Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

QUOTE(vaikuciumama @ 2012 02 01, 16:24)

kaip tepate???sviesto pikelis,o kiek cukraus pudros?nes as dariau su kondensuot pienu,o dėl sunkumo,tai jaučiu,kad ir bus čia dėl trupinių...

200gr. sviesto ir 200 cukraus pudros (galima vietoje 100gr. pudros ideti saldaus kondensoto pieno 100gr.) ax.gif Man taip paprasciau, greiciau biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, padekit surasti Cipsiuko Pastilazo recepta, pliiiiiz, labai busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NI-KO @ 2012 02 01, 21:51)
Mergaites, padekit surasti Cipsiuko Pastilazo recepta, pliiiiiz, labai busiu dekinga 4u.gif

Sitoj temoj kazkur
Atsakyti
QUOTE(NI-KO @ 2012 02 01, 22:51)

prasom http://www.supermama...?...&p=49059359
Atsakyti
Saules zuikuti kokie geruliai torciukai ir stiprusis vyrukas ir grazuole thumbup.gif

Gabijux galingas sporbaciukas thumbup.gif

Nevute mieli keksiukai wub.gif

O as sviestini krema aptepimui visada su trupinukais darau, manau tiesiog reikia ju nepadauginti ir nesunkiai tepsis, nors ant tortuku kur su minkstesniu ir storesniu grietineles kremo sluoksniu sunkiau tepasi bet uzsitepa smile.gif

O as visa dienele vargstu prie padangos... ryt jau bus rezultatai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smailyttte: 01 vasario 2012 - 23:34
QUOTE(smailyttte @ 2012 02 01, 23:33)

O as sviestini krema aptepimui visada su trupinukais darau, manau tiesiog reikia ju nepadauginti ir nesunkiai tepsis, nors ant tortuku kur su minkstesniu ir storesniu grietineles kremo sluoksniu sunkiau tepasi bet uzsitepa smile.gif

O as visa dienele vargstu prie padangos... ryt jau bus rezultatai  blush2.gif

LINKIU SEKMES !!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Dariau ant torto papuosima karuna pagal si pavyzdi http://www.supermama...?...8104&st=156, viskas kaip ir gerai gavosi, isdziuvo, bet ....... kadangi detales klijavau vandeniu, visas papuosimas prilipo ....... verysad.gif Kaip dabar nesulauzant man ja nuimti nuo to stiklainiuko ? verysad.gif doh.gif Viena nuiminedama jau sulauziau, dabar padariau kita ir vel tas pats. O man jos rytdienai butinai reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksinė: 02 vasario 2012 - 10:58
QUOTE(Auksinė @ 2012 02 02, 10:56)
Sveikutes,
Dariau ant torto papuosima karuna pagal si pavyzdi http://www.supermama...?...8104&st=156, viskas kaip ir gerai gavosi, isdziuvo, bet ....... kadangi detales klijavau vandeniu, visas papuosimas prilipo  .......  verysad.gif Kaip dabar nesulauzant man ja nuimti nuo to stiklainiuko ?  verysad.gif  doh.gif Viena nuiminedama jau sulauziau, dabar padariau kita ir vel tas pats. O man jos rytdienai butinai reikia.

Prie ko prilipo ? ... juk ten dėtas celofano maišelis , tam , kad nepriliptų , prie stiklainio , ir kuo puikiausiai su juo nusiima , o jis kuo puikiausiai atsiskiria nuo karūnos ....tiesa , aš klijuoju klijais .
Atsakyti
Supratau, vadinasi reikia nuimineti su visu celofanu, ir tik po to nuimti maiseli nuo karunos. O as bandziau tiesiog is karto karuna nuimti doh.gif verysad.gif
Vat kai pirma karta viska darai, tai ir priveli visokiu nesamoniu blush2.gif Kol padarysiu ta torta, tai prazilsiu biggrin.gif Bet kaip sakoma klaidu nedaro tas kas nedirba. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksinė: 02 vasario 2012 - 11:13
QUOTE(Auksinė @ 2012 02 02, 11:10)
Supratau, vadinasi reikia nuimineti su visu celofanu, ir tik po to nuimti maiseli nuo karunos. O as bandziau tiesiog is karto karuna nuimti  doh.gif  verysad.gif
Vat kai pirma karta viska darai, tai ir priveli visokiu nesamoniu  blush2.gif Kol padarysiu ta torta, tai prazilsiu  biggrin.gif Bet kaip sakoma klaidu nedaro tas kas nedirba.  blush2.gif

Aukso žodžiai thumbup.gif .
Atsakyti
Laba, na pagaliau baigiau savo padangyte, visai patenkinta blush2.gif Turtingas kavos tortukas, pastilazas smile.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smailyttte: 02 vasario 2012 - 13:12
QUOTE(smailyttte @ 2012 02 02, 13:12)

first.gif suuuuuuuuuuuuuuper thumbup.gif
Atsakyti