Labas merginos.Reikia patarimo.Kas kepete TURTINGA KAVOS tortuka gal galite receptuka imesti.Prisiieskojau man tenai neaiskumu turiu du receptukus skiriasi truputi.Tai gal galetumete isbandyto nuorodele buciau dekinga.Ir gal kas pasiulytumete kaciuku myletojai kaip papuosti tortuka aciukas didelis uz patarimus
Sveikutes, kaip seniai cia buvau... tai siandiena akys baigia isvarveti nuo tortuku gausos ir praeitoje temoje ir sioje tiek daug grozybiu, saunuoles visu ne neisvardisniu sunku tiek gabiu kepejeliu atsiminti
OPaskutiniai Akvilytes, Migle79 - tortukai tai neispasakyto grozio
OPaskutiniai Akvilytes, Migle79 - tortukai tai neispasakyto grozio
Migle79 tobulai lygus tortukai, o ir figureles visos laaabai grazios, atrodo kaip plasmasines labai labai grazu!
QUOTE(RIMVILMA @ 2012 01 24, 10:05)
Tiesa dar del riesutu Kavos turtingame viename recepte rasoma ,graikiski kitame tik riesutai.Tai gal galeciau suzinoti konkreciai kokie dedasi
Nu man atrodo,kaip sako,sviestu košės nepagadinsi,taip ir čia-dėkite tokius,kokie jums patinka
Atnesu ir as savo pirma blyna parodyt Virsus tiramisu, apacia medaus. Svoris nenustatytas, bet kataatrofiskai sunkus
Realiai man jis buvo grazesnis nei foto Virsuj jubiliatu figureles, apacioj misko gyvuneliai, apie visa torta skirtingi buvo, tik foto ne visu yra
Realiai man jis buvo grazesnis nei foto Virsuj jubiliatu figureles, apacioj misko gyvuneliai, apie visa torta skirtingi buvo, tik foto ne visu yra
tute28 keksiukai kremas toks labai skaniai atrodantis as dar po perliuka i viduriuka gelyciu ideciau
Migle79 jau pasiilgau tavo tortuku, visi tokie tobuli ligus ir labai grazus
ddovilux, Pirmas blynas superinis ir net dvieju aukstu saunuole, labai vykes tortukas
Migle79 jau pasiilgau tavo tortuku, visi tokie tobuli ligus ir labai grazus
ddovilux, Pirmas blynas superinis ir net dvieju aukstu saunuole, labai vykes tortukas
QUOTE(tute28 @ 2012 01 23, 23:19)
Kas dėl PME prekių, tai peržiūrėjau, kiek jų turiu, tai taip, visi pagaminti China. Bet ar tikrai tie pigus irgi PME Jau seniau juos visus žiūrinėjau eBay, tik maniau, kad čia kitaicų padielkės
Keksiukai labai grazus
As irgi nulekiau perziuret kur gaminti PME tai tik ant irankiu tu geltonu raso kad england o visi kiti kinija. Bet kad kokybe kita tai tikrai. Bent jau tu daiktu ka as turiu. Turiu ir tu pigiu bet jais nusilyviau labai nes brokuoti visi
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 24, 10:05)
tute28 keksiukai kremas toks labai skaniai atrodantis as dar po perliuka i viduriuka gelyciu ideciau
Taip ir buvo planuota, tik sidabrinius burbuliukus, apie kuriuos čia daug buvo kalbėta. Bet parduotuvėse buvo tik tie labai nedailūs, tai nepirkau, o netu nebespėjau užsisakyt. Sutinku, kad būtų buvę gražiau, bet yra, kaip yra.
QUOTE(MergickaN @ 2012 01 24, 10:14)
Keksiukai labai grazus
Migle, neispasakytas grozis, toks jausmas, kad tas figureles lipdo auksines rankos, na viskas taip tobula, lygu, na lyg angelo ranka būtų palietus, labai grazu visada jei ka noriu lipdyt suvedu i google, ismeta daug torciuku ir akis visada uzkliuna uz jusu figureliu tobula
Mergaitės, šiandiena peržiūrėjau puošimo pačią pirmą temą,kaip matosi kad patobulėjo tortų puošėjos
Migle79 labai labai grazu!
tute28 keksiukai
ddovilux, Pirmas blynas tikrai geras, o dar toks didelis Tik gal figūrėlės kai kurios kažkiek kaip miltuotos atrodo? Ar čia gal tik taip matosi man... Bet įsivaizduoju, kad jubiliatai buvo laaabai patenkinti
Sidabrinių rutuliukų ne prieš Kalėdas atsisiunčiau iš sainsburys...nebandžiau dar jais puošt, bet iš pažiūros jie atrodo super - ir blizga, ir lygūs, ir vienodi..
tute28 keksiukai
ddovilux, Pirmas blynas tikrai geras, o dar toks didelis Tik gal figūrėlės kai kurios kažkiek kaip miltuotos atrodo? Ar čia gal tik taip matosi man... Bet įsivaizduoju, kad jubiliatai buvo laaabai patenkinti
Sidabrinių rutuliukų ne prieš Kalėdas atsisiunčiau iš sainsburys...nebandžiau dar jais puošt, bet iš pažiūros jie atrodo super - ir blizga, ir lygūs, ir vienodi..