pasta222 tavo tortukai irgi visi tobuli ir nuostabus
Papildyta:
Tas su backute ir kur zvejis man superiniai
QUOTE(krista... @ 2012 01 27, 18:21)
QUOTE(p Raganyte @ 2012 01 26, 02:37)
Gal ir as sulauksiu patarimo. Kuri patartumete?
Sveika jai dar domina nuomonė,tai aš pirkščiau rinkinį.Aš naudoju ir labai retai 1-2 kartus per mėnesį.Pradžioj nusipirkau vienkartinį maišelį ir 2 antgaliukus.Paskaičiavus vnt kaina iš rinkinio tai labai pigiai gaunasi taip 1vnt antgalis apie 8lt.kainuoje.Ten rinkinyje yra adapteris kuris tinka ir daukartiniam maišelui.Tai dabar naudoju ne tik konditerijos gaminiams puošti (nes daukartinis stiprus maišas)bet ir kulinarijoje.
Gal pravers.Geros dienelės
Dekui, reiks pasiskaiciuoti!
Asseni kokie tortai... zodziu trukumas labai labai grazus. O as labiausiai laukiau is jusu ir lyg is Olestos (atsiprasau jei sumaisiau nikus) komentaru apie mano geles, nes jus profes geliu darymo Norejau paklaust, o jus kai geles smeigiat i torta, dedat i ta tokia kolbele? ar tiesiai su tom velutem smeigiat i torta?
pasta222 visi tortukai tokie nuotaikingi, super
pasta222 visi tortukai tokie nuotaikingi, super
QUOTE(dzokada @ 2012 01 27, 22:54)
p Raganyte Turiu as ta rinkini,man labai patinka jo maisas,nes is isores kaip medziaga,o is vidaus kaip celofanas,lengva issiplauti.antgaliukai geri,uzteko man ju kol neuzsiemiau tortais rimciau,gal tik zoles galiuka dar dasipirk,nes ten jo nera,nors as iki siol jo neturiu
o ka naudojate rimciau uzsiimdama tortais?
sveikos mergytes. Aciu uz tortuko ivertinima Labai noriu ismokti tokius tortus daryri,bet labai jau nepatogu juos transportuoti,tik prisilieti,tai iskart subrokavuoji.
nevute-labai grazus tortas,nors ir ne tulpes,bet gelytes grazios
kirbe
asseni,vo jau suris koks grazus ir ideja papugeles fainos. o sakykit,tas zolyte kaip jus pritvirtinat prie torto? pirma isdziovinat ania? o poto pastatot?
pasta - labai grazu
nevute-labai grazus tortas,nors ir ne tulpes,bet gelytes grazios
kirbe
asseni,vo jau suris koks grazus ir ideja papugeles fainos. o sakykit,tas zolyte kaip jus pritvirtinat prie torto? pirma isdziovinat ania? o poto pastatot?
pasta - labai grazu
erikiuxxx, asseni aciu, kad pastebejote mano tortukus
Nevute be galo svelnumu dvelkiantis tavo tortukas... spalva
Asseni man vaikiski tortukai e galo patiko... nors visi is tiesu tobuli
pasta zaviga
Dar keli mano kreivuoliai
medutis, pastilazas
snikeris, pastilazas, kokosas, slapia beze
Rafaelo, pastilzas
Turtingas kavos, pastilazas, aisingas
Snikeris, pastilazas
Nevute be galo svelnumu dvelkiantis tavo tortukas... spalva
Asseni man vaikiski tortukai e galo patiko... nors visi is tiesu tobuli
pasta zaviga
Dar keli mano kreivuoliai
medutis, pastilazas
snikeris, pastilazas, kokosas, slapia beze
Rafaelo, pastilzas
Turtingas kavos, pastilazas, aisingas
Snikeris, pastilazas
QUOTE(Nevute @ 2012 01 29, 13:30)
Norejau paklaust, o jus kai geles smeigiat i torta, dedat i ta tokia kolbele? ar tiesiai su tom velutem smeigiat i torta?
Negalima vielučių smeigti į tortą, galite į kolbeles, galite gražiai apvynioti maistine plėvele, jos turi būti izoliuotos.Jos neskirtos sąlyčiui su maistu
Nevute-likta jau atsake,kad naudoti kolbeles arba maistine plevele..galiu tik dadeti,kad puikiausiai tinka ir kokteiliniai siaudeliai
QUOTE(Olesta @ 2012 01 29, 16:22)
aš torto neturiu užtat turiu pirmąją savarankišką, deja netobulą puokštelę, bet tai tik nedidukas bandymas
Olesta - be galo grazu
QUOTE(gabijux @ 2012 01 29, 14:07)
Nemazai tortuku kepi ir figureles tau neblogai sekasi lipdyti
QUOTE(Olesta @ 2012 01 29, 15:22)
Labai grazi puokste spalvos man labai patiko
pasta222 knyga puiki