Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

QUOTE(zyzna @ 2012 01 30, 15:27)
sveikos, auksarankes  bigsmile.gif

liuks darbai thumbup.gif saunuole,taip ir toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pagyrimai visoms,tikrai saunuoles. Senokai rasiau,bet nereiskia kad nieko neveikiau biggrin.gif dukrytei tortukas http://public.fotki....d/dsc05705.html ir maisas vienu atgal paspaudus blush2.gif
Atsakyti
Tortai liux!

O sakykit,jei siandien padarau ''juodaji miska'',tai bus geras treciadieniui?labai bijau del grietineles. blush2.gif O isplakti reikia iki tokio standumo,kaip ir meducio pertepimam? PIrma karta darysiu,tai domiuosi 4u.gif
Atsakyti
Jei grietinėlės galiojimas geras,tai viskas gerai.Taip, išplakam gerai grietinėlę iki standumo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianaaa1215: 30 sausio 2012 - 15:23
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 30, 14:22)
Jei grietinėlės galiojimas geras,tai viskas gerai.Taip, išplakam gerai grietinėlę iki standumo

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 30, 14:04)
Noriu paklausti o kur pats kaktusas ten irgi tortas?

Taip kaktusas irgi tortas kamuolio formos suteptas ir tada puosta slapia beze smile.gif
Atsakyti
Bandziau gaminti sviestini krema pagal sita recepta (MORENGINIS-SVIESTINIS KREMAS PAPUOŠIMAMS (Meian rodo)) Du kartus viriau, bet man tas sirupas visiskai nebega, du puodus susvilinau doh.gif Nustatu ta kamuoliuko stadija, atvesinu dugna, bet kai reikia pilti, tas sirupas visas puodo dugne sukaulejes verysad.gif Per ilgai ta sirupa verdu? unsure.gif Norejau keksiukus puosti. Gal sviesto+kondensuoto pieno kremu galiu puosti? Laikys forma? unsure.gif
Reikia skubiai, patarkit, prasau 4u.gif Ar pavyks nudazyti sausais dazais (milteliais)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ddovilux: 30 sausio 2012 - 15:34
sviesto+kondensuoto pieno kremas tikrai turėtų laikyti formą,dar galima plakta grietinėle
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 29, 22:39)
Alanas ilgai buvo man kaip favoritas , nuostabių kompozicijų kūrėjas , ir tortų taip pat  , ir ne vien jis , dar keli , kol .... neatradau kito profo , žilo  senuko , ir aš nusuprantu , kaip turi dirbti vaizduotė ir pirštai , kad sutvertum tokio grožio gėles  wub.gif ..... ar tiesą sakau naitai ?

tiesą tiesą biggrin.gif
Tik man paskutiniu metu nei tas, nei kitas nebepatinka. Čia tas pats, kaip kokio nors Versace drabužius ar indų liniją komentuot. Nu gražu ir tiek. Ir nepasiekiama. biggrin.gif

QUOTE(smailyttte @ 2012 01 30, 14:24)
Po ilgesnes pertraukeles ir as viena sios nakties pasirodyti noriu, Juodasis miskas pastilazas, slapia beze  ax.gif

wub.gif

QUOTE(zyzna @ 2012 01 30, 16:27)
sveikos, auksarankes  bigsmile.gif
Atnešu parodyt ką aš išmokau iš Jūsų  blush2.gif  blush2.gif aišku dar mokytis ir

wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ddovilux @ 2012 01 30, 14:32)
Bandziau gaminti sviestini krema pagal sita recepta (MORENGINIS-SVIESTINIS KREMAS PAPUOŠIMAMS (Meian rodo)) Du kartus viriau, bet man tas sirupas visiskai nebega, du puodus susvilinau  doh.gif Nustatu ta kamuoliuko stadija, atvesinu dugna, bet kai reikia pilti, tas sirupas visas puodo dugne sukaulejes  verysad.gif Per ilgai ta sirupa verdu?  unsure.gif Norejau keksiukus puosti. Gal sviesto+kondensuoto pieno kremu galiu puosti? Laikys forma?  unsure.gif
Reikia skubiai, patarkit, prasau  4u.gif Ar pavyks nudazyti sausais dazais (milteliais)?

As dariau su sviestu+ pienu +cukrum ir laikesi puikiai ,taip pat ir grietineles dzibukai laikesi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 29, 18:39)
Alanas ilgai buvo man kaip favoritas , nuostabių kompozicijų kūrėjas , ir tortų taip pat  , ir ne vien jis , dar keli , kol .... neatradau kito profo , žilo  senuko , ir aš nusuprantu , kaip turi dirbti vaizduotė ir pirštai , kad sutvertum tokio grožio gėles  wub.gif ..... ar tiesą sakau naitai ?

Jei jau užsiminėt, tai gal galima būtų akis paganyt ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
koks kaktusas wub.gif

--------------
0 as buvau zadejus kazkam cia parodyti Barbe is varskinio torto,tai va smile.gif pirma karta dariau Barbe,tai kitam kartui jau kaika kitaip daryciau smile.gif
3kg.
user posted image user posted image
prie to pacio ,tai paciai mergaitei Coliuke.3,5kg. ax.gif
user posted image user posted image user posted image

o cia teciui ir dukrai 2in1 biggrin.gif irgi varskinia su persikais,2,2kg
user posted image user posted image user posted image

Papildyta:
o sis povandeninis laivas skirtas nuo sunaus teciui,kuris kazkada jame dirbo
user posted image user posted image
vysninis karamelinis 2,8kg
Atsakyti