Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

QUOTE(Bijuna @ 2012 02 02, 15:28)
Sveikutes darbštuolės. Kaip visada pas jus gražu  thumbup.gif

Na man taip pat atrodo kad lieta sokoladu ir apdeliota 4u.gif na bent as tai taip bandyzciau daryti smile.gif
Atsakyti
PADANGA bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Labai liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2012 02 02, 15:16)

As Saules zuikuti irgi karteli bandziau mase dazyti dedant dazus i brinkinama zelatina, gavosi raudona,  bet ne tokia raudona kokios as norejau  blush2.gif

kaip keista,kad tiek tau,tiek kazkam kitam irgi nesigavo raudona mase g.gif man tiek juoda,tiek raudona gavosi gerai.gal jus labai jau maza lasiuka dazu dedat?viso buteliuko,aisku,nereikia,su protu, kaip ir dazant siaip pacia mase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 02 02, 15:59)
kaip keista,kad tiek tau,tiek kazkam kitam irgi nesigavo raudona mase  g.gif  man tiek juoda,tiek raudona gavosi gerai.gal jus labai jau maza lasiuka dazu dedat?viso buteliuko,aisku,nereikia,su protu, kaip ir dazant siaip pacia mase  smile.gif

Gal per mazai idedam dazu gal skiringus dazus naudojam g.gif tu jei nesunku kita karteli paskaiciuok kie lasu dazu idedi 4u.gif gal tada bus visoms mums aiskiau ir gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2012 02 02, 16:15)
Gal per mazai idedam dazu gal skiringus dazus naudojam  g.gif  tu jei nesunku kita karteli paskaiciuok kie lasu dazu idedi  4u.gif  gal tada bus visoms mums aiskiau ir gausis  smile.gif

man tai ,aisku,nesunku butu paskaiciuoti,bet kad tie lasai ne vienodi issispaudzia :-) kai daziau raudonai,tai 1normai sulasinau gal 3 gerus lasus geliniu americolor dazu. kai daziau juodai,ten buvo puse normos,tai atrodo 2lasus lasinau juodu geliniu americolor dazu.zelatina KLINGAI.
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2012 02 02, 15:15)
Gal per mazai idedam dazu gal skiringus dazus naudojam  g.gif  tu jei nesunku kita karteli paskaiciuok kie lasu dazu idedi  4u.gif  gal tada bus visoms mums aiskiau ir gausis  smile.gif

Man irgi nesigavo nudazyti nei rauduonai (tamsiai rozine isejo), nei juodai (isejo tamsiai pilka), piliau gal ciut maziau nei puse buteliuko, bet abi spalvas kai dariau, tai is puse normos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2012 02 02, 14:28)
Sveikutes darbštuolės. Kaip visada pas jus gražu  thumbup.gif
Retai beužsuku o kai užsuku tai vis su klausimais  ax.gif
Mergaitės, gal galite patikslinti, kaip "priklijuoti" saldainukus? Aš manau, kad  čia aplieta skiestu šokoladu ir apdelioti saldainiais. O kaip manote Jūs?
P.S. Nuotrauka ne mano. Labai nepykite kad pasiskolinau, ačiū aciuks.gif

man atrodo kad ant sokolado lipdyta, bet kiek darbelio bus, sonus tai ligiai isdelioti doh.gif
Atsakyti
laba mergaites,
Tokia salta diena su arbata prisedu pasiziuriu-tema jau tuoj baigsis, o dar ir siaip ...
smailyttte sarmatos turetum-tortu temoj padangas det doh.gif nu tikrai...pamaniau atsidarius kad ne cia pataikiau biggrin.gif NEREALIAI (gaila ziurkes nerandu-cia tikiuosi suprasit mane teisingai blush2.gif ).
Bijuna tortukas bus superinis-labai patiko mintis. O kazi ant sviestinio blogai butu? g.gif
Dabar einu kitu ziuret ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 02 vasario 2012 - 15:42
QUOTE(smailyttte @ 2012 02 02, 15:12)
Laba, na pagaliau baigiau savo padangyte, visai patenkinta  blush2.gif Turtingas kavos tortukas, pastilazas smile.gif

božė božė.. čia gi ne servisas.. tikrą padangą rodo laugh.gif

QUOTE(Megi Simpson @ 2012 02 02, 15:21)
Na bet ir nesitingi per toki salti eit i lauka ir padangas issukineti  g.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
biškį gumos smarvės trūksta prie to torto laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 02 vasario 2012 - 15:49
Sakykit prasau,ant slapios beze cukraus mases figureles neistirpsta?
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 02 02, 15:36)
Bijuna tortukas bus superinis-labai patiko mintis. O kazi ant sviestinio blogai butu?  g.gif
Dabar einu kitu ziuret ax.gif

Sviestinis gal ir tiktu, bet būtų šviesus fonas g.gif Manau tamsiame fone žiūrisi graziau smile.gif Kažkaip užbaigšiau atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 02 02, 17:05)
Sviestinis gal ir tiktu, bet būtų šviesus fonas  g.gif  Manau tamsiame fone žiūrisi graziau  smile.gif Kažkaip užbaigšiau atrodo  ax.gif

tas tiesa.
Atsakyti
wau kokia padanga..... thumbup.gif

o del to torto saldainiukais apdelioto,tai aš geriau aptepciau kokiu šokoladiniu kremu,nes apliejus šokoladu,kažin ar spėsit sudeliot visus saldainiukus kol uzšals šokoladas......
Atsakyti