Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 01, 12:44)
Saulės zuikuti,kaip suprantu vyšninis karamelinis,tai vietoj kriaušių vyšnios?

ne,kiek kitaip,bet principas panasus
Atsakyti
O-RE-AR labai grazios spalvos, o jeigu cia pirmas tortukas tai is vis super, tikrai pirmas blynas neprisviles thumbup.gif jau atsirado azartas daryti dar ir dar? biggrin.gif nes man taip buvo.. smile.gif

*saules_zuikutis* oho kokie "grazuliai" biggrin.gif vien jie turbut koki puse kg svere biggrin.gif 4u.gif

Atnesu savo paprastus keksiukus ir einu bandyt daryt keturrati, gal kas nors esat dare? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 02 01, 09:33)
žiūrint ką su jais planuojate daryti...jei mases dažysite, rinkitės gelinius 4u.gif

aciu. Daugiau noriu mases dazyt. O kam skirti milteliais?
Atsakyti
kokie mieli keksiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 02 01, 10:56)
O-RE-AR labai grazios spalvos, o jeigu cia pirmas tortukas tai is vis super, tikrai pirmas blynas neprisviles  thumbup.gif  jau atsirado azartas daryti dar ir dar?  biggrin.gif  nes man taip buvo.. smile.gif

Dekui,taip pirma karta su mase dengiau smile.gif azartas tai tik auga lotuliukas.gif

Keksiukai mieli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vil24ka @ 2012 02 01, 13:05)
aciu. Daugiau noriu mases dazyt. O kam skirti milteliais?

Milteliniai labiau skirti pvz geliu paseseliavimui arba juos praskiedus galima piesti ant torto. Gal nelabai aiskiai paaiskinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 02 01, 14:45)
Milteliniai labiau skirti pvz geliu paseseliavimui arba juos praskiedus galima piesti ant torto. Gal nelabai aiskiai paaiskinau  unsure.gif

O su geliniais neimanoma piest? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 02 01, 16:01)
O su geliniais neimanoma piest?  ax.gif

galima...tikrai....
Atsakyti
O-RE-AR thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, kepejeles...
Super keksiukai ir sexy mergina wub.gif

O cia siandieninis mano... ot vargelio turejau su juo... jau norejau sveist i siuksline doh.gif
Kriausinis karamelinis, pastilazas
user posted image
Atsakyti
patarkite,vakar aptepiau sviestiniu kremu( sviestas pokelio-kambario temperaturos,pusė kondensuot pieno,ir smulkus persijoti trupinukai,sumaisiau,tai ant medaus torto sunkiai tepesi....,šiandien ryte išlyginau su karštu peiliu..uždėjau mmg(cukraus pudros masę),tai sunkiai kažkaip su paspaudimais,gal tortas ilgiau turi pastovėti šaldytuve,o tada dengti,nes vakar pertepimą dariau,tad dengiau sviestiniu kremu,o šįryt apdengiau???
Atsakyti
QUOTE(vaikuciumama @ 2012 02 01, 16:09)
patarkite,vakar aptepiau sviestiniu kremu( sviestas pokelio-kambario temperaturos,pusė kondensuot pieno,ir smulkus persijoti trupinukai,sumaisiau,tai ant medaus torto sunkiai tepesi....,šiandien ryte išlyginau su karštu peiliu..uždėjau mmg(cukraus pudros masę),tai sunkiai kažkaip su paspaudimais,gal tortas ilgiau turi pastovėti šaldytuve,o tada dengti,nes vakar pertepimą dariau,tad dengiau sviestiniu kremu,o šįryt apdengiau???

Kai isliginot su sviestiniu kremu, tai galima ir iskart dengti ta mase, bet as dengiu po valandos., man geriau kaip tortas tvirtesnis ax.gif
Atsakyti