Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

Mūsų ilgas kelias, bet šviesa jau matosi...

user posted image

Atsakyti
Nuostabi šviesa tunelio gale thumbup.gif
Lai ji visoms mergaitėms atneša nuostabius II 4u.gif 4u.gif
Ačiū už naują temą 4u.gif
O kaip tu Maidenana?
Atsakyti
Tiesa pasakius, nuotaikos ant nulio. Persileidimo zymiu nera. ryt i ligonine. Siandien kazko liudna. kazkoks nenusisekes, problematiskas ir beprasmis egzistavimas mano patapo. isskalbk, pavalyk, pagamink, atnesk, atspausdink, surask, isversk, issiusk, paskambink, susitark... kazkaip tas "-k" ant galo pradejo uzknisti juodai.. ir dar visi laukia is manes naujienu ir demesio. kad as eiciau ir visiems skirciau demesi. nx man to reikia dabar? neskiriu jei nenoriu. tai ka - isizeidzia visi. kokia as bloga... kosmaras. bet as bbd`ejau. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 22, 18:57)
Tiesa pasakius, nuotaikos ant nulio. Persileidimo zymiu nera. ryt i ligonine. Siandien kazko liudna. kazkoks nenusisekes, problematiskas ir beprasmis egzistavimas mano patapo. isskalbk, pavalyk, pagamink, atnesk, atspausdink, surask, isversk, issiusk, paskambink, susitark... kazkaip tas "-k" ant galo pradejo uzknisti juodai.. ir dar visi laukia is manes naujienu ir demesio. kad as eiciau ir visiems skirciau demesi. nx man to reikia dabar? neskiriu jei nenoriu. tai ka - isizeidzia visi. kokia as bloga... kosmaras. bet as bbd`ejau. irnesakyk.gif

Sunku tau dabar... Net neisivaizduoju, kaip tu dabar jautiesi... Linkiu, kad jau pasibaigtu tau sitas kosmariskas periodas. Laikykis 4u.gif

Pridaviau krauja hormonu tyrimams. Z su savo komentarais del mano amziaus ivare man paranoja, visa nakti sapnavau, kad mano FSH labai uzkilo ir visi gydytojai purte galvas ir sake, kad nebeturiu sansu susilaukti vaiku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 01 23, 11:14)
Sunku tau dabar... Net neisivaizduoju, kaip tu dabar jautiesi... Linkiu, kad jau pasibaigtu tau sitas kosmariskas periodas. Laikykis 4u.gif

Pridaviau krauja hormonu tyrimams. Z su savo komentarais del mano amziaus ivare man paranoja, visa nakti sapnavau, kad mano FSH labai uzkilo ir visi gydytojai purte galvas ir sake, kad nebeturiu sansu susilaukti vaiku  rolleyes.gif

Labas rytas 4u.gif Laukima griztant Maides is ligonines..
River - jei galima paklausti o kiek metu, kad taip ivare ta paranoja?smile.gif Mano pazistama vat laukiasi, jai 42 metai ir nieko, viskas gerai sekmingai..
Atsakyti
Sveikos.

QUOTE(*River* @ 2012 01 21, 12:09)
Jau buvom pas ja. Kaip ir galvojau, sake, kad estradiolis vyrams nereikalingas, svarbu testosteronas.

įdomu, o jeigu per daug? Na, gal jau ryt priims, išsiaiškinsim.

QUOTE(*River* @ 2012 01 21, 14:28)
Bet jei sakai, kad bijo moteru...  Tu pas ji nejai?

aš ėjau. Geriau neiti:) Vyras nuėjo, valandą pabendravo, patenkintas grįžo, oi,koks fainas, kaip įdomiai pakonsultavo ir t. t. Nuėjom kitą kartą kartu - vos išbuvau ten 5 minutes doh.gif Vyras buvo apšalęs, sako, aš jo neatpažįstu blink.gif

QUOTE(*River* @ 2012 01 23, 11:14)
Pridaviau krauja hormonu tyrimams. Z su savo komentarais del mano amziaus ivare man paranoja, visa nakti sapnavau, kad mano FSH labai uzkilo ir visi gydytojai purte galvas ir sake, kad nebeturiu sansu susilaukti vaiku  rolleyes.gif

Tai koks tas amžius, jei ne paslaptis? Nuo kada jau čia reikia tą paranoją varytis? unsure.gif

O man buvo užtempę vieną dieną.. visada 14 dpo ateina mėmės, o dabar va šiandien 15, naktį jau prisisvaigau, tai ką tik pramušė... Nekenčiu šitų dienų.. net bloga.

Maidenana, sėkmės (kiek tai įmanoma) 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 23, 11:06)
įdomu, o jeigu per daug? Na, gal jau ryt priims, išsiaiškinsim.

Nezinau.
Dar sake, kad jei testosterono per mazai, tada reikia susirupinti. Jei truputi zemiau normos, tai nieko, bet jei maziau 7, tada jau blogai. Pas maniski 11 su trupuciu, galvojau mazai, bet sake viskas ok.

aš ėjau. Geriau neiti:) Vyras nuėjo, valandą pabendravo, patenkintas grįžo, oi,koks fainas, kaip įdomiai pakonsultavo ir t. t. Nuėjom kitą kartą kartu - vos išbuvau ten 5 minutes doh.gif  Vyras buvo apšalęs, sako, aš jo neatpažįstu blink.gif

Aisku biggrin.gif Itariu, vyras vienas vis tiek niekur neis, tai apseisim. Net pas urologa turejau kartu su juo vaikscioti doh.gif nes jis matai pamirsta, ko paklausti pas gydytoja ir aplamai kuo skundziasi doh.gif

Tai koks tas amžius, jei ne paslaptis? Nuo kada jau čia reikia tą paranoją varytis? unsure.gif

37 jau blush2.gif Pasak Z, moterims virs 35 jau labai sunkiai pavyksta IVF. Nors mano pernykstis FSH jai atrode "nuostabus", bet sake, kad tokiam amziui jis gali staigiai pablogeti.
Ji pati sake, kad jos mama ja gimde 44. Tai nezinau, ko prie manes taip prikibo... Labai daug komentaru issake ta tema blink.gif

O man buvo užtempę vieną dieną.. visada 14 dpo ateina mėmės, o dabar va šiandien 15, naktį jau prisisvaigau, tai ką tik pramušė... Nekenčiu šitų dienų.. net bloga.

As irgi nekenciu gun_rifle.gif Man atejo kaip visada laiku... Kokia nauda is tu mm, jei vaiku vis tiek nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 01 23, 12:23)
Nezinau.
Dar sake, kad jei testosterono per mazai, tada reikia susirupinti. Jei truputi zemiau normos, tai nieko, bet jei maziau 7, tada jau blogai.
nes jis matai pamirsta, ko paklausti pas gydytoja ir aplamai kuo skundziasi  doh.gif
Kokia nauda is tu mm, jei vaiku vis tiek nera  schmoll.gif

pas maniski testosteronas 6 unsure.gif
saviskiui liepiau uzsirasineti, ko paklausti, ka sake ir kokius tyrimus dare, bo nieko neatsimena doh.gif lotuliukas.gif
man apskritai uzplaukia, kad ner prasmes ir seksui, ir dirbt taip kaip dabar pachalinu, kad tik babkiu kuo daugiau uzdirbt, bo pasiskaiciavau, kiek "nuostolio" turesiu, jei 2 metusvaikop auginimo atostogu busiu, tai vat tas santaupas sekmingai leidziam tyrimams, kosultacijoms, vitaminams, vel tyrimams ir t.t. doh.gif
o man vis paranoja,k ad man gali buti kas negerai, noprs visi gydytojai sako, kad nieko blogo nemato, bet man laparoskopija ir histeroskopija nedaryta, avdrug kazka rastu? tai kazkaip uzknisa, kai maniskio rezultatai negereja doh.gif nu vat pagerejo - nuo 5 iki 6 mln mililitre ir judrumas nuo 40 proc iki 50 (is kuriu A-0, B-33, C-17 proc).
dabar dar kazkoki uzdegima turi doh.gif sake apjaute, kad maudzia ir skaudeni kazkur ten, o kad pasakyt ir pas gydytoja uzsiregistruot tai ne doh.gif vos nuvariau spermograma pasidaryt, tai kai gavo tyrimo atsakyma, kad daug leukocitu, tai pasake, kad kazkas ne taip doh.gif zodziu, uzleido uzdegima grazuolis... pridave paseli, laukiam sia savaite atsakymo, kas ten [pas ji darosi...
Atsakyti
Labryt. poryt A. pradejo gesti mano maziukai.
Atsakyti
Maidenana 4u.gif
o bent aisku, kodel taip sikart?
kazkada kai gulejau ligoninej su itariamu negimdiminiu (kuris pasirode esas cista doh.gif ), i ta pacia palata pagulde moteriske. jai tai buvo berods 4 persileidimas, tai is gimdos turinio paskui nustatinejo, kas buvo ne taip, praejus porai metu sutikau ja su vezimuku gatvej 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 01 23, 12:55)
Maidenana  4u.gif
o bent aisku, kodel taip sikart?
kazkada kai gulejau ligoninej su itariamu negimdiminiu (kuris pasirode esas cista  doh.gif ), i ta pacia palata pagulde moteriske. jai tai buvo berods 4 persileidimas, tai is gimdos turinio paskui nustatinejo, kas buvo ne taip, praejus porai metu sutikau ja su vezimuku gatvej  4u.gif

AFS tirs. visa kita tvarkoje. Jeigu ne AFS, tada tiesiog mano anginos ir aukstos temperaturos nepakele.
Atsakyti
Maide, stiprybes 4u.gif

QUOTE(ooo @ 2012 01 23, 11:43)
pas maniski testosteronas 6  unsure.gif

o man vis paranoja,k ad man gali buti kas negerai, noprs visi gydytojai sako, kad nieko blogo nemato, bet man laparoskopija ir histeroskopija nedaryta, avdrug kazka rastu?

dabar dar kazkoki uzdegima turi  doh.gif sake apjaute, kad maudzia ir skaudeni kazkur ten, o kad pasakyt ir pas gydytoja uzsiregistruot tai ne

Tai vaziuokit pas Z. Gal del to pas ji maza koncentracija ir yra. Beje, Z minejo, kad vel prades konsultuoti Vilniuje. Tik nezinau kur.

Man irgi paranoja, nes as beveik netirta, bet nenoriu del to daryti operacijos su narkoze. Viena narkoze esu turejus, uzteko. Labai pablogejo trumpalaike atmintis (buvo l. gera), koncentracija, net IQ buvo sumazejes (tikiuosi, atsistate biggrin.gif )

Uzdegimo tegu nedelsia gydytis. Maniskis uzdegima gavo budamas gal 20 m., issimaude saltoje upeje ankstyva pavasari doh.gif nuejo pas kazkoki sundaktari poliklinikoje, aisku jam nieko ten nepagyde ir perejo i letini, chroniska uzdegima. Kuri dabar labai sunku isgydyti doh.gif Cia jau net ne del vaisingumo, o aplamai del sveikatos svarbu. Jei dabar ir nieko ypatingo nejaucia, senatveje gali sulaukti rimtesniu komplikaciju...

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 23, 11:57)
AFS tirs. visa kita tvarkoje. Jeigu ne AFS, tada tiesiog mano anginos ir aukstos temperaturos nepakele.

Dar skydliauke gal tegu istiria, lyg rasei, kad netirta unsure.gif
Atsakyti