QUOTE(kirbe @ 2012 02 01, 15:04)
Tai kaip juos paruost reikia?
QUOTE(Ispaikyta @ 2012 02 01, 15:07)
O-RE-AR
Aciu
QUOTE(gabijux @ 2012 02 01, 15:08)
O cia siandieninis mano... ot vargelio turejau su juo... jau norejau sveist i siuksline
Kad labai graziai ziurisi,bet isivaizduoju kiek vargelio
QUOTE(vaikuciumama @ 2012 02 01, 15:09)
patarkite,vakar aptepiau sviestiniu kremu( sviestas pokelio-kambario temperaturos,pusė kondensuot pieno,ir smulkus persijoti trupinukai,sumaisiau,tai ant medaus torto sunkiai tepesi....,šiandien ryte išlyginau su karštu peiliu..uždėjau mmg(cukraus pudros masę),tai sunkiai kažkaip su paspaudimais,gal tortas ilgiau turi pastovėti šaldytuve,o tada dengti,nes vakar pertepimą dariau,tad dengiau sviestiniu kremu,o šįryt apdengiau???
O kam laikyti aptepta taip ilgai? As tai nezinau ar taisyklingai dariau,bet viena diena sutepiau,kita diena aptepiau sviestiniu ir is karto dengiau mase ir lipo kuo puikiausiai ,o jau tada keliavo i saldytuva