Atiduodu jusu teismui. Sleivas,kreivas,bet pirmas bandymas dengti mase.Vidui ''Juodas miskas''
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 31, 19:47)
Atiduodu jusu teismui. Sleivas,kreivas,bet pirmas bandymas dengti mase.Vidui ''Juodas miskas''
O man visai gražu-toks šiltas šiltas
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 31, 19:47)
Labai patiko spalvos ir tortukas man labai grazus , saunuole
o-re-ar labai grazus torciukas ir visai ne kreivas
mergickan- labai grazios figureles,nuostabu
mergickan- labai grazios figureles,nuostabu
QUOTE(dzokada @ 2012 01 31, 19:40)
MergickaN, vienetukas man grazios figureles,tikrai superines,bet man per daug mirga marga ten kazkaip,ir nufotkinta blogu kampu (cia tik mano pastebejimai )
Aciu visoms del fotografavimo tai taip nuotraukos nelabai gavos nes baigiau viska puost visai pries baliu, o paskui vaiku kruva supuole vos spejau nufotkint dar sveika su visom figurelem
simisimi,labai grazus tortai...su zuikuciu toks mielas...o su rozem irgi labai labai dailus...
mergikaN,na figureles fantastiskos..... ir pats tortas labai dailus....
OR RE AR,jeigu ramuniu ziedlapiukus paplonintumete teptuko koteliu,jie atrodytu zymiai naturaliau....norsir dabar tikrai grazus torciukas
saules zuiki,fantastiskas torciukas.....labai ydomus ir puikiai viskas padaryta.....
mergikaN,na figureles fantastiskos..... ir pats tortas labai dailus....
OR RE AR,jeigu ramuniu ziedlapiukus paplonintumete teptuko koteliu,jie atrodytu zymiai naturaliau....norsir dabar tikrai grazus torciukas
saules zuiki,fantastiskas torciukas.....labai ydomus ir puikiai viskas padaryta.....
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 31, 21:30)
koks vasariskas tortukas!ir tikrai geras kaip pirmam kartui
-------
mano sios dienos sportininkas apie 1,5kg. (tik padeklas labai jau nedekingas-lubos matosi,vyrukas lyg su 4ausim )
-------
mano sios dienos sportininkas apie 1,5kg. (tik padeklas labai jau nedekingas-lubos matosi,vyrukas lyg su 4ausim )
Prajuokinai bet tortukas
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 31, 22:54)
be to , gal tokio prašė , su tiek ausų .
naujas žmonių porūšis-keturausiai
*saules_zuikutis* tortas superinis o ausyciu buciau nemacius jei butum nepasakius