Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

Olesta - nuostabi puokštė
Atsakyti
Mergaites, aciu 4u.gif

pasta222, puikus tortai thumbup.gif Knyga labai grazi

gabijux, labai jau mieli tie kreivuoliai

Olesta, saunuole

QUOTE(Nevute @ 2012 01 29, 12:30)
Asseni Norejau paklaust, o jus kai geles smeigiat i torta, dedat i ta tokia kolbele? ar tiesiai su tom velutem smeigiat i torta?  unsure.gif 

Siaip yra tu kolbeliu specialiu pirkt, as tai apviniuoju maistine pevele ta kota i kisu i torta

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 01 29, 14:01)
... o sakykit,tas zolyte kaip jus pritvirtinat prie torto? pirma isdziovinat ania? o poto pastatot?

Cia klausi apie RIO torta. TAi jo, is vakaro padariau ta zole, tiesiog zoles pavidalu mase supjausciau ir suraiciau, po to tik ikisau i torta.

As dar viena tortuka atnesiau, jeigu dar nepabodo jie jum smile.gif

Sidabriniu vestuviu tortas, toks siek tiek stilizuotas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 29 sausio 2012 - 16:49
Na ir tortu grozis, ohmy.gif taip mano akys atrode,kai juos pamaciau ir vos swoon.gif nuo kedes. thumbup.gif
Puokste taip pat nereali,nors sakotes,kad pirma thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes
gal zinot kur gauti nusipirkti valgomo ,,popieriaus" ar kaip ten ji vadinasi
akvilyte yra keli kartu dariusi visa torta is jo. noreciau ir as pabandyti
arba gal zinot kaip jis tiksliai vadinasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k.lapelyte: 29 sausio 2012 - 17:37
k.lapelyte, neatsimenu, kad akvilyte darytu tortus is valgomo popieriaus, gal nepastebejau g.gif . Siaip, ji is vis tortu nedaro, ji tik daiktus nesa cia laugh.gif

O is valgomo popieriaus dare eda.dita, bet ji uzsieni gyvena, ten ner problemu isigyt
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2012 01 29, 18:43)
k.lapelyte,  neatsimenu, kad akvilyte darytu tortus is valgomo popieriaus, gal nepastebejau g.gif . Siaip, ji is vis tortu nedaro, ji tik daiktus nesa cia laugh.gif

O is valgomo popieriaus dare eda.dita, bet ji uzsieni gyvena, ten ner problemu isigyt

biggrin.gif gal ir sumaisiau

ar ne sitok bus?
http://www.tastyfun....o_popierius_23g
Atsakyti
Ar man vienai, ar sitas puslapis, kuri idejo k.lapelyte sunkiai vartosi.. jau kelinta kart bandau paziuret, bet uzstringa viskas.
Atsakyti
ačiū, pirma savarankiška parašiau, prieš tai rodžiau kelias puokšteles iš kursų, kuriuose teko mokytis šio meno, o šita pirma be meistro priežiūros 4u.gif

Asseni, super torčiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 29, 18:47)
Ar man vienai, ar sitas puslapis, kuri idejo k.lapelyte sunkiai vartosi.. jau kelinta kart bandau paziuret, bet uzstringa viskas.

kazkiek leciau nei visi kiti psl
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2012 01 29, 17:37)
sveikutes
gal zinot kur gauti nusipirkti valgomo ,,popieriaus" ar kaip ten ji vadinasi
akvilyte yra keli kartu dariusi visa torta is jo. noreciau ir as pabandyti
arba gal zinot kaip jis tiksliai vadinasi?

Didesnėse maximose būna toks kaip kiniečių maisto produktų skyrelis,tai ten ir būna to vadinamo popieriaus. jis vadinasi ryziu lapai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 01 29, 17:53)
Didesnėse maximose būna toks kaip kiniečių maisto produktų skyrelis,tai ten ir būna to vadinamo popieriaus. jis vadinasi ryziu lapai smile.gif

tai gi jis kietas unsure.gif
Atsakyti
k.lapelyte , ebay pilna ryžių popieriaus smile.gif .

Labas vakaras , nerealių grožių kurėjos bigsmile.gif .... puokštė Olesta nuostabi wub.gif , o tobula ( jei lyginsime su Alan Dunk .... vargu ar bus ) , esu realistė , ir puikiai žinau , kad to męs ( aš , tu , jie , jos , ji , jis .... ) nepadarysime .... o mūsų dar ir gražesnės , nei Jo yess.gif .

Aš va ekstra dariau ramunes , turėjau dieną .... netobula , bet man gražu ( gal , kad tai ramunės wub.gif ) , nors vyras kai pamatė tortą sakė " jei neturi laiko , kam prižadi , geriau atsisakyk , nei dėk dirbtines , man tai būtų gėda " ... doh.gif , nulaužiau viena žiedlapiuką ( myli- nemyli ....) ir įgrūdau į burną , sakau " jei nesuvirškinsi , važiuosim į Klinikas , ten išims " ... suvirškino laugh.gif .

Tortas Ranunei , su dirbtinom ramunėm , Šokoladinis su amaretu .

user posted image.....user posted image

Berniuko gimtadieniui .... įvairūs tortai .

user posted image.....user posted image

Irgi berniukams ...

user posted image...user posted image

user posted image....user posted image

Atsakyti