Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

adrija, tiesiog fantastika, viskas taip tobula wub.gif nu kaip galima negirti jei širdį tiesiog užlieja šiluma pamačius tokius grožius...o iki alan dunn manau jums nieko nebetrūksta, jei jau neina atskirti kur tikra o kur cukrus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 01 29, 20:14)
adrija, tiesiog fantastika, viskas taip tobula  wub.gif  nu kaip galima negirti jei  širdį tiesiog užlieja šiluma pamačius tokius grožius...o iki alan dunn manau jums nieko nebetrūksta, jei jau neina atskirti kur tikra o kur cukrus  wub.gif

Ačiū tinulia84 , aš tai atskiriu ( jei nedatraukiu išsididinu foto biggrin.gif ) , čia maniškiui vaidenasi .

Alanas ilgai buvo man kaip favoritas , nuostabių kompozicijų kūrėjas , ir tortų taip pat , ir ne vien jis , dar keli , kol .... neatradau kito profo , žilo senuko , ir aš nusuprantu , kaip turi dirbti vaizduotė ir pirštai , kad sutvertum tokio grožio gėles wub.gif ..... ar tiesą sakau naitai ?

Atsakyti
Man iki jūsų darbų toli, bet įkeliu kelis šio savaitgalio "šedevrus"
Mano pirmoji knyga."Napalionas", šlapia bezė, pastiliažas
user posted image
Plikytų sausainių tortukai, šokoladas, ganašas su baltu šokoladu
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 29, 20:39)

Del jusu @adij@ ir ASSENI tortuku, truksta zodziu jos abibudinti bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif man tie su kamuoliais ir berniukais jusu superiniai visi wub.gif
user posted image kaip sako rusai : net slov, ostalis odni sliuni biggrin.gif

Na ir privargau su ta keksiuku temuke blush2.gif tortu tema vieni juokai sukurti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(absonata @ 2012 01 29, 21:37)
Man iki jūsų darbų toli, bet įkeliu kelis šio savaitgalio "šedevrus"
Mano pirmoji knyga."Napalionas", šlapia bezė, pastiliažas

pirmoji knyga super graziai isejo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 29 sausio 2012 - 22:25
koki nuostabus jusu mergytes darbai. Olestos puokste, asseni ir adrijos pamaciusi nikus visada patogiai isitaisau kedeje ir is leto vesdama kursoriu traukiu zemyn, nes ju darbais be galo zaviuosi. Nepaminejau Akvilytes- jos tortais vadinami daiktai tiesiog pribloskia. Ta sluota tai taip ir nesupratau kaip padare, ne mano nosiai , ha ha ha.
Jums visoms po balioneli. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nors kitu mergyciu niku ir nepaminejau, bet darbai taip pat puikus.
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 01 29, 17:47)
ačiū, pirma savarankiška parašiau, prieš tai rodžiau kelias puokšteles iš kursų, kuriuose teko mokytis šio meno, o šita pirma be meistro priežiūros 4u.gif

Asseni, super torčiukas 4u.gif  4u.gif  4u.gif

O kur tokius kursus lietuvoje veda ax.gif
Atsakyti
aš važiavau į Vilnių, o kursų vadovė buvo ne iš LT 4u.gif 4u.gif 4u.gif LT gali pamokinti tik tas, kas moka 4u.gif kiek internetu teko domėtis, tokių kursų LT niekas kol kas neorganizuoja verysad.gif o būtų neblogai dar bent porą dienų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 01 30, 11:07)
aš važiavau į Vilnių, o kursų vadovė buvo ne iš LT 4u.gif  4u.gif  4u.gif  LT gali pamokinti tik tas, kas moka 4u.gif kiek internetu teko domėtis, tokių kursų LT niekas kol kas neorganizuoja verysad.gif o būtų neblogai dar bent porą dienų doh.gif

o tai kaip tu vilniuje suradai ja?.... jeigu galima parasyk placiau, kad ir a.z. kad cia eterio netersti...
Atsakyti
Sveikutes, kaip visuomet savaitgali cia pats derlius thumbup.gif labai smagu cia pirmadieniais paganyti akis, begales graziu skaniu darbu wub.gif

Po ilgesnes pertraukeles ir as viena sios nakties pasirodyti noriu, Juodasis miskas pastilazas, slapia beze ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos ax.gif

tortai visi nerealus wub.gif net ir kreivis ar primityvus wub.gif

Bet Adrijos tortu negaliu nepagirti wub.gif truksta zodziu wub.gif O kaip ramunes daret? Gal nuoroda kokia turit? blush2.gif Zinau, kad net panasios i jusiskes nebus, bet gal bent i ta puse butu blush2.gif
Atsakyti
Noriu paklausti o kur pats kaktusas ten irgi tortas?
Atsakyti
sveikos, auksarankes bigsmile.gif
Atnešu parodyt ką aš išmokau iš Jūsų blush2.gif blush2.gif aišku dar mokytis ir mokytis, bet...pirmi darbai blush2.gif
Juodas miskas, rafaelo, Meain mase.
user posted image
Šokoladinis, karamelinis, saldainiu sokoladine mase, grietinele
user posted image
Atsakyti