Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

LABAI ACIU VISOMS UZ TEIGIAMA IVERTINIMA sunglasses2.gif aciuks.gif
As kreivumu ir klaidu pati matau,tai stengsiuos kita karta,kad to isvengt.
Dekoju ir uz pastaba del gelyciu,nes man dar viskas taip nauja rolleyes.gif
Atsakyti
kažkada ir mūsų buvo šleivi kreivi, bet patys gražiausi, pasiilgstu tų laikų, kai padarius tortą džiaugdavausi, „ooooo man pavyko“, oooo aš kieta - „gavosi“...nes dabar toks išpindėjjimo lygis, kad pati sau sakau „čia galėjai geriau“, „neišpildei tobulai“, kuo daugiau išmokau, tuo didesnius reikalavimus sau kėliau ir keliu...norisi vis geriau ir geriau padaryti, todėl Jūsų šitie pirmieji bandymai, tortukai yra patys gražiausi, šilčiausi ir nei šleivi nei kreivi...užsieny pažiūrėk, specialiai kreivus daro biggrin.gif o su laiku išmoksite daug, jei tik domėsitėss, skaitysite, bandysite: išmoksite atsirinkti mases, dažus, priemones, išploninti žiedlapius, suteikti jiems „gyvybę“, nulipdyti figūrėles, gaminti figūrinius tortus, viso to tikrai išmokstama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 02 01, 08:28)
pasiilgstu tų laikų, kai padarius tortą džiaugdavausi, „ooooo man pavyko“, oooo aš kieta - „gavosi“...nes dabar toks išpindėjjimo lygis, kad pati sau sakau „čia galėjai geriau“, „neišpildei tobulai“,

drinks_cheers.gif aš tikriausiai tik kas kokiu 10tortu esu visiškai patenkinta biggrin.gif diedas jau pyksta kad tiek save engiu.. sako gal tu jau visai nedaryk, ne nebezinai prie ko kabinetis lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 02 01, 09:43)
drinks_cheers.gif  aš tikriausiai tik kas kokiu 10tortu esu visiškai patenkinta  biggrin.gif  diedas jau pyksta kad tiek save engiu.. sako gal tu jau visai nedaryk, ne nebezinai prie ko kabinetis  lotuliukas.gif  doh.gif

Tai jusu " diedas" visiskai teisus. Darot kone tobulus tortus ir dar drystat prie saves kabinetis ax.gif
O Olestos zodziai irgi teisingi. prisimenu kada prasidejo cia tortus kepimas, puosimas, nuosirdus dziaugsmai, kad pavyko ir vis kazkuri kazka naujo suzinodavo apie mase, apie puosima, apie lipdyma...
Atsakyti
sveikos. Norėčiau nusipirk dazu ir nežinau kurie geresni? Geliniai ar milteliais?
Atsakyti
žiūrint ką su jais planuojate daryti...jei mases dažysite, rinkitės gelinius 4u.gif
Atsakyti
zinote mergytes,pasakysiu trumpai: kaip kad akvilyte sako, pacioms bepatinka tik kas 10 tortas,nes norisi vis geresniu,grazesniu,tobulesniu... bet.... istikruju jie yra grazus, o svarbiau,kad jusu tortai yra tuo paciu ir skanus,ko negaliu pasakyti apie kitu valstybiu tortus,kuriu ( na ne visu) 30% yra cukrines mases, 60% biskvito(bulkos) ir tik 10% kremo,o ir tai to riebaus butercreem ar kaip jis ten vadinasi. Taip,kad baigit savo tortus vadinti kleckais,nes jus visos stengiates ir idedat visa savo sirdi. tikiu,kad ne vienos kepejeles tortai tikrai puokuosis temos "Kaip papuosti tortus it t.t." pirmajam puslapyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-vilnius @ 2012 01 31, 00:00)
labai reikalingas jusu patarimas,noriu daryti kosmini laiva,is ko galeciau padaryti dangti,kad butu permatomas,kad matytus ten sedintis astronautas? tas ryzinis popierius tikriausiai netiktu nes jis baltas,ar ne? Gal koki cukru ar bambonkes tirpdyt? gal turit ideju?prasau patarti  4u.gif

Laba, jei nėra per vėlu, tai
http://regina16112.b...-page_3029.html

Желатиновые "воздушные" пузыри для украшения торта

Для того, чтобы сделать такие шары, нужно взять 2 части воды и 1 часть желатина. Растворить обычным способом и мокать в эту жидкость маленькие шарики (не знаю, есть ли в продаже у вас). Но, те, кто уже это делал, советуют перед использованием совсем немного нанести жира на шарик, чтобы потом легко снять желатиновый слой. В США существует растительный жир (shortening), который используют для этих целей. Но, некоторые мастера не используют жир вообще, т.е сразу окунают шар в желатин. После высыхания (5-6 часов минимум) - проколоть шарик и осторожно достать.

Учитывая то, что девочки тут очень творческие, смелые и любят эксперименты, надеюсь вскоре увидеть подобную красоту на ваших тортах. Обещаю не отставать....
А тут несколько идей использования этой техники...

автор: yen4cakes

автор: yen4cakes

автор: Cake Lover (Sam)
Atsakyti
Mažulė vyro šefui. pastilazas,vysninis karamelinis tortukas,1400gr.
user posted image
su savo groziu visus trikampiukus isgulde lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 01 vasario 2012 - 11:35
Zuikuti pavergei wub.gif lotuliukas.gif , nereali mažulė , toks jausmas , kad į save žiūriu wub.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nieko sau mazule lotuliukas.gif po tokiu i svetimas nenores nei paziuret lotuliukas.gif
Atsakyti
Saulės zuikuti,kaip suprantu vyšninis karamelinis,tai vietoj kriaušių vyšnios?
Atsakyti