QUOTE(Auksinė @ 2012 02 03, 11:30)
Laba diena ,
Siandien ta diena, kai pirma karta dengsiu torta mase. Taigi pasidariau as ta pastiliaza, viska atsimatavau gramais kaip recepte, bet jis vis tiek man limpa prie ranku, dadejau papildomai sauksta pudros ir puse sauksto krakmolo, bet jis vistiek siek tiek lipnus. Sudejau i maiseli ir palikau kol kas iki vakaro. Klausimas: ar jis turi buti siek tiek limpantis ar turi buti kaip plastilinas ? Kiek mazdaug dar deti pudros ir krakmolo, kad nepadauginti ?
Nepykit, bet siandien dar tikriausiai bus daug klausimu
Liutukas fantastiskas, niekaip negaliu atsiziureti, net nuotrauka issisaugojau
Siandien ta diena, kai pirma karta dengsiu torta mase. Taigi pasidariau as ta pastiliaza, viska atsimatavau gramais kaip recepte, bet jis vis tiek man limpa prie ranku, dadejau papildomai sauksta pudros ir puse sauksto krakmolo, bet jis vistiek siek tiek lipnus. Sudejau i maiseli ir palikau kol kas iki vakaro. Klausimas: ar jis turi buti siek tiek limpantis ar turi buti kaip plastilinas ? Kiek mazdaug dar deti pudros ir krakmolo, kad nepadauginti ?
Nepykit, bet siandien dar tikriausiai bus daug klausimu
Liutukas fantastiskas, niekaip negaliu atsiziureti, net nuotrauka issisaugojau
Na siaip as kai darau pastilaza tai pirmiausiai vandens dedu ne 60 ml, o 40-45 ml, naudoju klingiu zelatina dedu kokius 9-10 g ir man cukraus pudros ir krakmolo tada pakankamai buna gaunasi iskart tinkama mase darbui, nelimpa praktiskai, na stala siektiek pabarstau krakmolu ir vis kociodama pasuku mase kad nepriliptu prie stalo, tiesa zelatina pilu ne karsta o pravesusia ir mase gaunasi kaip plastelinas minksta Kiek skaiciau tai kitos mergaites dar brandina pastilaza pasidaro is vakaro ir suvinioja i maiseli sanariai palieka stoveti kur spinteleje.. tai vakare gal ir tavo jau bus tinkamas nebelips, o jei lips tai as dadeciau cukraus pudros
Aciu uz liutuko ivertinima dariau pagal vienos auksarankes liutuka