Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

Atiduodu jusu teismui. ax.gif Sleivas,kreivas,bet pirmas bandymas dengti mase.Vidui ''Juodas miskas''

user posted image
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 31, 19:47)
Atiduodu jusu teismui. ax.gif Sleivas,kreivas,bet pirmas bandymas dengti mase.Vidui ''Juodas miskas''

O man visai gražu-toks šiltas šiltas wub.gif
Atsakyti

Žinai , esu mačiusi šleivesnių , ir kreivesnių, taip kat pirmyn , dar keli bandymai ir išsilygins mirksiukas.gif
Atsakyti

Labai patiko spalvos ir tortukas man labai grazus thumbup.gif wub.gif, saunuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 31 sausio 2012 - 21:11
o-re-ar labai grazus torciukas thumbup.gif ir visai ne kreivas g.gif

mergickan- labai grazios figureles,nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 01 31, 19:40)
MergickaN, vienetukas man grazios figureles,tikrai superines,bet man per daug mirga marga ten kazkaip,ir nufotkinta blogu kampu  4u.gif (cia tik mano pastebejimai  blush2.gif )

Aciu visoms 4u.gif del fotografavimo tai taip nuotraukos nelabai gavos nes baigiau viska puost visai pries baliu, o paskui vaiku kruva supuole vos spejau nufotkint dar sveika su visom figurelem doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MergickaN: 31 sausio 2012 - 21:25
koks vasariskas tortukas!ir tikrai geras kaip pirmam kartui thumbup.gif

-------
mano sios dienos sportininkas smile.gif apie 1,5kg. (tik padeklas labai jau nedekingas-lubos matosi,vyrukas lyg su 4ausim doh.gif biggrin.gif )
user posted image
Atsakyti
simisimi,labai grazus tortai...su zuikuciu toks mielas...o su rozem irgi labai labai dailus...
mergikaN,na figureles fantastiskos..... thumbup.gif ir pats tortas labai dailus....
OR RE AR,jeigu ramuniu ziedlapiukus paplonintumete teptuko koteliu,jie atrodytu zymiai naturaliau....norsir dabar tikrai grazus torciukas
saules zuiki,fantastiskas torciukas.....labai ydomus ir puikiai viskas padaryta.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 31 sausio 2012 - 21:33
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 31, 21:30)

-------
mano sios dienos sportininkas  smile.gif apie 1,5kg. (tik padeklas labai jau nedekingas-lubos matosi,vyrukas lyg su 4ausim  doh.gif  biggrin.gif  )

Būtum nepaminėjusi , nebūčiau net atkreipus dėmesį irnesakyk.gif , nesigilinu į tokias smukmenas , be to , gal tokio prašė , su tiek ausų lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 31, 21:30)
koks vasariskas tortukas!ir tikrai geras kaip pirmam kartui  thumbup.gif

-------
mano sios dienos sportininkas  smile.gif apie 1,5kg. (tik padeklas labai jau nedekingas-lubos matosi,vyrukas lyg su 4ausim doh.gif  biggrin.gif  )

Prajuokinai biggrin.gif bet tortukas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 31 sausio 2012 - 21:58
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 31, 22:54)
be to , gal tokio prašė , su tiek ausų  lotuliukas.gif .

lotuliukas.gif naujas žmonių porūšis-keturausiai lotuliukas.gif
Atsakyti
*saules_zuikutis* tortas superinis thumbup.gif o ausyciu buciau nemacius jei butum nepasakius ax.gif
Atsakyti