Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

QUOTE(MergickaN @ 2012 01 30, 23:18)
Labai daug graziu tortu Jusu visu maciau. vienas uz kita grazesni. saunuoles  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Noriu parodyti savo mazojo sunelio torta.

OHO koki giganta iskepaiu savo bernuzeliui bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(simisimi84 @ 2012 01 31, 11:55)

Labai patiko pirmas tortukas wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 01 31, 13:16)

Nors blogai iziuriu, bet tvorele sokoladine man patiko wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Turiu kvaila klausima blush2.gif
Ar galima pastiliaza lipdymui pasildyti ir idejus i konditerini maiseli isspausti gelytes ? Ar as cia jau visiska nesamone sugalvojau ? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksinė: 31 sausio 2012 - 15:56
QUOTE(Auksinė @ 2012 01 31, 14:55)
Sveikutes,
Turiu kvaila klausima  blush2.gif
Ar galima pastiliaza lipdymui pasildyti ir idejus i konditerini maiseli isspausti gelytes ? Ar as cia jau visiska nesamone sugalvojau ? blush2.gif  ax.gif

Fantazijai ribu nera mirksiukas.gif Tik nezinau ar pavyks... smile.gif
Atsakyti
simsim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 01 31, 16:29)
Fantazijai ribu nera  mirksiukas.gif Tik nezinau ar pavyks... smile.gif

Aciu 4u.gif Taip ir maniau, kad visiska nesamone lotuliukas.gif blush2.gif doh.gif Tiesiog man dalis jo sukietejo, tai galvojau, gal kaip nors galima reanimuot, bet tikriausiai reikes ismest.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksinė: 31 sausio 2012 - 16:32
kodėl išmesti,biški pašildžius mikrobandėj gali gėlytes lipdyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 31, 16:35)
kodėl išmesti,biški pašildžius mikrobandėj gali gėlytes lipdyti ax.gif

Butinai pabandysiu aciu laaaaaabai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2012 01 31, 00:40)
O kaip jus ji vesinat? siaip beze sirupui dazniausiai niekas nevesinama, taciau Meian pasirodo tai daro/dare (kazkaip niekada net nebuvau pastebejusi sio vesinimo momento), taciau tai reikia daryti max kelias sekundes, nes kitaip logiska, kad sirupas tiesiog sustingsta  ax.gif Pabandykite dar karta, jei reikes tokio kremo, tikiuosi pavyks

Matyt tikrai per ilgai saldziau unsure.gif Isvis vakar nesekminga diena buvo doh.gif keksiukai nevyke gavos, sviestas su kondensuotu pienu nelipo, gabaliukais susoko doh.gif

Ar galima maskarpone susaldyt ir paskui atsaldzius i krema det? Nusipirkau gero galiojimo laiko, uz poros savaiciu zadu kept, o dukryte siandien pradare doh.gif
Atsakyti
Aciu visom pagyrusiom mano giganta vienetuka 4u.gif 4u.gif Gimtadienio tema buvo disnejaus veikejai, kadangi figureles lipdziau is anksto gavosi toks didelis tortas lotuliukas.gif
simisimi84 tavo torciukas su ziukuciu labai nuostabus. issisaugojau blush2.gif
Aciu uz recepta olestai karamelinio kriausinio labai skanus tortas. Tik man pastovejes siltai pradejo i ji smegti figureles doh.gif bet skonis nuostabus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2012 01 31, 19:04)
kadangi figureles lipdziau is anksto

blink.gif galvojau,kad figureles plastikines blink.gif 100balu!
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 31, 18:24)
blink.gif  galvojau,kad figureles plastikines  blink.gif  100balu!

Ir aš doh.gif .... šaunuolė thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Auksinė @ 2012 01 31, 15:31)
Aciu  4u.gif Taip ir maniau, kad visiska nesamone  lotuliukas.gif  blush2.gif  doh.gif Tiesiog man dalis jo sukietejo, tai galvojau, gal kaip nors galima reanimuot, bet tikriausiai reikes ismest.

nugi ar sakiau kad nesamone! biggrin.gif lipdymui jis tikrai tiks pasildytas,bet per maiseli nezinau ar pavyktu butent gelytes,nors as esu dariusi zolyte,rasiusi su susildytu ,bet jis buvo mikrobangeje ir karstas o ne siltas smile.gif
Papildyta:

MergickaN, vienetukas man grazios figureles,tikrai superines,bet man per daug mirga marga ten kazkaip,ir nufotkinta blogu kampu 4u.gif (cia tik mano pastebejimai blush2.gif )
Atsakyti