuosi.
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 01 26, 20:54)
Nu suminkstejo smegenys nuo nestumo, kai kam pasitaiko, gal ir mums taip bus (sutinku su tuo, kad tik isvis pastociau)  biggrin.gif
lotuliukas.gif  doh.gif

nugi buna tokiu mamasu, nesakau, kad blogai, bet tada jos taip praskisteja savo nestume, o po to kleckiuke, kad praejus porai-trejetai metu kuria temas skyrelyje "kai isimaiso trecias" su pavadinimu "jis susirado meiluze", o pirma fraze po pasisveikinimo buna "auginu metu-dvieju mazyli, sunkiai islaukta, sunkiai atejusi i si pasauli, toki grazu ir toki mylima"... as nesijuokiu is tokiu mamu, bet tokios moterys tampa butent mamomis ir pamirsta, kad jos moterys ir kad net turi vyra (ne santuokini partneri, o vyra - kaip lytis) salia.. morale - kas perdaug - tas nesveika.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 20:01)
nugi buna tokiu mamasu, nesakau, kad blogai, bet tada jos taip praskisteja savo nestume, o po to kleckiuke, kad praejus porai-trejetai metu kuria temas skyrelyje "kai isimaiso trecias" su pavadinimu "jis susirado meiluze", o pirma fraze po pasisveikinimo buna "auginu metu-dvieju mazyli, sunkiai islaukta, sunkiai atejusi i si pasauli, toki grazu ir toki mylima"... as nesijuokiu is tokiu mamu, bet tokios moterys tampa butent mamomis ir pamirsta, kad jos moterys ir kad net turi vyra (ne santuokini partneri, o vyra - kaip lytis) salia.. morale - kas perdaug - tas nesveika.

Jo, mano viena drauge buvo normali, tikrai ne "rozine", o kai pasigimde - neimanoma bendrauti. Dabar bendraujam tik tiek, kad karta-du per metus parasau emaila, ji man atgal 50 savo vaiko nuotrauku ( ju as, aisku, neziuriu) doh.gif Vietoj kalediniu, velykiniu, gimtadienio atviruku - vaiko nuotraukos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 20:01)
tokios moterys tampa butent mamomis ir pamirsta, kad jos moterys ir kad net turi vyra (ne santuokini partneri, o vyra - kaip lytis) salia..

oi Maide... atrodo žino tos moterys, kad taip būna, bet va paima ir pamiršta.. gerai, jei iš šalies kas pasakys, akis atmerks, bet ar visos mes turim tokį žmogų pašonėje?
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 01 26, 21:07)
Jo, mano viena drauge buvo normali, tikrai ne "rozine", o kai pasigimde - neimanoma bendrauti. Dabar bendraujam tik tiek, kad karta-du per metus parasau emaila, ji man atgal 50 savo vaiko nuotrauku ( ju as, aisku, neziuriu)  doh.gif Vietoj kalediniu, velykiniu, gimtadienio atviruku - vaiko nuotraukos  doh.gif

aga... yra yra tokiu... kosmaras nepagydomas.

QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 21:08)
oi Maide... atrodo žino tos moterys, kad taip būna, bet va paima ir pamiršta.. gerai, jei iš šalies kas pasakys, akis atmerks, bet ar visos mes turim tokį žmogų pašonėje?

tai tik atrodo. kas tikrai zino - saves ir aplinkiniu nepamirsta. turejau as panasu ivyki odesoje, mano grupiokes kazkokia giminaite pagimde, tai ant tiek "pagimde", kad net nebesiteike atsakyti i sveikinimo zinutes, visiskai ignoruodama sveikinanciuju lankymus.. ir visi aplink turejo "suprasti", kad ji pagimde, ne, tiksliau - PAGIMDE ir sokineti aplinkui. Kas daresi po to - istorija nutyli, bet ir gerai, nes sveiko proto tas neprideda. Be to, manau, kad joks zmogus salia nepades - arba pati susivoki arba geriausia drauge ar toks zmogus tampa priesu, nes "nesidziaugia tavo laime"..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 20:16)
tai tik atrodo. kas tikrai zino - saves ir aplinkiniu nepamirsta

kažin kaip mums bus. aš nei nešiojau, nei gimdžiau, tai negaliu pasakyt, ar tikrai nesuskystės man protelis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 18:55)
gal vaziuoti... mes cia savo "kompetencja" mazai tavo vyro turtui padesim. zoleles bandei?

moterys 41 dydzio yra isdidziai diskriminuojamos.

Ai, kartais ta forumo "kompetencija" didesnė negu medikų..
Žoleles, bebrų sruoglius, bičių pienelį, maca, tribulus didelėm dozėm, dar kažkokių žolių virš 20,tarp jų ir to...gašlaus ožio ar kaip ten...visa tai geria nuo...kai ką nuo rugpjūčio, kai ką nuo gruodžio.

Matai, kaip..Vėlgi - kol nesusiduri, viskas kitaip atrodo. Mano koja 39, tai amžinai būna išpirkti, nes populiariausi, tokios geros kainos būna paskutinei porai, bet arba 36, arba 41 ten. Kolegė prieš porą savaičių grįžo iš Salamanderio,sako, nu kokius superinius batus mačiau, kainavo 300, dabar 100 ar kiek, nepamenu, bet yra tik 41 dydis , sako,nu kaip tą koją prisiauginti, oda, kokybė nereali, bet dideli doh.gif Net sm čia ėjo baneriai, kad 41 dydžiui kažkiek nuolaida, 30 ar 40 proc, nepamenu, kur, lyg crocsai, vis pagalvoju, va, kaip gerai tam 41..o pasirodo, ne visada..

Beje,dėl tų papildomų kg, tai irgi į temą. Sakai, niekas n epastebi. O mano pastebi..ir labai greitai, nes jie dedasi ant vienos vietos. Ir tai sąlygoja klausimus: "o, tai jau antro laukiesi?" Vat tada užeina staigus ir stiprus noras NUMESTI.

QUOTE(Puk @ 2012 01 26, 20:11)
Tu kaip ten ją taisai, sumaišai su tom pasukom

Perku liesą birią varškę, na, kda nepresuota būtų, dedu į dubenį, užpilu pasukom(dažniausiai maišau tas su skoniu ir tas be skonio) ,sumaišau ir valgau. Dar papildomai pasukų išgeriu.

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 20:51)

doh.gif va ir aš taip sakiau, pati nepastebėjau, draugas pastebėjo.. Ir šiaip..pamišus buvau, bet nekroviau to nesusijusiems žmonėms, šiais laikais yra SM bendraamžių temos,kur galima sočiai išsikalbėti apie kakučius, plaukučius ir visa kita:)

QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 21:34)
kažin kaip mums bus. aš nei nešiojau, nei gimdžiau, tai negaliu pasakyt, ar tikrai nesuskystės man protelis laugh.gif

Vat man tai sočiai suskystėjo lotuliukas.gif ir dar neatskystėjo, taip kad, panos..nespjaukit į šulinį,oi, nespjaukit..kai prisimenu, ką kalbėjau prieš pastodama, kaip vertinau draugių elgesį...atsiprašiau jų, kai dukrytei buvo gal 2 mėn.
Atsakyti
laba velyvu vakareli,
tai buvom pas gydytoja, pasake kad tik ivf ir viskas
taigi iui skyrelis mums lieka tik svajone, kuri niekada neissipildys......

dabar lieka rinktis, kur darytis ta ivf, dar tikrai nezinau, nors sirdis link latvijos labai jau linksta.... gal kas ka patarsite?

Z. vyra prigasdino, kad jokiu pirciu. Grieztai uzdraude, o apie degtine- tai sake jokiu cia nuodu. Prigasdino mano brangu zmogu kaip reikiant..... Kad mane saugotu, kad IVF tai nejuokai, gali gresti hyperstimuliacija, netgi mirtis.....
Siaip jau uz tai jauciu pagarba jai, moteris moteri vis delto supranta.......

Vaistu jokiu gerti neliepe, nes sako per mazai mes ju turime, taip kad tik papildu keleta ir ruostis IVF.

Jausmai. Turiu pasakyti, kad nieko naujo neisgirdau, ta ir tikejausi isgirsti, bet kazkaip vis tiek ant dusios sunku.... verysad.gif Ech, laukia sunkus ir daug jegu reikalaujantis kelias....

Batai.... Mano numeris 38, pasakysite, kad pasiseke... Ne velnio, visi sio numerio batai dazniausiai buna jau ispirkti.... Basta....

Papildyta:
QUOTE(*River* @ 2012 01 26, 20:07)
Jo, mano viena drauge buvo normali, tikrai ne "rozine", o kai pasigimde - neimanoma bendrauti. Dabar bendraujam tik tiek, kad karta-du per metus parasau emaila, ji man atgal 50 savo vaiko nuotrauku ( ju as, aisku, neziuriu)  doh.gif Vietoj kalediniu, velykiniu, gimtadienio atviruku - vaiko nuotraukos  doh.gif

aha, as taip pat tokiu turiu.... Susikalbeti negalima tik apie sudukus ir apie sysiukus tebekalba, daugiau apie nieka....
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 01 26, 22:26)
Ech, laukia sunkus ir daug jegu reikalaujantis kelias....

Batai.... Mano numeris 38, pasakysite, kad pasiseke... Ne velnio, visi sio numerio batai dazniausiai buna jau ispirkti.... Basta....

aha, as taip pat tokiu turiu.... Susikalbeti negalima tik apie sudukus ir apie sysiukus tebekalba, daugiau apie nieka....

stiprybės 4u.gif

o man 38 mažas, 39 didelis..

prieš kelias sav buvo MB gimtadienis, tai vyrai kaip vyrai, o moterys tik apie vėžimėlius ir sauskelnes kalbėjo, kol vyras nesustabdė protest.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 26 sausio 2012 - 22:30