Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

Nebeatsimenu kuri cia klauset, bet as tai kepu popieriniam krepseli o ji idedu i specialia keksiuku skarda. Jeigu jie ir pasiriebaluoja tai susiriebaluoja visas tas popieriukas ir jis tik patamseja, o siaip kad ten kazkas labai baisiai atrodytu tai nea, nebent galima idet jau iskepta i nauja popieriuka smile.gif Tu popieriuku tikrai yra visur pirkt, as bent jau is Iki perku, tokia dezute pilna visokiu spalvu popiereliu. rolleyes.gif

Man atrodo kad cia galima kelt viska, kas susije su skanumynu puosyba ir specialios temos nelabai reiketu 4u.gif Ir is temos manes tikrai niekas neisvarinejo, niekur ir neiciau jeigu ir isvarytu, nes cia labai smagu wub.gif biggrin.gif

Kadangi turiu savo uzsilikusiu keksiuku nuotrauku, tai ikelsiu dar viena smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2012 01 23, 17:57)
as dirbu mufinu kepykloj, tai visi mufinai buna prilipe prie popieriuko, bet kazkaip kitaip ju ir neisivaizduoju

ai, nu čia lietuviškas taupumas ir išradingumas. Visas pasaulis kepa ir palieka popieriukuose, o va Lietuvoj daro kitaip ir vsio. biggrin.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 01 23, 18:32)

Kadangi turiu savo uzsilikusiu keksiuku nuotrauku, tai ikelsiu dar viena smile.gif

nukillinai mane savo keksiukų grožiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 01 23, 16:32)

na jau groziai tavo keksiuku wub.gif O kepi mini, ar tos didesnius keksiukus ?

QUOTE(naitas @ 2012 01 23, 16:52)
ai, nu čia lietuviškas taupumas ir išradingumas. Visas pasaulis kepa ir palieka popieriukuose, o va Lietuvoj daro kitaip ir vsio.  biggrin.gif
nukillinai mane savo keksiukų grožiu  wub.gif

Dar nesu kepusi, tai ir neisivazduoju kaip taisyngai turetu butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2012 01 23, 14:56)
Vat prie žvakių tų formelių tai nesugalvojau pažiūrėti, aš vis ieškau jų prie kepimo popieriaus tam skyriui. Ačiū, bandysiu apžvelgti žvakių skyrelį  smile.gif

Ne prie vakių,o skyriuj,kur tortinės žvakelės,va kaip parašė,gimtadienio atributika mirksiukas.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 23, 15:27)
Gal cia tau patiktu keksiuku formeles

Labai ačiū už nuorodą. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 sausio 2012 - 19:45
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 23, 18:23)
na jau groziai tavo keksiuku wub.gif O kepi mini, ar tos didesnius keksiukus ?
Dar nesu kepusi, tai ir neisivazduoju kaip taisyngai turetu butu biggrin.gif

Tai turbut cia skaitosi tie didesni keksiukai, normalus sitie, o ne visai mazyciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 23, 17:27)
Gal cia tau patiktu keksiuku formeles
http://www.tastyfun....pimo_krepseliai

erikiuxxx, tai dėkui jums už nuorodą 4u.gif Kaip man patiko viskas toje parduotuvėlėje thumbup.gif Kaip aš jos anksčiau neužmačiau doh.gif
Aišku dar ir maximą išknisiu, apžiūrėsiu kur taip gudriai Ignalinoje jie paslėpti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2012 01 23, 20:53)
erikiuxxx, tai dėkui jums už nuorodą  4u.gif  Kaip man patiko viskas toje parduotuvėlėje  thumbup.gif Kaip aš jos anksčiau neužmačiau  doh.gif
Aišku dar ir maximą išknisiu, apžiūrėsiu kur taip gudriai Ignalinoje jie paslėpti  smile.gif

Bet mes su dukra pasijuokėm iš kainų:palyginimui
http://www.tastyfun....kiiu_rinkinys_8
http://www.sal2.pusl...lt/irankiai.htm lotuliukas.gif Nu negi jie skirtingi,šitie rinkiniai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 01 23, 22:06)
Bet mes su dukra pasijuokėm iš kainų:palyginimui 
http://www.tastyfun....kiiu_rinkinys_8
http://www.sal2.pusl...lt/irankiai.htm  lotuliukas.gif  Nu negi jie skirtingi,šitie rinkiniai  g.gif

skiriasi firma tie brangus gaminti anglijoje PME o tie pigus is kinijos. Kokybe skiriasi kaip diena ir naktis. As pirkau pigius tai tas kur peiliukas yra brokuotas. Anglijoje irgi kainos labai skiriasi siu irankiu. Vienas PME kainuoja kaip visi kiniski smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 01 23, 17:52)
ai, nu čia lietuviškas taupumas ir išradingumas. Visas pasaulis kepa ir palieka popieriukuose, o va Lietuvoj daro kitaip ir vsio.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif nesusilaikiau, moterys gal kepimo miltelių per daug prisiuostė biggrin.gif Tik neįsižeiskite biggrin.gif Sakyčiau problemai išspręsti reiktų taikyti empirinį metodą, t. y. nusiperki keksiuką (dar kuo drėgnesnį tokį biggrin.gif ), išlupi ir to popierėlio ir įdedi į naują gražų. Va tada manau komentarų visai nereikės.
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2012 01 23, 23:23)
skiriasi firma tie brangus gaminti anglijoje PME o tie pigus is kinijos. Kokybe skiriasi kaip diena ir naktis. As pirkau pigius tai tas kur peiliukas yra brokuotas.  Anglijoje irgi kainos labai skiriasi siu irankiu. Vienas PME kainuoja kaip visi kiniski smile.gif

nenoriu gadinti nuotaikos, tačiau.. visi jie čia yra kinietiški, tiek PME "firmos", tiek bet kurie kiti. Tik tiek gal, kad kai kiniečiai pakuoja į PME popieriukus, tai išrenka brokuotus. Kiek esu pirkaliojus, tai PME tikrai kinietiški.. dar nemačiau kinietiškų Windsor cakes prekių ir visų tų juodų įspaudų - drugeliai, gėlės.. na tie, nuo kurių mes praktiškai čia esančios ir pradėjom. Tuos galbūt ir gamina Anglijoj.. na kol kas kiek neršiu kiniečių saituose, tai dar neužkliuvo.. o visa kita.. tiktai Kinija..
Atsakyti
Kad jau ir keksiukai čia tinkami, tai įkeliu savuosius šiandien darytus bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Kas dėl PME prekių, tai peržiūrėjau, kiek jų turiu, tai taip, visi pagaminti China. Bet ar tikrai tie pigus irgi PME g.gif Jau seniau juos visus žiūrinėjau eBay, tik maniau, kad čia kitaicų padielkės g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

seniai čia nebuvau blush2.gif Vis ligos neduoda ramybės verysad.gif

Smagu, kad šioje temoje atsirado keksiukų, reikės pasimokyti ir man juos puošti. Tute, Nevute, labai gražu!

O kol kas "majačinsiu" su savo tortais. Visi daryti praeitais metais ax.gif

"Peliukai krikštynoms":
user posted image

"My Little pony":
user posted image

"Meškiai ant ledo":
user posted image
Atsakyti