Pagyrimai visoms,tikrai saunuoles. Senokai rasiau,bet nereiskia kad nieko neveikiau dukrytei tortukas http://public.fotki....d/dsc05705.html ir maisas vienu atgal paspaudus
O sakykit,jei siandien padarau ''juodaji miska'',tai bus geras treciadieniui?labai bijau del grietineles. O isplakti reikia iki tokio standumo,kaip ir meducio pertepimam? PIrma karta darysiu,tai domiuosi
Bandziau gaminti sviestini krema pagal sita recepta (MORENGINIS-SVIESTINIS KREMAS PAPUOŠIMAMS (Meian rodo)) Du kartus viriau, bet man tas sirupas visiskai nebega, du puodus susvilinau Nustatu ta kamuoliuko stadija, atvesinu dugna, bet kai reikia pilti, tas sirupas visas puodo dugne sukaulejes Per ilgai ta sirupa verdu? Norejau keksiukus puosti. Gal sviesto+kondensuoto pieno kremu galiu puosti? Laikys forma? Reikia skubiai, patarkit, prasau Ar pavyks nudazyti sausais dazais (milteliais)?
Alanas ilgai buvo man kaip favoritas , nuostabių kompozicijų kūrėjas , ir tortų taip pat , ir ne vien jis , dar keli , kol .... neatradau kito profo , žilo senuko , ir aš nusuprantu , kaip turi dirbti vaizduotė ir pirštai , kad sutvertum tokio grožio gėles ..... ar tiesą sakau naitai ?
tiesą tiesą
Tik man paskutiniu metu nei tas, nei kitas nebepatinka. Čia tas pats, kaip kokio nors Versace drabužius ar indų liniją komentuot. Nu gražu ir tiek. Ir nepasiekiama.
QUOTE(smailyttte @ 2012 01 30, 14:24)
Po ilgesnes pertraukeles ir as viena sios nakties pasirodyti noriu, Juodasis miskas pastilazas, slapia beze
Bandziau gaminti sviestini krema pagal sita recepta (MORENGINIS-SVIESTINIS KREMAS PAPUOŠIMAMS (Meian rodo)) Du kartus viriau, bet man tas sirupas visiskai nebega, du puodus susvilinau Nustatu ta kamuoliuko stadija, atvesinu dugna, bet kai reikia pilti, tas sirupas visas puodo dugne sukaulejes Per ilgai ta sirupa verdu? Norejau keksiukus puosti. Gal sviesto+kondensuoto pieno kremu galiu puosti? Laikys forma? Reikia skubiai, patarkit, prasau Ar pavyks nudazyti sausais dazais (milteliais)?
Alanas ilgai buvo man kaip favoritas , nuostabių kompozicijų kūrėjas , ir tortų taip pat , ir ne vien jis , dar keli , kol .... neatradau kito profo , žilo senuko , ir aš nusuprantu , kaip turi dirbti vaizduotė ir pirštai , kad sutvertum tokio grožio gėles ..... ar tiesą sakau naitai ?
-------------- 0 as buvau zadejus kazkam cia parodyti Barbe is varskinio torto,tai va pirma karta dariau Barbe,tai kitam kartui jau kaika kitaip daryciau 3kg. prie to pacio ,tai paciai mergaitei Coliuke.3,5kg.
o cia teciui ir dukrai 2in1 irgi varskinia su persikais,2,2kg
Papildyta: o sis povandeninis laivas skirtas nuo sunaus teciui,kuris kazkada jame dirbo vysninis karamelinis 2,8kg