Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

QUOTE(smailyttte @ 2012 02 02, 14:12)
Laba, na pagaliau baigiau savo padangyte, visai patenkinta  blush2.gif Turtingas kavos tortukas, pastilazas smile.gif

Na bet ir nesitingi per toki salti eit i lauka ir padangas issukineti g.gif lotuliukas.gif

O taip, tai super thumbup.gif
Atsakyti
Padanga super!
Atsakyti
smailyttte Vaaaauuuu!!! thumbup.gif wub.gif Kaip tikra!

O kaip juoda spalva isgavot jei nepaslaptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2012 02 02, 13:12)
Laba, na pagaliau baigiau savo padangyte, visai patenkinta  blush2.gif Turtingas kavos tortukas, pastilazas smile.gif

Kaip tikros padangos bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 02 vasario 2012 - 13:50
smailyttte super tortas thumbup.gif tiesiog nuostabus wub.gif
Atsakyti
Oi labai aciu merginos, net nuraudau beskaitydama jusu postus tikrai tiek pagyru nesitikejau ax.gif blush-anim-cl.gif
Visa padanga apdengiau baltu pastilazu, ir paskui skiedziau juodus dazus su siektiek spirito ir daziau teptuku smile.gif

Megi Simpson tai kai dirbi lauke intensyviai nusukinejant padangas tai netaip ir salta lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2012 02 02, 14:12)

vau vau vau! bigsmile.gif thumbup.gif
QUOTE(Nevute @ 2012 02 02, 14:47)
O kaip juoda spalva isgavot jei nepaslaptis? smile.gif

o as kai dengiau vyruko''svarmenis'',velgi pasikartosiu kaip ir su raudona spalva,dazus dejau i brinkinama pastilaza. mase gavosi juoda ir elastinga
Atsakyti
Smailyte o kaip padarei padangos raštą? Labai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 02, 00:14)

dzokada, erikiuxxx, aciukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NI-KO: 02 vasario 2012 - 14:18
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 02, 15:12)

Pradzioje apdengiau visa toruka, o paskui pjausciau tokius siektiek pasvirusius staciakampius ir klijauvau kiausinio baltymu prie apdengto tortuko smile.gif

As Saules zuikuti irgi karteli bandziau mase dazyti dedant dazus i brinkinama zelatina, gavosi raudona, bet ne tokia raudona kokios as norejau blush2.gif o beto man dar reikejo ir baltos spalvos pastilazo tai nezinojau kiek juodo sunaudosiu tai nusprendziau kad taip dazyti man patogiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 02, 14:12)

man atrodo kad pastilazas supjaustytas ligiai gabaliukais ir klijotas aplinkui ax.gif
Atsakyti
Sveikutes darbštuolės. Kaip visada pas jus gražu thumbup.gif
Retai beužsuku o kai užsuku tai vis su klausimais ax.gif
Mergaitės, gal galite patikslinti, kaip "priklijuoti" saldainukus? Aš manau, kad čia aplieta skiestu šokoladu ir apdelioti saldainiais. O kaip manote Jūs?
user posted image
P.S. Nuotrauka ne mano. Labai nepykite kad pasiskolinau, ačiū aciuks.gif
Atsakyti