Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 02 02, 16:06)
zolytei naudojamas 233 antgalis

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 02 02, 16:21)
As turiu tokia,tai man patinka,ypac raudona,zinoma,as tik pradedanti,tai gal nenusimanau,palauk kitos patars ax.gif

aciuuuu 4u.gif
Atsakyti
smailyttte net garsiai isejo OOOOO! isijungus tavo torcika,nerealu! bigsmile.gif

Man mases irgi neiseina nudazyti,bandziau juoda isgauti,vistiek gavosi pilka,nors dazu dejau LABAI daug....

QUOTE(naitas @ 2012 02 02, 14:48)
biškį gumos smarvės trūksta prie to torto laugh.gif

Net zaktelejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=dzokada,2012 02 03, 00:52]
naktineji ? biggrin.gif
Atsakyti
ane? bigsmile.gif
Atsakyti
Tortai kepa,ner kada miegot biggrin.gif o be to pas mane dabar tik.....00:33 tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 02, 23:22)
O kokia proga skirta padanga

Gimtadienio proga, man sake kad jubiliatas ralio cempionas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 02, 17:26)
o taip nepatinka ?
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 02, 17:41)
Cipciukas saldainiukus ( šitoje torto  foto ) klijavo ant to paties kremo kuriuo  ir pertepė tortą - plakta grieninėlė ( naminė , kaimiška )  , cukrus ir karališka kakava ....tai šokoladinis tortas  smile.gif .

Ačiū, nieko nebus tikriausiai, neradau saldainuku verysad.gif Kaimas yra kaimas verysad.gif Užsipraše mama sūnaus gimtadieniui su tokiais saldainiukais o jų pas mus nera doh.gif Dar m&m danc žiūrėau, bet jie pakankamai brangūs ir forma jų nevienoda, bet jei mamai tiks tai antlieto šokoladu torto apdeliosiu jais, žinoma ne taip dažnai kaip nuotraukoje, bet žaismingai-spalvota bus.
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 02 03, 09:35)
Ačiū, nieko nebus tikriausiai, neradau saldainuku  verysad.gif Kaimas yra kaimas  verysad.gif  Užsipraše mama sūnaus gimtadieniui su tokiais saldainiukais o jų pas mus nera  doh.gif  Dar m&m danc žiūrėau, bet jie pakankamai brangūs ir forma jų nevienoda, bet jei mamai tiks tai antlieto šokoladu torto apdeliosiu jais, žinoma ne taip dažnai kaip nuotraukoje, bet žaismingai-spalvota bus.

aš juos perku maximoje, 1 kg kaina ar ne 11 lt buvo paskutinį kartą... bet vėl gi, gal čia didesniuose miesteliuose tik jų būna..

o aš su tortuku vienetuku, nedidckas, 2,2 kg.. susipynė vasara, žiema ir pan smile.gif Snickers'as smile.gif
user posted image

Atsakyti
Simsimi saunus vienetukas thumbup.gif tik as tai pries dzibuodama siektiek aptepu pati tortuka ta pacia slapia beze, kad jei gautusi tarpukai nesimatytu taip.. 4u.gif nors tik pora kartu dar puosiau slapia beze smile.gif

Stai cia antrasis kartas sios nakties darbukas - Liutukas smile.gif varskinis gaivumelis 2,5 kg slapia beze, pastilazas

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smailyttte: 03 vasario 2012 - 10:11
QUOTE(smailyttte @ 2012 02 03, 11:11)
Simsimi saunus vienetukas  thumbup.gif tik as tai pries dzibuodama siektiek aptepu pati tortuka ta pacia slapia beze, kad jei gautusi tarpukai nesimatytu taip.. 4u.gif  nors tik pora kartu dar puosiau slapia beze smile.gif

Stai cia antrasis kartas sios nakties darbukas - Liutukas smile.gif varskinis gaivumelis 2,5 kg slapia beze, pastilazas

[

puikus liūtukas smile.gif pati esu liūtas ir ši spalva mano mėgstamiausia.... wub.gif

dėl aptepimo aš žinau, bet man tada džibukai nelimpa, sunku juos "palikti" ant torto, pasikelia su antgaliu g.gif pas tave tobulai!
Atsakyti
Laba diena 4u.gif ,
Siandien ta diena, kai pirma karta dengsiu torta mase. Taigi pasidariau as ta pastiliaza, viska atsimatavau gramais kaip recepte, bet jis vis tiek man limpa prie ranku, dadejau papildomai sauksta pudros ir puse sauksto krakmolo, bet jis vistiek siek tiek lipnus. Sudejau i maiseli ir palikau kol kas iki vakaro. Klausimas: ar jis turi buti siek tiek limpantis ar turi buti kaip plastilinas ? Kiek mazdaug dar deti pudros ir krakmolo, kad nepadauginti ?
Nepykit, bet siandien dar tikriausiai bus daug klausimu 4u.gif
Liutukas fantastiskas, niekaip negaliu atsiziureti, net nuotrauka issisaugojau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksinė: 03 vasario 2012 - 10:32
QUOTE(Auksinė @ 2012 02 03, 10:30)
Laba diena  4u.gif ,
Siandien ta diena, kai pirma karta dengsiu torta mase. Taigi pasidariau as ta pastiliaza, viska atsimatavau gramais kaip recepte, bet jis vis tiek man limpa prie ranku, dadejau papildomai sauksta pudros ir puse sauksto krakmolo, bet jis vistiek siek tiek lipnus. Sudejau i maiseli ir palikau kol kas iki vakaro. Klausimas: ar jis turi buti siek tiek limpantis ar turi buti kaip plastilinas ? Kiek mazdaug dar deti pudros ir krakmolo, kad nepadauginti ?
Nepykit, bet siandien dar tikriausiai bus daug klausimu 4u.gif
Liutukas fantastiskas, niekaip negaliu atsiziureti, net nuotrauka issisaugojau  wub.gif

Mum vakar buvo tokių ciūdų ir kai jau masė pasidarė kaip plastilinas,pradėjo plyšinėt doh.gif Kažkaip po truputį pabarstan krakmolu ar pudra bandykit tą tokią šiek tiek lipnią..Nu bet iš tikrųjų aš gal dar prasta patarėja-dar ir tik pradedančioji..
Papildyta:
Liūtukas nerealus bigsmile.gif
O čia va tai,kas mums gavosi iš rankinuko blush2.gif
user posted image
Tortas čia Varškės gaivumėlis,tai man niekaip nepavyksta jo gražiai išlygint (nors dar jokio nepavyksta blush2.gif )-tie želiukai lenda į viršų,nors tu ką smile.gif
Atsakyti