Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

QUOTE(dzokada @ 2012 01 31, 02:25)
O ko tu cia suki galva,kisk kokia celofanke ir bus gerai  biggrin.gif

O jei rimtai....gal bandyciau,tarkim pasidaryti stiprios zelatinos ir ja isliet ant kokio gaubto daikto,paskui sustingusia nuimt ir bandyt det  g.gif  arba,pasidaryt permatomos zelatinos,sustingdinti kokiam bliudelyje ar kur o paskui igrusti ufonauta(jei reikalingas) i zelatina ir viskas persimatytu?  g.gif

kokia gera ideja reiks megint ,aciu visom uz idejas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2012 01 31, 12:29)
visai skysti, kaip vanduo  4u.gif

tada pasiūlymas juos sumaišyti su želatina vietoj vandens 4u.gif nes kitaip jie niekam tinkami, nebent gaivai paspalvinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2012 01 31, 10:19)
Dianaaa taip, ir dar medaus dedasi maziau :4u

Gal butu galima prporcijas pamatyt?Butu lengviau orentuotis visoms pradziamokslems,nes visos galim kalbeti apie skirtingus kiekius ir nesusikalbeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 31, 13:47)
Gal butu galima prporcijas pamatyt?Butu lengviau orentuotis visoms pradziamokslems,nes visos galim kalbeti apie skirtingus kiekius ir nesusikalbeti ax.gif

Receptas yra viršutinėje puošimo temoje,tik dabar atkreipiau dėmesį dėl medaus .Ačiū
Atsakyti
oho, koks gigantas vienetukas, o figurėlių gausumas... dvi dienas prie tiek sėdėčiau, kol nulipdyčiau.... šiaip labai gražus ir nuotaikingas 4u.gif

aš parodau du ne tokius gigantus, kuklius, tiksliau:
kriaušinis - karamelinis, pastilažas, 2,8 kg, mažai mergaitei,
user posted image

ir kriaušinis-karamelinis, juodasis miškas, šokoladas, pastilažas, 3,9 kg didelei mergaitei biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 31 sausio 2012 - 11:55
QUOTE(Olesta @ 2012 01 31, 11:47)
tada pasiūlymas juos sumaišyti su želatina vietoj vandens 4u.gif  nes kitaip jie niekam tinkami, nebent gaivai paspalvinti 4u.gif

o tai kaip jūs dažot tas mases g.gif aš kai meduolių glajų dažiau tai lyg ir nuspalvino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2012 01 31, 12:55)
o tai kaip jūs dažot tas mases  g.gif  aš kai meduolių glajų dažiau tai lyg ir nuspalvino ax.gif

Pagrinde visos dazo geliniais... skysti masei netinkami...tiesiog sugadins jums ta mase... nebent kaip Olesta sake, naudot juos vietoj vandens zelatinai brinkint...gal tada ir pavyks...
Atsakyti
oho kiek daug visko reikia išsiaiškinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikuciumama @ 2012 01 31, 10:21)
ačiū už patarimus,dar klausimas tai man užteks 1 pokelio sviesto plius pusė indelio kondensuoto pieno?ar gerai supratau?

sviestinio kremo-torto aptepimo receptuką gal turite, kiek reikia sviesto ir kiek kondensuoto pieno?ačiū
Atsakyti
Klausimelis del juosteliu,kuriomis apjuosti tortai kartais buna.Jus naudojate tas pacias,kur dovanoms suristi, ar yra kazkokios specialios tik tortams apjuosti,tipo tik salyciui su maistu?
Atsakyti
QUOTE(vaikuciumama @ 2012 01 31, 12:44)
sviestinio kremo-torto aptepimo receptuką gal turite, kiek reikia sviesto ir kiek kondensuoto pieno?ačiū

Man kaip tik praeitą savaitę 24 cm skersmens tortui suėjo iš 1 pak sviesto ir 0,5skardinės kondensuoto.Nei kiek neatliko mirksiukas.gif
Atsakyti
Ateina Simsimi ir sako kuklius tortukus, tai kai paskui ateit pasirodyt su savo tortuku g.gif Vien dėl įrodymo, kad ne tik kvailus klausimus uždavinėju g.gif

Nu bet rodaus, su pačiu nuostabiausiu pasaulyje papuošimu biggrin.gif
user posted image

Atsiprašau už dešrikę, bet ir taip ėjau apkirpt foto, nes prisimenu apie Adrijos komentarą su lašiniais ir raugintu agurkėliu fone lotuliukas.gif
Atsakyti