Olesta - nuostabi puokštė
Mergaites, aciu
pasta222, puikus tortai Knyga labai grazi
gabijux, labai jau mieli tie kreivuoliai
Olesta, saunuole
Siaip yra tu kolbeliu specialiu pirkt, as tai apviniuoju maistine pevele ta kota i kisu i torta
Cia klausi apie RIO torta. TAi jo, is vakaro padariau ta zole, tiesiog zoles pavidalu mase supjausciau ir suraiciau, po to tik ikisau i torta.
As dar viena tortuka atnesiau, jeigu dar nepabodo jie jum
Sidabriniu vestuviu tortas, toks siek tiek stilizuotas
pasta222, puikus tortai Knyga labai grazi
gabijux, labai jau mieli tie kreivuoliai
Olesta, saunuole
QUOTE(Nevute @ 2012 01 29, 12:30)
Asseni Norejau paklaust, o jus kai geles smeigiat i torta, dedat i ta tokia kolbele? ar tiesiai su tom velutem smeigiat i torta?
Siaip yra tu kolbeliu specialiu pirkt, as tai apviniuoju maistine pevele ta kota i kisu i torta
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 01 29, 14:01)
... o sakykit,tas zolyte kaip jus pritvirtinat prie torto? pirma isdziovinat ania? o poto pastatot?
Cia klausi apie RIO torta. TAi jo, is vakaro padariau ta zole, tiesiog zoles pavidalu mase supjausciau ir suraiciau, po to tik ikisau i torta.
As dar viena tortuka atnesiau, jeigu dar nepabodo jie jum
Sidabriniu vestuviu tortas, toks siek tiek stilizuotas
Na ir tortu grozis, taip mano akys atrode,kai juos pamaciau ir vos nuo kedes.
Puokste taip pat nereali,nors sakotes,kad pirma
Puokste taip pat nereali,nors sakotes,kad pirma
sveikutes
gal zinot kur gauti nusipirkti valgomo ,,popieriaus" ar kaip ten ji vadinasi
akvilyte yra keli kartu dariusi visa torta is jo. noreciau ir as pabandyti
arba gal zinot kaip jis tiksliai vadinasi?
k.lapelyte, neatsimenu, kad akvilyte darytu tortus is valgomo popieriaus, gal nepastebejau . Siaip, ji is vis tortu nedaro, ji tik daiktus nesa cia
O is valgomo popieriaus dare eda.dita, bet ji uzsieni gyvena, ten ner problemu isigyt
O is valgomo popieriaus dare eda.dita, bet ji uzsieni gyvena, ten ner problemu isigyt
QUOTE(Asseni @ 2012 01 29, 18:43)
k.lapelyte, neatsimenu, kad akvilyte darytu tortus is valgomo popieriaus, gal nepastebejau . Siaip, ji is vis tortu nedaro, ji tik daiktus nesa cia
gal ir sumaisiau
ar ne sitok bus?
http://www.tastyfun....o_popierius_23g
Ar man vienai, ar sitas puslapis, kuri idejo k.lapelyte sunkiai vartosi.. jau kelinta kart bandau paziuret, bet uzstringa viskas.
ačiū, pirma savarankiška parašiau, prieš tai rodžiau kelias puokšteles iš kursų, kuriuose teko mokytis šio meno, o šita pirma be meistro priežiūros
Asseni, super torčiukas
Asseni, super torčiukas
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 29, 18:47)
Ar man vienai, ar sitas puslapis, kuri idejo k.lapelyte sunkiai vartosi.. jau kelinta kart bandau paziuret, bet uzstringa viskas.
kazkiek leciau nei visi kiti psl
QUOTE(k.lapelyte @ 2012 01 29, 17:37)
sveikutes
Didesnėse maximose būna toks kaip kiniečių maisto produktų skyrelis,tai ten ir būna to vadinamo popieriaus. jis vadinasi ryziu lapai
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 01 29, 17:53)
Didesnėse maximose būna toks kaip kiniečių maisto produktų skyrelis,tai ten ir būna to vadinamo popieriaus. jis vadinasi ryziu lapai
tai gi jis kietas
k.lapelyte , ebay pilna ryžių popieriaus .
Labas vakaras , nerealių grožių kurėjos .... puokštė Olesta nuostabi , o tobula ( jei lyginsime su Alan Dunk .... vargu ar bus ) , esu realistė , ir puikiai žinau , kad to męs ( aš , tu , jie , jos , ji , jis .... ) nepadarysime .... o mūsų dar ir gražesnės , nei Jo .
Aš va ekstra dariau ramunes , turėjau dieną .... netobula , bet man gražu ( gal , kad tai ramunės ) , nors vyras kai pamatė tortą sakė " jei neturi laiko , kam prižadi , geriau atsisakyk , nei dėk dirbtines , man tai būtų gėda " ... , nulaužiau viena žiedlapiuką ( myli- nemyli ....) ir įgrūdau į burną , sakau " jei nesuvirškinsi , važiuosim į Klinikas , ten išims " ... suvirškino .
Tortas Ranunei , su dirbtinom ramunėm , Šokoladinis su amaretu .
Berniuko gimtadieniui .... įvairūs tortai .
Irgi berniukams ...
Labas vakaras , nerealių grožių kurėjos .... puokštė Olesta nuostabi , o tobula ( jei lyginsime su Alan Dunk .... vargu ar bus ) , esu realistė , ir puikiai žinau , kad to męs ( aš , tu , jie , jos , ji , jis .... ) nepadarysime .... o mūsų dar ir gražesnės , nei Jo .
Aš va ekstra dariau ramunes , turėjau dieną .... netobula , bet man gražu ( gal , kad tai ramunės ) , nors vyras kai pamatė tortą sakė " jei neturi laiko , kam prižadi , geriau atsisakyk , nei dėk dirbtines , man tai būtų gėda " ... , nulaužiau viena žiedlapiuką ( myli- nemyli ....) ir įgrūdau į burną , sakau " jei nesuvirškinsi , važiuosim į Klinikas , ten išims " ... suvirškino .
Tortas Ranunei , su dirbtinom ramunėm , Šokoladinis su amaretu .
Berniuko gimtadieniui .... įvairūs tortai .
Irgi berniukams ...