Ziurejau neseniai laida per Kuxnia.tv, rode kaip puosia vestuvini torta. Nu zinokit viskas ten normaliai apdenge mase, bet kai pradejo papuosimus daryti, tai vos is lovos neiskritau paeme plastmasine karaliaus karuna atsege, pasidare tokia lygi. Tada aptepe baltu sokoladu is vienos puses apdeliojo tais blizgiais pabarstukais (cia neseniai apie ju dydi diskutavot), ir as taip laukiau kaip gi ta sokolada nuo plastmases nuims ir susuks karuna Rezultate apverte kita puse vel sokoladu aptepe ir susuko, kad forma karunos laikytusi Idejo i saldytuva palaike kol sustingo viskas ir tokia alia "sokoladine: uzdejo ant torto
Juk galejo is mases ispjauti pagal turima sablona karuna susukti ir padziovinus uzdeti
[quote=kirbe,2012 01 27, 16:30]
galit tuos bokstus tiesiog is anksto tusciavidurius is pastilazo suformuot ir issidziovint....tiesiog ant kazkokio tinkamo dydzio daikto uzdekit ir palikit isdziut.....po to bus greita ir lengva papuosti....
Labai aciu uz patarima, tikriausiai taip ir darysiu
Papildyta:
Cia mano pilis kuria dariau http://i534.photobuc.../IMG_3499-1.jpg
Naudojau 'flower paste' bokstams,nes darant su pastilazais is cia,man viskas sutruko,sutrupejo,o sita yra lb gera,isdziuvusius gali kad ir stala dauzyti tik reikia kokia savaite pries pasidaryti,isdziusta gan greitai,as naudojau ruloniukus likusius kartoninius nuo vienkartiniu ranksluosciu
Cia flowe/gum paste receptas
youtube yra keliatas pamoku kaip daryti pilis
As dejau skysta gliukoze i asseni figureliu lipdymo pastilaza,viskas gavosi gerai.
Oi labai aciu uz issamu atsakima ir uz nuorodele
galit tuos bokstus tiesiog is anksto tusciavidurius is pastilazo suformuot ir issidziovint....tiesiog ant kazkokio tinkamo dydzio daikto uzdekit ir palikit isdziut.....po to bus greita ir lengva papuosti....
Labai aciu uz patarima, tikriausiai taip ir darysiu
Papildyta:
Cia mano pilis kuria dariau http://i534.photobuc.../IMG_3499-1.jpg
Naudojau 'flower paste' bokstams,nes darant su pastilazais is cia,man viskas sutruko,sutrupejo,o sita yra lb gera,isdziuvusius gali kad ir stala dauzyti tik reikia kokia savaite pries pasidaryti,isdziusta gan greitai,as naudojau ruloniukus likusius kartoninius nuo vienkartiniu ranksluosciu
Cia flowe/gum paste receptas
As dejau skysta gliukoze i asseni figureliu lipdymo pastilaza,viskas gavosi gerai.
Oi labai aciu uz issamu atsakima ir uz nuorodele
QUOTE(dzokada @ 2012 01 27, 23:54)
Naitas nu dw,parodyk ka nors kada nors nuuu
ačiū, jau taip prajuokinai.. eisiu miegot dabar išsišiepus..
aš darau tą patį per tą patį... ai, bile centai kapsi
QUOTE(Atize @ 2012 01 28, 00:59)
Ziurejau neseniai laida per Kuxnia.tv, rode kaip puosia vestuvini torta.
geras.. kam čia vargintis..
QUOTE(naitas @ 2012 01 28, 00:52)
bet isivaizduok toki paemi ir bandai kasti, nes kai papuose ten tos plasmases visai nesimate ir butum napasakiusi kad viduje ji yra Dar uzstrigo tai kad uzsienieciai visi, bent jau per televizija kiek matau, naudoja tokiose didelese bonkutese ar kibiriukuose jau isplakta grietinele, tik pasirenka pagal riebuma Nu negi sunku issiplakti Kazkaip netikejau kai vienas pazystamas gryzes is statu sake, kad ten tortus traukia is kameros atsildo tada aptraukia mase, o papuosimas ant virsaus turi labai daug plastikiniu statuleliu arba uzdeda gyvu geliu Bet kaip ziuriu tai panasu i tiesa
Vat dabar neperseniausiai rode kaip pasidaryti citrinine tartalete, nuv ienu zodziu biskvita ir ta nusiperka jau iskepta aliumininiame indelyje ir viska padare per nepilna valanda
fuflo, on vezde fuflo už tai pas mus master klas, su kuo Jus ir sveikinu, Jūsų tortai nuostabūs, natūralūs, eksliuzyviniai
Erikiuxxx - taip ten cukraus pudra ant MMG
QUOTE(tinulia84 @ 2012 01 27, 19:06)
labukas, gal galetu kas atsakyti? dariau sokoladine marshmalow mase, norejau daryti maisa, viska dariau pagal recepta, gavosi labai skani mase, ir issikociojo puikiai bet tik uzdedu ir ji man suplysta per sulinkimus? kas negerai? apdengti paprastai torta isejo, o va maiso niekaip...viskas plyso gabalais.... taip nusivyliau, nes ta mase man ziauriai patiko..gal patartumet?
per daug cukraus pudros dejai
Papildyta:
QUOTE(jurgitasta @ 2012 01 27, 20:29)
Labas mergaites sorry kad as ne i tema, bet skubiai pasisistojo klausimas, ar i pastilaza dengimui vietoj dirbtinio medaus galima deti skysta gliukoze?
galima
[quote=sandrulyte1975,2012 01 28, 11:55]
Papildyta:
ane? bet blyn dėjau tik tiek kiek parašyta, na matyt klaidą padariau, reiks kitą kartą mažiau dėti
Papildyta:
ane? bet blyn dėjau tik tiek kiek parašyta, na matyt klaidą padariau, reiks kitą kartą mažiau dėti
Labai aciu uz ivertinima Kai gaunasi padoresnis tortas, tai ir rodytis negeda
QUOTE(naitas @ 2012 01 27, 23:52)
nu smagu kad kazka prajuokinau ale nesvarbu kad tas pats,kaip ir i @adrijos,kad ir tas pats daznai,vistiek idomu akis pavarvinti
Atize man kazkaip kuo toliau,tuo neidomiau ziuret tokias laidas,nu kazkaip be rysio jau kai taip,puse torto net nevalgoma pasiziuriu tik del ideju,kartais graziai nupaiso,bet daugiau tai....
QUOTE(kirbe @ 2012 01 27, 15:39)
pora mano torčiukų.....
abu vaisiniai
abu vaisiniai
Nu tas su kriauklem Jus man galit pasakyt ar gal nuoroda kokia youtubej yra kaip padaryt kriaukles
Pagal kuri recepta vaisinius darei?
QUOTE(dzokada @ 2012 01 27, 21:54)
Kur radai?man siuo metu labai aktualu tai.Ir dar karieta kaip padaryt,o apie arklius patyliu
QUOTE(Olesta @ 2012 01 28, 11:04)
fuflo, on vezde fuflo už tai pas mus master klas, su kuo Jus ir sveikinu, Jūsų tortai nuostabūs, natūralūs, eksliuzyviniai
ne, ne fuflo.. tiesiog kita kultūra, kitaip auginti.. dar 15 metų, ir pas mus bus visas maistas kaip kosmonautams - iš tūtelių, iš pakelių.. užsiaugins "Mantinga" ar "Malsena" savo klientus visokiems mišiniams iš pakelių.. Beje.. "Mantinga" pavadinimas kodėl jo neiššifruot "Mantingisi"