Saules zuikuti kokie fainus torciukai noreciau ir as kada barbe pabandyti padaryti, bet kad aplinkui vien berniukai
MergickaN puikus mazojo sunelio tortukas
QUOTE(Olesta @ 2012 01 31, 08:35)
jei ant grietinės uždėsite MMG, kas JUms sunkiai turėtų sektis, tai Jūsų MMG pataps pliurzine balute ant torto ir sugadins ne tik Jūsų nuotaiką, bet ir vaizdelį...būtinai tortą aptepkite sviestiniu kremu, idealu jei su sijotais trupinukais būtų suplaktas, ale bulvytė padaryta, nu toks špakliukas, žodžiu makiažo pagrindas tortui
čia gal tinka džiuvėsių trupiniai pirktiniai,ar galima savo torto likučius sutarkuotus išsijoti?ir ta sviestine masę kaip Jūs darote,neteko man dar jos gaminti....
sutarkuokite sausainių, jei neturėsite tų pačių medučio lakštelių atliekamų...sviestą paplaku iki purumo ir plakdama įpilu kondensuoto pieno, santykiu 2:1, o šiaip iš akies pilu kondensovkės, ir pabaigoje įplaku trupinukus sijotus per sietelį, gaunasi špakliukas, juo lygiai aptepam torto šonus ir viršų, išlyginam, kad turėtumėt supratimą, kaip tas darosi, pavartykite tortų papuošimų be komentarų temą, @adrijos@ ten labai gražiai parodyta viskas kaip kas daroma, kaip turi atrodyti, tą temą išstudijavus, Jums daug kas turėtų paaiškėti...jei masę gaminsite pirmą kartą, mano patarimas būtų rinktis lengviau pagaminamą pastilažą dengimui kepėjų pradžiamokslis
QUOTE(Inga-vilnius @ 2012 01 30, 21:00)
labai reikalingas jusu patarimas,noriu daryti kosmini laiva,is ko galeciau padaryti dangti,kad butu permatomas,kad matytus ten sedintis astronautas? tas ryzinis popierius tikriausiai netiktu nes jis baltas,ar ne? Gal koki cukru ar bambonkes tirpdyt? gal turit ideju?prasau patarti
QUOTE(naitas @ 2012 01 30, 23:11)
tirpdykit kuo sviesesni ledinuka.. gal.. arba reikia tureti specialaus cukraus..
PAskaičiau, kad tirpint ledinuką, tai prisiminiau,kaip aš dariau kalėdinių namukų langus. Neturėjau ledinukų, tai pati pasigaminau ir išliejau. GAminau pagal Ulės receptą, rasit Gintariniai ledinukai
QUOTE(Olesta @ 2012 01 31, 09:37)
sutarkuokite sausainių, jei neturėsite tų pačių medučio lakštelių atliekamų...sviestą paplaku iki purumo ir plakdama įpilu kondensuoto pieno, santykiu 2:1, o šiaip iš akies pilu kondensovkės, ir pabaigoje įplaku trupinukus sijotus per sietelį, gaunasi špakliukas, juo lygiai aptepam torto šonus ir viršų, išlyginam, kad turėtumėt supratimą, kaip tas darosi, pavartykite tortų papuošimų be komentarų temą, @adrijos@ ten labai gražiai parodyta viskas kaip kas daroma, kaip turi atrodyti, tą temą išstudijavus, Jums daug kas turėtų paaiškėti...jei masę gaminsite pirmą kartą, mano patarimas būtų rinktis lengviau pagaminamą pastilažą dengimui kepėjų pradžiamokslis
ačiū už patarimus,dar klausimas tai man užteks 1 pokelio sviesto plius pusė indelio kondensuoto pieno?ar gerai supratau?
Mergaites ar teisingai suprantu kad lipdymo pastilazas nuo dengimo skiriasi kad nesipila aliejus ir maziau cukraus pudros?
Labas,
Ir aš ateinu su klausimu. Noriu bandyt pinti krepšelį, taigi kas esat dariusios gal atsakytumėt.
*Ar torta reikia apsidengt ruda mase ir tada ant viršaus pint, ar užtenka apsitept sviestiniu
* Ar pinti tiesiai ant torto, ar nusipinti ir tada apkloti torta
Tikriausiai supratot ka norėjau pasakyti
Ir aš ateinu su klausimu. Noriu bandyt pinti krepšelį, taigi kas esat dariusios gal atsakytumėt.
*Ar torta reikia apsidengt ruda mase ir tada ant viršaus pint, ar užtenka apsitept sviestiniu
* Ar pinti tiesiai ant torto, ar nusipinti ir tada apkloti torta
Tikriausiai supratot ka norėjau pasakyti
Sveikos
nepykit, kad aš nemokša į jūsų puikią temą įsiveržiau planuoju savo pirmą gražų tortą senokai kepu, bet su puošyba niekad per daug nedraugavau, dabar planuoju savaitgalį kepti medutį ir dengti mase, bei puošti gėlėmis. Sakykit- su kokia mase lengviausia dirbti na čia pirmam kartui, kad nesigautų visiškas fiasko
ir dar labai įdomu kaip dažot masę jei pvz cukrinę. Aš turiu skystų dažų, tai turbūt reikia dar neišminkytą dažyti? sumaišyt dažus kartu su produktais ? o jei noriu kelių skirtingų spalvų, kaip tada daryti
ačiū, jeigu kas nepatingės atsakyti
nepykit, kad aš nemokša į jūsų puikią temą įsiveržiau planuoju savo pirmą gražų tortą senokai kepu, bet su puošyba niekad per daug nedraugavau, dabar planuoju savaitgalį kepti medutį ir dengti mase, bei puošti gėlėmis. Sakykit- su kokia mase lengviausia dirbti na čia pirmam kartui, kad nesigautų visiškas fiasko
ir dar labai įdomu kaip dažot masę jei pvz cukrinę. Aš turiu skystų dažų, tai turbūt reikia dar neišminkytą dažyti? sumaišyt dažus kartu su produktais ? o jei noriu kelių skirtingų spalvų, kaip tada daryti
ačiū, jeigu kas nepatingės atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2012 01 31, 11:51)
Labas,
Ir aš ateinu su klausimu. Noriu bandyt pinti krepšelį, taigi kas esat dariusios gal atsakytumėt.
*Ar torta reikia apsidengt ruda mase ir tada ant viršaus pint, ar užtenka apsitept sviestiniu
* Ar pinti tiesiai ant torto, ar nusipinti ir tada apkloti torta
Tikriausiai supratot ka norėjau pasakyti
Ir aš ateinu su klausimu. Noriu bandyt pinti krepšelį, taigi kas esat dariusios gal atsakytumėt.
*Ar torta reikia apsidengt ruda mase ir tada ant viršaus pint, ar užtenka apsitept sviestiniu
* Ar pinti tiesiai ant torto, ar nusipinti ir tada apkloti torta
Tikriausiai supratot ka norėjau pasakyti
As tiesiog aptepiau sviestiniu... graziai nupynus, jo tikrai nesimato... o piniau jau ant pacio torto
Dianaaa taip, ir dar medaus dedasi maziau
Rose, man geriausias pastilazas dengimui o kokio skystumo tie dazai? as tik su geliniais esu dirbus, tai del kitu nezinau...
QUOTE(vaikuciumama @ 2012 01 31, 11:21)
ačiū už patarimus,dar klausimas tai man užteks 1 pokelio sviesto plius pusė indelio kondensuoto pieno?ar gerai supratau?
žiūrint kokio didumo tortas, turi užtekti
QUOTE(gabijux @ 2012 01 31, 11:19)
Rose, man geriausias pastilazas dengimui o kokio skystumo tie dazai? as tik su geliniais esu dirbus, tai del kitu nezinau...
visai skysti, kaip vanduo
Labai aiškiai parodyta kaip pinti krepšelį
http://kuharka.ru/ta...#message_570297
http://kuharka.ru/ta...#message_570297