QUOTE(ooo @ 2012 01 26, 19:05)
mano viena kolege laukiasi. jau stipriai. matau is akiu, kad nori pasikalbet, papasakot, bet kazkada kai ji man kalbejo, kad davai irgi, jau laikas, leptelejau, kad ne viskas taip paprasta. nekvaila moteriske. nepasakoja labai, nes mato, kad neturiu upo apie jos nestuma kalbet... bet ne visos tokios supratingos.
nezinau del jos proto, bet isminties netruksta. labai retas bruozas, ypac moteru, ypac besiliaukianciu moteru.. du menesius atvaiksciuojus nesciai galiu pastebeti, kaip pradeda rupeti lovyciu sandara, vezimeliu kokybe ir pilvo apziuros su simptomais... tik gal buvo sestas jausmas, kad visiskai nenorejau apie tai kalbeti..
QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 19:10)
tai ar nusipirkai ką nors?
Papildyta:
tai vat.. suprasčiau, jei būtume draugės best ever forever, tai man tik džiaugsmas dėl jos būtų, o dabar toks jausmas, kad specialiai ant mozolio lipa. darbe neturi ką veikt, draugių taip pat neturi, pakalbėt nėra su kuo, tai man kabina savo neštukiškus požymius, rodo kokius kostiumėlius perka, pleduką mezga.. nu i nafik..
ne. nenusipirkau .. a, nu braziliska plauku tiesinimo priemone, o priedo tos pacios linijos sampuna (o taikiausi i balzama) ir seruma.. nu bet nieko, nusipirksiu balzama kita karta.. batu 41 nebuvo. nei vienoj parduovej. apvaiksciuotos danijos, battini, viva batai, fam club.. zodziu, kas tame PC buvo, ten ir buvau. reikia i kita vaziuoti, bet as masinos nebeturiu, o su marsrutke kol kas nerizikosiu, kol minusas lauke ir kol gimda nors kiek nepasveiks.. nes susalsiu ir amba. dar vyno neblogo maxima dave su nuolaida. i kuri ziurejau anksciau, bet ranka nekilo tiek moketi. o cia visai nebloga kaina.
o ta tavo drauge zino apie tavo problemas? jeigu zino, labai lengvai sprendziasi klausimas... gali jai pradeti pasakoti apie pojucius po closto.. issamiai, reaguojant i kiekviena padurima kiausydese ir pridedant savo speliones - o gal man O? o gal hyperovuliacija? o nesprogs anksciau laiko? o kaip suzinoti vat dabar folio dydi? turetu suveikti..
QUOTE(*River* @ 2012 01 26, 19:21)
As su moterimis aplamai vengiu bendrauti, del situ priezasciu. Diedai bent manes needa del tu vaiku, tik vyrui kliuna...
mano vyrui nekliuna, as visiems pati paaiskinau, kad naturaliai mes susilaukti negalim, kad turime aibe problemu. tai visi supratlyvai tyli. vis delto, yra tiesos, kas su tuo nesusidure - gyvenime nesupras ka reiskia. Ismintingiausi kukliai tyli ir vaiku temos neliecia, protingi iesko daktaru telefonu numeriu ir siulo ivairiausias priemones, o kvaili... nezinau, tokiu neturiu savo tarpe, ta prasme, kurie butu "v kurse" kas musu seimai yra.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.