Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 01, 16:16)
Kai isliginot su sviestiniu kremu, tai galima ir iskart dengti ta mase, bet as dengiu po valandos., man geriau kaip tortas tvirtesnis ax.gif

taijo,bet man ta sviesto mase kodel taip sunkiai tepasi-taip turi but?
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 02 01, 11:33)

thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 02 01, 11:56)

fainuciai wub.gif kremas keliu spalvyciu, tikslaiu kad patonotas thumbup.gif

QUOTE(gabijux @ 2012 02 01, 16:08)
Sveikos, kepejeles...

Bet kedukas tau super gavosi bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal galit pasakyti,kiek laiko ant torto bezė?jei dariau šiandien ryte,tai iki ryt tarkim nesukietės,bus tokia tik ale tampri? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 02 01, 15:04)
galima...tikrai....


Tai kaip juos paruost reikia? blush2.gif
QUOTE(Ispaikyta @ 2012 02 01, 15:07)

Aciu mirksiukas.gif

QUOTE(gabijux @ 2012 02 01, 15:08)

O cia siandieninis mano... ot vargelio turejau su juo... jau norejau sveist i siuksline  doh.gif 

Kad labai graziai ziurisi,bet isivaizduoju kiek vargelio doh.gif

QUOTE(vaikuciumama @ 2012 02 01, 15:09)
patarkite,vakar aptepiau sviestiniu kremu( sviestas pokelio-kambario temperaturos,pusė kondensuot pieno,ir smulkus persijoti trupinukai,sumaisiau,tai ant medaus torto sunkiai tepesi....,šiandien ryte išlyginau su karštu peiliu..uždėjau mmg(cukraus pudros masę),tai sunkiai kažkaip su paspaudimais,gal tortas ilgiau turi pastovėti šaldytuve,o tada dengti,nes vakar pertepimą dariau,tad dengiau sviestiniu kremu,o šįryt apdengiau???

O kam laikyti aptepta taip ilgai? As tai nezinau ar taisyklingai dariau,bet viena diena sutepiau,kita diena aptepiau sviestiniu ir is karto dengiau mase ir lipo kuo puikiausiai ,o jau tada keliavo i saldytuva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikuciumama @ 2012 02 01, 16:17)
taijo,bet man ta sviesto mase kodel taip sunkiai tepasi-taip turi but?

Gal kad su trupiniais ax.gif
viena syki bandziau su torto likuciais sviesta padaryti, tai irgi sunkai tepesi, dabar tepu tik sviesta su cuksraus pudra 1*1 ir man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 02 01, 16:20)
Tai kaip juos paruost reikia?  blush2.gif

Aciu  mirksiukas.gif
Kad labai graziai ziurisi,bet isivaizduoju kiek vargelio  doh.gif
O kam laikyti aptepta taip ilgai? As tai nezinau ar taisyklingai dariau,bet viena diena sutepiau,kita diena aptepiau sviestiniu ir is karto dengiau mase ir lipo kuo puikiausiai ,o jau tada keliavo i saldytuva  ax.gif

tai tikriausiai mano klaida,kad as kai sutepiau biskvitus,tada iskart nesustingusi tepiau sviestu-tai sunkiai apsitepynėjo man...o dengimo masė tai neblogai dėjosi-tik jautėsi,kad dar minkštas...ir labiau patiko daryti su bezė-super dalykėlis-ir kaip skanu....!!!!
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 01, 16:20)
Gal kad su trupiniais ax.gif
viena syki bandziau su torto likuciais sviesta padaryti, tai irgi sunkai tepesi, dabar tepu tik sviesta su cuksraus pudra 1*1 ir man  thumbup.gif

kaip tepate???sviesto pikelis,o kiek cukraus pudros?nes as dariau su kondensuot pienu,o dėl sunkumo,tai jaučiu,kad ir bus čia dėl trupinių...
Atsakyti
Kai aš tepiau sviestinį kremą su trupiniais,man irgi sunkiai tepėsi,tai aš labai trumpam įdėjau į mikrobangę , tada aptepiau ir į šaldytuvą valandikei ax.gif
Atsakyti
Sveikos saldumynu kepijeles 4u.gif
Noriu dukrytes gimtadieniui iskepti ne tik skanu, bet ir grazu torta smile.gif Perziurejau temele, kur sudeti receptai, bei paaiskinimai, taciau dar turiu klausimu. Planuoju kepti "Snickersa" smile.gif Klausimukas, ar torto padengimui tiktu marcipanine pirktine mase? Ar geriau cukraus pudros mase? Skaiciau, kad lipdyti tiems baibokams tinkama, nera kieta, po to suvalgyt galima. O ar juos po to reikia padziovinti orkaiteje, ar tiesiog palikti kambario temperaturoje? Nei kart nepirkau, neisivaizduoju kaip su ja elktis blush2.gif
Atsakyti
ech Jūs svarstytojos: viską Jūs padarėte gerai, tiesiog gal trupinukų per daug, o gal tiesiog per skystas Jūsų torto pertepimas, kaip tai po paros šaldytuve dar sunkiai tepasi sviestinis, vėlėsi, labai sausas buvo??? gal pas jus kambary šalta??? būna, kad sukietėja, labai sustingsta tas kremukas, tada reikia trumpam įkišti į mokrobangę ar šilčiau palaikyti, kad maišytųsi kaip košelė ir lengvai teptųsi ant torto...o dengimo masė kaip jin lips prie palaikyto torto šaldytuve, aišku kad sunkiau, apšalęs jis, nėr sukibimo, aptepat ir denkit iš karto, jokių ten paspaudimų nereikia...medutis tvirtas tortas, gal Jums maišėsi sviestinis ta prasme vėlėsi su pertepimo kremu, reikėjo vos vos pašildyti ir pasiekus košelės konsistenciją lygiai aptepti 4u.gif palauki kol pastingsta, o pastingsta tuoj pat nuo torto šalčio, ir dengiam, vsio 4u.gif
Atsakyti
Pakartosiu savo klausima:Kartais matau,kad torta apjuosiate juostelemis.Tai jos yra tos tacios,kuriomis surisame dovanas,ar yra specialios,skirtos salyciui su maistu?Paskutinis matytas Simisimi tortas su geltonos ar auksines spalvos juostelemis.
Atsakyti
QUOTE(AAI @ 2012 02 01, 17:55)
Pakartosiu savo klausima:Kartais matau,kad torta apjuosiate juostelemis.Tai jos yra tos tacios,kuriomis surisame dovanas,ar yra specialios,skirtos salyciui su maistu?Paskutinis matytas Simisimi tortas su geltonos ar auksines spalvos juostelemis.

Kiek skaiciau,tai tom paciom,kaip dovanas pokuojam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AAI @ 2012 02 01, 19:55)
Pakartosiu savo klausima:Kartais matau,kad torta apjuosiate juostelemis.Tai jos yra tos tacios,kuriomis surisame dovanas,ar yra specialios,skirtos salyciui su maistu?Paskutinis matytas Simisimi tortas su geltonos ar auksines spalvos juostelemis.

http://www_cake-deco...c...0&Itemid=67
Atsakyti