Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

pasta222 tavo tortukai irgi visi tobuli ir nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Tas su backute ir kur zvejis man superiniai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 29, 13:01)
pasta222 tavo tortukai irgi visi tobuli ir nuostabus wub.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
Tas su backute ir kur zvejis man superiniai wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu aciu blush2.gif

dar ne viskas..... biggrin.gif

100 metu, kniga
snikers, rafaelo , saldainiu mase, mmg

user posted image

na ir keksiukai biggrin.gif paprastuciai ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(krista... @ 2012 01 27, 18:21)
QUOTE(p Raganyte @ 2012 01 26, 02:37)

Gal ir as sulauksiu patarimo. blush2.gif Kuri patartumete?
Sveika jai dar domina nuomonė,tai aš pirkščiau rinkinį.Aš naudoju ir labai retai 1-2 kartus per mėnesį.Pradžioj nusipirkau vienkartinį maišelį ir 2 antgaliukus.Paskaičiavus vnt kaina iš rinkinio tai labai pigiai gaunasi taip 1vnt antgalis apie 8lt.kainuoje.Ten rinkinyje yra adapteris kuris tinka ir daukartiniam maišelui.Tai dabar naudoju ne tik konditerijos gaminiams puošti (nes daukartinis stiprus maišas)bet ir kulinarijoje.
Gal pravers.Geros dienelės 4u.gif

Dekui, reiks pasiskaiciuoti! 4u.gif g.gif
Atsakyti
Asseni kokie tortai... zodziu trukumas wub.gif labai labai grazus. O as labiausiai laukiau is jusu ir lyg is Olestos (atsiprasau jei sumaisiau nikus) komentaru apie mano geles, nes jus profes geliu darymo 4u.gif Norejau paklaust, o jus kai geles smeigiat i torta, dedat i ta tokia kolbele? ar tiesiai su tom velutem smeigiat i torta? unsure.gif

pasta222 visi tortukai tokie nuotaikingi, super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 01 27, 22:54)
p Raganyte  Turiu as ta rinkini,man labai patinka jo maisas,nes is isores kaip medziaga,o is vidaus kaip celofanas,lengva issiplauti.antgaliukai geri,uzteko man ju kol neuzsiemiau tortais rimciau,gal tik zoles galiuka dar dasipirk,nes ten jo nera,nors as iki siol jo neturiu  rolleyes.gif

o ka naudojate rimciau uzsiimdama tortais? unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos mergytes. Aciu uz tortuko ivertinima 4u.gif Labai noriu ismokti tokius tortus daryri,bet labai jau nepatogu juos transportuoti,tik prisilieti,tai iskart subrokavuoji.

nevute-labai grazus tortas,nors ir ne tulpes,bet gelytes grazios thumbup.gif

kirbe thumbup.gif thumbup.gif

asseni,vo jau suris koks grazus ir ideja thumbup.gif papugeles fainos. o sakykit,tas zolyte kaip jus pritvirtinat prie torto? pirma isdziovinat ania? o poto pastatot?

pasta - labai grazu wub.gif
Atsakyti
erikiuxxx, asseni aciu, kad pastebejote mano tortukus 4u.gif

Nevute be galo svelnumu dvelkiantis tavo tortukas... spalva wub.gif
Asseni man vaikiski tortukai e galo patiko... nors visi is tiesu tobuli 4u.gif
pasta zaviga wub.gif

Dar keli mano kreivuoliai smile.gif
medutis, pastilazas
user posted image
snikeris, pastilazas, kokosas, slapia beze
user posted image
Rafaelo, pastilzas
user posted image
Turtingas kavos, pastilazas, aisingas
user posted image
Snikeris, pastilazas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 01 29, 13:30)
Norejau paklaust, o jus kai geles smeigiat i torta, dedat i ta tokia kolbele? ar tiesiai su tom velutem smeigiat i torta?  unsure.gif 

Negalima vielučių smeigti į tortą, galite į kolbeles, galite gražiai apvynioti maistine plėvele, jos turi būti izoliuotos.Jos neskirtos sąlyčiui su maistu
Atsakyti
abaldiet, kiek daug ir kokių nuostabių tortų thumbup.gif

Asseni, kaip visada wub.gif wub.gif wub.gif

aš torto neturiu verysad.gif užtat turiu pirmąją savarankišką, deja netobulą puokštelę, bet tai tik nedidukas bandymas blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Nevute-likta jau atsake,kad naudoti kolbeles arba maistine plevele..galiu tik dadeti,kad puikiausiai tinka ir kokteiliniai siaudeliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 01 29, 16:22)

aš torto neturiu verysad.gif  užtat turiu pirmąją savarankišką, deja netobulą puokštelę, bet tai tik nedidukas bandymas blush2.gif

Olesta - be galo grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2012 01 29, 14:07)

Nemazai tortuku kepi bigsmile.gif ir figureles tau neblogai sekasi lipdyti thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2012 01 29, 15:22)

Labai grazi puokste wub.gif wub.gif wub.gif spalvos man labai patiko thumbup.gif

pasta222 knyga puiki thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 29 sausio 2012 - 16:57