adrija, tiesiog fantastika, viskas taip tobula nu kaip galima negirti jei širdį tiesiog užlieja šiluma pamačius tokius grožius...o iki alan dunn manau jums nieko nebetrūksta, jei jau neina atskirti kur tikra o kur cukrus
QUOTE(tinulia84 @ 2012 01 29, 20:14)
adrija, tiesiog fantastika, viskas taip tobula nu kaip galima negirti jei širdį tiesiog užlieja šiluma pamačius tokius grožius...o iki alan dunn manau jums nieko nebetrūksta, jei jau neina atskirti kur tikra o kur cukrus
Ačiū tinulia84 , aš tai atskiriu ( jei nedatraukiu išsididinu foto ) , čia maniškiui vaidenasi .
Alanas ilgai buvo man kaip favoritas , nuostabių kompozicijų kūrėjas , ir tortų taip pat , ir ne vien jis , dar keli , kol .... neatradau kito profo , žilo senuko , ir aš nusuprantu , kaip turi dirbti vaizduotė ir pirštai , kad sutvertum tokio grožio gėles ..... ar tiesą sakau naitai ?
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 29, 20:39)
Del jusu @adij@ ir ASSENI tortuku, truksta zodziu jos abibudinti man tie su kamuoliais ir berniukais jusu superiniai visi
kaip sako rusai : net slov, ostalis odni sliuni
Na ir privargau su ta keksiuku temuke tortu tema vieni juokai sukurti
Papildyta:
QUOTE(absonata @ 2012 01 29, 21:37)
Man iki jūsų darbų toli, bet įkeliu kelis šio savaitgalio "šedevrus"
Mano pirmoji knyga."Napalionas", šlapia bezė, pastiliažas
Mano pirmoji knyga."Napalionas", šlapia bezė, pastiliažas
pirmoji knyga super graziai isejo
koki nuostabus jusu mergytes darbai. Olestos puokste, asseni ir adrijos pamaciusi nikus visada patogiai isitaisau kedeje ir is leto vesdama kursoriu traukiu zemyn, nes ju darbais be galo zaviuosi. Nepaminejau Akvilytes- jos tortais vadinami daiktai tiesiog pribloskia. Ta sluota tai taip ir nesupratau kaip padare, ne mano nosiai , ha ha ha.
Jums visoms po balioneli.
Nors kitu mergyciu niku ir nepaminejau, bet darbai taip pat puikus.
Jums visoms po balioneli.
Nors kitu mergyciu niku ir nepaminejau, bet darbai taip pat puikus.
QUOTE(Olesta @ 2012 01 29, 17:47)
ačiū, pirma savarankiška parašiau, prieš tai rodžiau kelias puokšteles iš kursų, kuriuose teko mokytis šio meno, o šita pirma be meistro priežiūros
Asseni, super torčiukas
Asseni, super torčiukas
O kur tokius kursus lietuvoje veda
aš važiavau į Vilnių, o kursų vadovė buvo ne iš LT LT gali pamokinti tik tas, kas moka kiek internetu teko domėtis, tokių kursų LT niekas kol kas neorganizuoja o būtų neblogai dar bent porą dienų
QUOTE(Olesta @ 2012 01 30, 11:07)
aš važiavau į Vilnių, o kursų vadovė buvo ne iš LT LT gali pamokinti tik tas, kas moka kiek internetu teko domėtis, tokių kursų LT niekas kol kas neorganizuoja o būtų neblogai dar bent porą dienų
o tai kaip tu vilniuje suradai ja?.... jeigu galima parasyk placiau, kad ir a.z. kad cia eterio netersti...
Sveikos
tortai visi nerealus net ir kreivis ar primityvus
Bet Adrijos tortu negaliu nepagirti truksta zodziu O kaip ramunes daret? Gal nuoroda kokia turit? Zinau, kad net panasios i jusiskes nebus, bet gal bent i ta puse butu
tortai visi nerealus net ir kreivis ar primityvus
Bet Adrijos tortu negaliu nepagirti truksta zodziu O kaip ramunes daret? Gal nuoroda kokia turit? Zinau, kad net panasios i jusiskes nebus, bet gal bent i ta puse butu
Noriu paklausti o kur pats kaktusas ten irgi tortas?