Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 01 23, 15:12)
Nors ne manęs klausiate,bet įkišiu trigrašį ir aš  blush2.gif  Pas mus šeimoj keksiukai labai populiari saldamoškė  smile.gif  Tao popieriuką dedu į metalinę keksiuko formelę ir pilu tešlą. O tų popierinių formelių tikrai yra pirkt ir prekybcentriuose. Pas mus tai tikrai visuose.Esu pirkus ir Maximoj,ir IKI,ir Rimi  mirksiukas.gif  Ir nebrangūs.100vnt mažesnių 3,99Lt,o didesni lyg 6,99  4u.gif

Dėkui 4u.gif Na mūsų maximoj tai kažkodėl jų nėra, nors maxima gi ne ta mažoji, na bet ir ne akropolis. IKI maža tai joj tap pat nėra schmoll.gif (lyg miškuose gyvenčiau)
Bet kai jūs juos iškepate tai tie popierėliai juk nebūna jau toookie gražučiai, bent jau man, jie prilimpa prie keksiuko. Gal tuomet reikia tiesiog nulupti tą kuriam kepė ir įdėti į naują gražutį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2012 01 23, 14:09)
Dėkui  4u.gif  Na mūsų maximoj tai kažkodėl jų nėra, nors maxima gi ne ta mažoji, na bet ir ne akropolis. IKI maža tai joj tap pat nėra  schmoll.gif  (lyg miškuose gyvenčiau)
Bet kai jūs juos iškepate tai tie popierėliai juk nebūna jau toookie gražučiai, bent jau man, jie prilimpa prie keksiuko. Gal tuomet reikia tiesiog nulupti tą kuriam kepė ir įdėti į naują gražutį  biggrin.gif

As taip ir daryciau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 23, 14:06)
O aš ką , liepiau čia jų nedėti ? unsure.gif  .... aš tik noriu , kad jie būtų ir keksiukų temoje , nes kai kurios merginos iš ten , į čia neužsuka , o keksiukai nerealaus grožio , lai jie būna , kad ir per tris temas , ar septynias .

Labai atsiprasau, blogai perskaiciau jusu zinute doh.gif blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
Bet tada jis bus atšokias nuo keksiuko , o ar sunku jį nuimti nuo keksiuko , kad ir prilipo , juk parduotuvėse , atvežtiniai mufinai irgi prilipia .
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2012 01 23, 14:09)
Dėkui  4u.gif  Na mūsų maximoj tai kažkodėl jų nėra, nors maxima gi ne ta mažoji, na bet ir ne akropolis. IKI maža tai joj tap pat nėra  schmoll.gif  (lyg miškuose gyvenčiau)
Bet kai jūs juos iškepate tai tie popierėliai juk nebūna jau toookie gražučiai, bent jau man, jie prilimpa prie keksiuko. Gal tuomet reikia tiesiog nulupti tą kuriam kepė ir įdėti į naują gražutį  biggrin.gif

Nežinau,aš visada palieku tam pačiam.Mąstau-ar laikytųsi kažin tam naujam g.gif Nu nežinau..Jei pabandysit-pasakykit ar pavyko.
O dėl formelių-gal gerai neapžiūrėjot..Stovi kur žvakutės,fejerverkiukai tortam.. Nu negi nėra g.gif O Maximoj pas mus tai prie tortų formų stovi (XX Maxima)
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 23, 14:22)
Bet tada jis bus atšokias nuo keksiuko , o ar sunku jį nuimti nuo keksiuko , kad ir prilipo , juk parduotuvėse , atvežtiniai mufinai irgi prilipia .

Na gal unsure.gif Jus teisi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankes 4u.gif

As tradiciskai pora kar per metus (prispirus reikalui blush2.gif biggrin.gif ) rasau cia, nors seku tema beveik pastoviai 4u.gif Tad jai kuri atsakytu i mano klausimus, nu gi buciau sirdingai dekinga blush2.gif

Noriu kepti tortuka cipciuko (na sorry, man vis dar cipciukas wub.gif blush2.gif ) morengini salduka. Tai klausimas ar norint dengti MMG ar kokia kita mase reikia papildomai aptepti sviestiniu kremu? Juk tas kremas torte siaip ar taip su sviestu |(kiek pamenu sviestas, grietinele, rududu ir kava) g.gif Dar klausimas kuom geriau iskloti forma ar maistine plevele ar vis gi folia, kaip recepte? Kazkaip pagalvojau, kad isklous folia gali buti siokiu tokiu nelygumu ir nepasidengs tada graziai mase tortas.

Tai vat tokie klausimeliai ax.gif
Atsakyti
Vat prie žvakių tų formelių tai nesugalvojau pažiūrėti, aš vis ieškau jų prie kepimo popieriaus tam skyriui. Ačiū, bandysiu apžvelgti žvakių skyrelį smile.gif
adrija, tie gražučiai keksiukai tai turbūt tikrai ne tose pačiose formelėse kepti, kas jos tokios gražios išlikusios, ar tose pačiose g.gif Patarkite, juk jūs manau jau jų tūkstančiais iškepusi smile.gif Noriu sūnaus krikštynoms keksiukų gražių iškepti smile.gif Keksiukų temoje, mačiau labai dailučius jūsų keksiukus su razinom. Galvoju, jei tokius įdėti tiesiog į formelę, o iškepti toj paprastoj tefloninėj g.gif
Turbūt reikia man į keksų formą keliauti su savo klausimais doh.gif bet kažkaip įpratusi šioj temoj skaityti ir mokytis iš čia, o aną tik šiandien pamačiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2012 01 23, 15:56)
Vat prie žvakių tų formelių tai nesugalvojau pažiūrėti, aš vis ieškau jų prie kepimo popieriaus tam skyriui.

NEzinau kuriam mieste jeskot, bet pabandykit dar paziureti tiesiog prie ivairiu kepimu formu 4u.gif Bent jau Vilniue Maximose buna ten padeta.

O del keksiuku grozio su tais paciais popieriukais, tai man visai gerai jie atrodo ir tie patys blush2.gif O jai butu islupti i ideti i naujus, tai jau kazkaip ne taip butu biggrin.gif O siaip jai laiko turit iki sventes, galit pabandyti is UK atsisiusti, nes ten neapsakomo grozio tu krepseliu yra wub.gif ech... kaip gaila, kad ne LT verysad.gif
Atsakyti
Mergaitės .... jei jūs juos kepsite be popierinių , paskui dėsite į jas , sakau JIE BUS ATŠOKE NUO FORMELIŲ , TEN PIRŠTĄ GALĖSITE ĮKIŠTI ... jei jums taip gražu , tai darykite , čia nėra jokios prievartos dėti juos būtent į popierines , bet jei paskui norite ant viršaus dėti ne kremą , o tarkim mase kloti ( tai aktualu vestuviniams ) tai kaip jie atrodys atšoke , juk prieš tai dar reik patepti plonai sviestiniu kremu , kad ji priliptų ( , arba " Šarlot " ) ...jūs įsivaizduojat vaizdelį , aš įsivaizduoju , nes esu mačiusi .

O formelės gražios , nes jos ne Lietuvoj pirktos , o ebay , ir perkant stebėkite kainą , kuo mažesnė , tuo prastesnė jų kokybė , jos plonos , persigeria ir nelieka spalvų , taip , kad grožis reikalauja aukų ( pinigėlių ) biggrin.gif .

O pas mus tikrai visose MAXIMOSE ( didesnėse ) , ir RIMI , ir IKI , paprastų formelių tikrai yra , ir ne po vieną rūšį smile.gif .... čiupinėjau savom rankom ir visai nesenai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 23 sausio 2012 - 15:14
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 01 23, 14:22)
Nežinau,aš visada palieku tam pačiam.Mąstau-ar laikytųsi kažin tam naujam  g.gif  Nu nežinau..Jei pabandysit-pasakykit ar pavyko.
O dėl formelių-gal gerai neapžiūrėjot..Stovi kur žvakutės,fejerverkiukai tortam.. Nu negi nėra  g.gif O Maximoj pas mus tai prie tortų formų stovi (XX Maxima)

Gal cia tau patiktu keksiuku formeles
http://www.tastyfun....pimo_krepseliai
Atsakyti
Aš tai keksiukų niekaip nepuošiu, visa jų puošmena būna spalvotas popieriukas kuriame kepa. Tokių spalvotų popierinių formelių radau maximoj, kur gimtadienio visokie atributai (kepurėlės, balionai, žvakutės ir pan.). Tik kai kepa, tai kažkiek skleidžia nemalonų kvapą, matyt dažai dega. O tuos popierinius sudedu vieną šalia kito, tai ir nereikia papildomai dėt dar į kokią metalinę formą, laikosi, neišbėga.
Atsakyti
as dirbu mufinu kepykloj, tai visi mufinai buna prilipe prie popieriuko, bet kazkaip kitaip ju ir neisivaizduoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ispaikyta: 23 sausio 2012 - 16:00