sveikos, na nezinau cia nelabai i tema bet tinkamos neradau . gal galetumete rekomenduoti kam skirta sita forma? gavau dovanu, cia jinai is maksimos, nelabai isivaizduoju ka kepti, gal kokius sausainius ., bet kad labai mazos cia tos '' sypseneles''..
smailyttte, aš labai norėjau tokių formelių, bet jos buvo supakuotos, tai neaišku kas ir kaip. Priverčiau darbuotoją atidaryti, man nepatiko, nes jos užsideda nestandžiai ant to išgaubimo. Taip ir praėjo noras.
SMAILYTTTTE,gal visai nieko,kiek kainuoja?
QUOTE(likta @ 2012 02 03, 15:28)
smailyttte, aš labai norėjau tokių formelių, bet jos buvo supakuotos, tai neaišku kas ir kaip. Priverčiau darbuotoją atidaryti, man nepatiko, nes jos užsideda nestandžiai ant to išgaubimo. Taip ir praėjo noras.
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 02 03, 15:29)
SMAILYTTTTE,gal visai nieko,kiek kainuoja?
Na kol kainavo pradzioje 120 lt paskui 60 lt tai ir as nesiryzau pirkti bet dabar jos buvo po 30 lt tai pasiemiau sutepinejimui tai tikrai nieko tokio kad jos l tvirtai neuzsideda, o del kepimo tai va dabar pabandziau tai paspaudus netaip ir prastai jos uzsideda vienos geriau kitos prasciau... aisku daugiau galesiu pasakyti kai isbandysiu jas realiai, tik nezinau kada tai bus bet as tik parasiau todel kad nezinia kiek laiko ju bus uz tokia kaina
Sakykit, o norint puošt tortą ganašu - irgi prieš tai reikia padengt sviestiniu kremu? (pertepimo kreme yra šiek tiek dėta želatinos).
QUOTE(Linckutis @ 2012 02 03, 15:22)
sveikos, na nezinau cia nelabai i tema bet tinkamos neradau . gal galetumete rekomenduoti kam skirta sita forma? gavau dovanu, cia jinai is maksimos, nelabai isivaizduoju ka kepti, gal kokius sausainius ., bet kad labai mazos cia tos '' sypseneles''..
sausainiams skirta ir lb skanus jie gaunasi pagal recepta kitoj pakuotes pusej.
Smaillyte - as irgi nusipirkau ta forma laukiu kada isbandysiu
QUOTE(*Keila* @ 2012 02 03, 16:52)
sausainiams skirta ir lb skanus jie gaunasi pagal recepta kitoj pakuotes pusej.
dekui, o gal galite parasyti recepta tu sausainiu? nes savo pakuotes neissaugojau , arba tada gal reiks maximoj pasiziureti kaip ten kas
padanga ir liutukas kerintys super labai labai
Jau du kartus ką tik peržiūrėjau viršutinę puošimo temą,nu tikrai ten buvau radusi moteriškinio batelio iškarpas,dabar neberandu,ar apakau nesuprantu
Laba diena .
Sužavėjo ...peržavėjo , atėmė amą , žadą , ir kojas oranžinis liūtukas , pasaka ....pasaka .
Šiaip keli , kad nebūtų tuščia .
Rastiapa ( taip sakė berniuko mama " noriu torto su šitu rastiapa " )
Sužavėjo ...peržavėjo , atėmė amą , žadą , ir kojas oranžinis liūtukas , pasaka ....pasaka .
Šiaip keli , kad nebūtų tuščia .
Rastiapa ( taip sakė berniuko mama " noriu torto su šitu rastiapa " )