Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

QUOTE(naitas @ 2012 01 28, 13:10)
"Mantinga" pavadinimas  lotuliukas.gif  kodėl jo neiššifruot "Mantingisi"  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kokie tortukai saunus visu, tas su snieglente nuo kalno kur varo thumbup.gif Kirbe o kriaukle blink.gif wub.gif

Zodziu... as vargau su savo gelem (cia turejo buti ale tulpes), pirma karta dariau, tai prasau pasakyti pastabas kas ne taip, ka reiketu padaryt kitaip ir tt smile.gif

Be to pirmas mano dvieju aukstu tortas smile.gif Mylimai sesutei 30 - mecio proga biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2012 01 28, 12:01)
Nu tas su kriauklem  wub.gif Jus man galit pasakyt ar gal nuoroda kokia youtubej yra kaip padaryt kriaukles  g.gif
Pagal kuri recepta vaisinius darei?
Kur radai?man siuo metu labai aktualu tai.Ir dar karieta kaip padaryt,o apie arklius patyliu  doh.gif

Kriauklem yra formeles jei neklystu,o paskui jau teptuku zaidimas
Na pvz CIA sitas man padejo biski igauti supratima kaip mazdaug daryti. Na o arklius ziurint kokiu reikia,susirandi arkliu foto ir lipdai (dar paprasciau jei susirandi jau nulipdyta kazkieno,tada visai lengva),karieta tai gal net lengva butu,vaizduote reikia pasitelkti,as turbut daryciau pagrinda jos is mases,o kai sudziutu kokiu kremu daryciau rastus? g.gif

QUOTE(naitas @ 2012 01 28, 12:10)
ne, ne fuflo.. tiesiog kita kultūra, kitaip auginti.. dar 15 metų, ir pas mus bus visas maistas kaip kosmonautams - iš tūtelių, iš pakelių.. užsiaugins "Mantinga" ar "Malsena" savo klientus visokiems mišiniams iš pakelių.. Beje.. "Mantinga" pavadinimas  lotuliukas.gif  kodėl jo neiššifruot "Mantingisi"  lotuliukas.gif

Prie gero greitai priprantama biggrin.gif
Papildyta:

Nevute Man tai labai viskas cia grazu wub.gif na geles gal nevisai panasios i tulpes,i kazkokias kitas nesa biski,nu bet vistiek labai grazu wub.gif
Atsakyti
Nevute,labai grazus tortukas thumbup.gif pakalnutes labai grazios,o tos kitos tai asgalvoju kad cia netulpes o i krokus panasu,na bet koks skirtumas gele ir tiek,man tai grazu,saunuole!
Dzokada,aciu smile.gif As taip ir galvojau kad reikia formeliu,o jei as tu kriaukliu tikru daug turiu kazi negaletu ka sugalvot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinesa: 28 sausio 2012 - 14:16
QUOTE(Nevute @ 2012 01 28, 13:34)

SUPER grazu thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(vinesa @ 2012 01 28, 14:16)
Dzokada,aciu  smile.gif  As taip ir galvojau kad reikia formeliu,o jei as tu kriaukliu tikru daug turiu kazi negaletu ka sugalvot  g.gif

O is tikru kriaukliu pasidaryk moldukus, kaip parode Olga25

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 22, 15:57)
Kriaukliu formelies/moldai pagal olga25  :
Sveikutes,

Pagalvojau kad gal kam nors pravers mano atradimas. Zodziu reikejo kriaukliu, o formeliu aisku neturejau ir pirktis irgi nesinorejo ax.gif
Tai nusipirkau Senukuose tikru kriaukliu ispaudziau i mase, gavosi tokios formytes:
user posted image

Po paros (kai isdziuvo) jau galejau daryti kriauklytes, dar po paros nudaziau, aisku gavosi ne tokios kaip pas naita, bet vis tiek daug geriau nei rankomis sukti:) Kaip mano vyras sako na gi panasu i kriaukles ko dar nori:) Tikiu kad Jums gali gautis geriau.

O stai ir pats tortas
user posted image
NEKOMENTUOJAMA !!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 28 sausio 2012 - 14:41
Zodziu... as vargau su savo gelem (cia turejo buti ale tulpes), pirma karta dariau, tai prasau pasakyti pastabas kas ne taip, ka reiketu padaryt kitaip ir tt smile.gif

Be to pirmas mano dvieju aukstu tortas smile.gif Mylimai sesutei 30 - mecio proga  biggrin.gif

labai labai grazus tortas,mano akimis,labai puikiai suderintos spalvos ir nors tulpes ne 100%,bet kaip gyvos,noreciau moketi daryti tokius tortus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2012 01 28, 13:01)
Nu tas su kriauklem  wub.gif Jus man galit pasakyt ar gal nuoroda kokia youtubej yra kaip padaryt kriaukles  g.gif
Pagal kuri recepta vaisinius darei?

pagal savo recepta....
o kriauke dariau tiesiog ant tikros kriauklės uzdejau pastilaza apipjoviau pirstu pasoaudziau ,kad ydubimai truputy liktu ir viskas...isdziuvo ir nudaziau......
aišku su Naito kriauklėm nėra ka lygintis...ale bet tačiau kaip yra taip gerai....

Be to pirmas mano dvieju aukstu tortas smile.gif Mylimai sesutei 30 - mecio proga  biggrin.gif

fantastiškas tortas...ir gėlės ir spalvos...apdengimas lygus lygus...šaunuolė.....
Atsakyti
Sveikos,tortai super visu wub.gif

Kvailokas klausimas,bet man neduodantis ramybes-kai darot 2-auksti torta,tai ji dedate su padekliuku ant ibestu pagaliuku,ar kaip?Nes kiek maciau video,tai lyg deda,bet vat mums buvo dare,tai sakyciau tik folija po apacia maciau,o pagaliuku neradau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 28, 16:46)
Sveikos,tortai super visu  wub.gif

Kvailokas klausimas,bet man neduodantis ramybes-kai darot 2-auksti torta,tai ji dedate su padekliuku ant ibestu pagaliuku,ar kaip?Nes kiek maciau video,tai lyg deda,bet vat mums buvo dare,tai sakyciau tik folija po apacia maciau,o pagaliuku neradau  ax.gif

Priklauso nuo tortu rusies,jei pirmam aukste koks skystesnis tada geriau del visa ko deti pagaliukus,jei tvirtesnis tai nelabai ju ten ir reikia.
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 01 28, 17:17)
Priklauso nuo tortu rusies,jei pirmam aukste koks skystesnis tada geriau del visa ko deti pagaliukus,jei tvirtesnis tai nelabai ju ten ir reikia.

Dekoju uz atsakyma,na 1-as aukstas buvo medutis,o 2 tai biskvitinis su braskemis,tai manau tvirtas pakankamai medutis rolleyes.gif
Atsakyti
nevute, labai grazu wink.gif
Atsakyti
mane irgi pakerejo Nevutes tortas bigsmile.gif siltas mielas ir be galo grazus 4u.gif
Atsakyti