Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(spinsa @ 2012 01 26, 14:54)
gera tema diskutuojat  biggrin.gif    mano koja tai 36  doh.gif  nu nerandu vasara sau graziu basuciu, nes koja per maza, o ziema nelabai randu ilgu batu, nes peda maza ir siaura, o blauzda storesne, tai laaaabai sunku man su batais....

soriuks, kad ne i tema..nors ta tema kasdien skaitau..tik rasyt nekyla rankos...
vargstam mes su batais su MB as 35, o jis 39 smile.gif

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 15:41)
neduoda ramybės klasiokė per gmail talk, nebuvo nei dienos, kad vienaip ar kitaip nepasigirtų savo augančiu pilvu.. o abidvi buvom nesulaukiančios gandro, tik jai mat stebuklas įvyko.. atsijungiau nafik cool.gif
vakar vieną šoną maudė, šian ryte kita.. foliai auga? (aš po clost'o)

as is viso nuo nestukiu nusisuku. negaliu ziureti.. dar pagalvojus, kad "netycia" pastojo.. aj, nx..

QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 26, 15:46)

galvoju, gal važiuot į LV konsultacijai ir ten klausti? Bet čia toks..bandomasis variantas, jie gal net nebus girdėję, tuo labiau nebus ištyrinėję, kažin, ar turės kvalifikuotą nuomonę..
ir kaip pasirinkti iš LV klinikų, ar pas Trejsą važiuoti, ar į kitas, irgi nežinau, nors ir skaitau, skaitau, bloga jau, bet nežinau..

nu geras, kur tu tokiom kainom gauni..aš žieminiams labai reikli, mano nbrangiausi batai būna žieminiia, moku po 300-400 Lt, man labai svarbu, kad būtų kokybiški, už 1000 tai tikrai nesu turėjusi, 200-300 moku, aišku, ne už vasarines basutes.
aš vieną dieną valgau liesą varškę su pasukom.

gal vaziuoti... mes cia savo "kompetencja" mazai tavo vyro turtui padesim. zoleles bandei?

as niekur negaunu tokiomis kainomis. yra batu tokiomis kainomis, kaip ir siandien ispardavimas, alia ugiai, iprasta kaina 250, grazus (net man, nors as nekenciu sio stiliaus), ne kirvio darbo, dabar kainuoja 89,-, bet NEBUNA 41 dydzio!!!!!!!!!!!!!!!!!! Labai uzp****o pardaveju fraze "uoooj neee, pas mus tokiu 41 nebuna, mes nevezam...".. doh.gif todel tokiu batu buna ir juos matau, bet kadangi pas mus vien coliukes, moterys 41 dydzio yra isdidziai diskriminuojamos. nu ir px, nebepirksiu. tai ir gerai, pardavejai taupymo sumetimais neveza 41, tai as taupymo sumetimais juos erzinsiu, kad "nusipirkau kokias 5 poras geru odiniu, bet jus neturite..."

QUOTE(errachka @ 2012 01 26, 18:36)
soriuks, kad ne  i tema..nors ta tema kasdien skaitau..tik rasyt nekyla rankos...
vargstam mes su batais su MB as 35, o jis 39 smile.gif
joooo.... irgi problema..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 17:55)
Labai uzp****o pardaveju fraze "uoooj neee, pas mus tokiu 41 nebuna, mes nevezam...".. 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Milijona kartu girdeta doh.gif Durniai...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 18:55)
as is viso nuo nestukiu nusisuku. negaliu ziureti.. dar pagalvojus, kad "netycia" pastojo.. aj, nx..

mano viena kolege laukiasi. jau stipriai. matau is akiu, kad nori pasikalbet, papasakot, bet kazkada kai ji man kalbejo, kad davai irgi, jau laikas, leptelejau, kad ne viskas taip paprasta. nekvaila moteriske. nepasakoja labai, nes mato, kad neturiu upo apie jos nestuma kalbet... bet ne visos tokios supratingos.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 17:55)

tai ar nusipirkai ką nors?
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2012 01 26, 18:05)
bet ne visos tokios supratingos.

tai vat.. suprasčiau, jei būtume draugės best ever forever, tai man tik džiaugsmas dėl jos būtų, o dabar toks jausmas, kad specialiai ant mozolio lipa. darbe neturi ką veikt, draugių taip pat neturi, pakalbėt nėra su kuo, tai man kabina savo neštukiškus požymius, rodo kokius kostiumėlius perka, pleduką mezga.. nu i nafik..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 26 sausio 2012 - 18:10
vat viena moteriske, su kuria kartais tenka susitikt bendrose kompanijose, pastoviai prie manes prikimba, kad greiciau nesteciau ir gimdyciau, o paskui pasakoja, kaip su abiem vaiakis is pirmo ciklo pastojo doh.gif nu blyn, nu ne visoms taip sekasi, tai nereikia akiu kabint kiekviena karta, ko laukiu as... but drauge, pasakyciau, o dabar ka sakyt? vienakart grazioj formoj pasiunciau... dabar musu i viena kompanija nelabai bekviecia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 01 26, 18:16)
vat viena moteriske, su kuria kartais tenka susitikt bendrose kompanijose, pastoviai prie manes prikimba, kad greiciau nesteciau ir gimdyciau, o paskui pasakoja, kaip su abiem vaiakis is pirmo ciklo pastojo  doh.gif nu blyn, nu ne visoms taip sekasi, tai nereikia akiu kabint kiekviena karta, ko laukiu as... but drauge, pasakyciau, o dabar ka sakyt? vienakart grazioj formoj pasiunciau... dabar musu i viena kompanija nelabai bekviecia  lotuliukas.gif

As su moterimis aplamai vengiu bendrauti, del situ priezasciu. Diedai bent manes needa del tu vaiku, tik vyrui kliuna...
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 01 26, 18:16)
dabar musu i viena kompanija nelabai bekviecia  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*River* @ 2012 01 26, 18:21)
As su moterimis aplamai vengiu bendrauti, del situ priezasciu. Diedai bent manes needa del tu vaiku, tik vyrui kliuna...

vyrui draugai nieko nesako, arba jiems nerūpi, arba žmonos paaiškina. bet yra vienas toks, su kuriuo kartą per pusmetį susiskambina/susitinka, tai klausimas po "kaip gyveni" būna "tai gal jau??" doh.gif gerai, kad retai būna, tai nevargina.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 18:37)

vyrui draugai nieko nesako, arba jiems nerūpi, arba žmonos paaiškina. bet yra vienas toks, su kuriuo kartą per pusmetį susiskambina/susitinka, tai klausimas po "kaip gyveni" būna "tai gal jau??" doh.gif gerai, kad retai būna, tai nevargina.

Geriausia man su tokiais, kurie isvis dar nevede. As taktiskai ju neklausineju, ar dar neturi drauges, jie nieko neklausia apie vaikus. Visi laimingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 01 26, 16:06)
Kitose didziausias - 46  doh.gif O mano vyras net nera l. aukstas, vidutinio ugio, tai kur apsiperka aukstaugiai? (ju pedos juk atitinkamai didesnes) doh.gif

MB ūgis - 198 - tai jau aukštaūgis, bet pėda -46 mirksiukas.gif O man su batais jokių problemų, mano pėda standartinė - 38 dydis thumbup.gif nors pagal ūgį 175, tai turėtų lyg ir didesnė būti lotuliukas.gif Be problemų tiek žieminiai, tiek vasariniai, tiek trumpi, tiek ilgi. ax.gif

Labas vakaras 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 26, 15:46)
aš vieną dieną valgau liesą varškę su pasukom.

Tu kaip ten ją taisai, sumaišai su tom pasukom g.gif
Man reikia numesti 4 kg, iki vasaros blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2012 01 26, 19:11)
MB ūgis - 198  - tai jau aukštaūgis, bet pėda -46 mirksiukas.gif O man su batais jokių problemų, mano pėda standartinė - 38 dydis thumbup.gif nors pagal ūgį 175, tai turėtų lyg ir didesnė būti lotuliukas.gif  Be problemų tiek žieminiai, tiek vasariniai, tiek trumpi, tiek ilgi. ax.gif

Tu neisivaizduoji, kaip jums pasiseke, kad tokios mazos pedos teuzaugo. Kiek pinigu ir laiko sutaupot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 01 26, 19:05)
mano viena kolege laukiasi. jau stipriai. matau is akiu, kad nori pasikalbet, papasakot, bet kazkada kai ji man kalbejo, kad davai irgi, jau laikas, leptelejau, kad ne viskas taip paprasta. nekvaila moteriske. nepasakoja labai, nes mato, kad neturiu upo apie jos nestuma kalbet... bet ne visos tokios supratingos.
nezinau del jos proto, bet isminties netruksta. labai retas bruozas, ypac moteru, ypac besiliaukianciu moteru.. du menesius atvaiksciuojus nesciai galiu pastebeti, kaip pradeda rupeti lovyciu sandara, vezimeliu kokybe ir pilvo apziuros su simptomais... tik gal buvo sestas jausmas, kad visiskai nenorejau apie tai kalbeti..

QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 19:10)
tai ar nusipirkai ką nors?
Papildyta:
tai vat.. suprasčiau, jei būtume draugės best ever forever, tai man tik džiaugsmas dėl jos būtų, o dabar toks jausmas, kad specialiai ant mozolio lipa. darbe neturi ką veikt, draugių taip pat neturi, pakalbėt nėra su kuo, tai man kabina savo neštukiškus požymius, rodo kokius kostiumėlius perka, pleduką mezga.. nu i nafik..
ne. nenusipirkau .. a, nu braziliska plauku tiesinimo priemone, o priedo tos pacios linijos sampuna (o taikiausi i balzama) ir seruma.. nu bet nieko, nusipirksiu balzama kita karta.. batu 41 nebuvo. nei vienoj parduovej. apvaiksciuotos danijos, battini, viva batai, fam club.. zodziu, kas tame PC buvo, ten ir buvau. reikia i kita vaziuoti, bet as masinos nebeturiu, o su marsrutke kol kas nerizikosiu, kol minusas lauke ir kol gimda nors kiek nepasveiks.. nes susalsiu ir amba. dar vyno neblogo maxima dave su nuolaida. i kuri ziurejau anksciau, bet ranka nekilo tiek moketi. o cia visai nebloga kaina.

o ta tavo drauge zino apie tavo problemas? jeigu zino, labai lengvai sprendziasi klausimas... gali jai pradeti pasakoti apie pojucius po closto.. issamiai, reaguojant i kiekviena padurima kiausydese ir pridedant savo speliones - o gal man O? o gal hyperovuliacija? o nesprogs anksciau laiko? o kaip suzinoti vat dabar folio dydi? turetu suveikti..

QUOTE(*River* @ 2012 01 26, 19:21)
mano vyrui nekliuna, as visiems pati paaiskinau, kad naturaliai mes susilaukti negalim, kad turime aibe problemu. tai visi supratlyvai tyli. vis delto, yra tiesos, kas su tuo nesusidure - gyvenime nesupras ka reiskia. Ismintingiausi kukliai tyli ir vaiku temos neliecia, protingi iesko daktaru telefonu numeriu ir siulo ivairiausias priemones, o kvaili... nezinau, tokiu neturiu savo tarpe, ta prasme, kurie butu "v kurse" kas musu seimai yra.
Atsakyti