saunus torciukai mergickos
Kirbe kaip ta kaciu nupieset?tiesiai ant torto,ar kas nors surista su aplikacija nors dabar ne "blondine"kazkaip iki smegenu nedaeina
manoji "makalyne"
pieniska mergaite,slapia beze ir sokoladas
Papildyta:
biski lapai ne i tema,bet pritrukau beze,o vien del lapu jos nebedariau....
[quote=Irme,2012 01 27, 11:24]
Medutis su zele gabaliukais, aplieta sokoladu, slapia beze, pastilazas.
as apakus nuostabu,puiku...saunuole
Medutis su zele gabaliukais, aplieta sokoladu, slapia beze, pastilazas.
as apakus nuostabu,puiku...saunuole
[quote=p Raganyte,2012 01 26, 02:37]
Gal ir as sulauksiu patarimo. Kuri patartumete?
Sveika jai dar domina nuomonė,tai aš pirkščiau rinkinį.Aš naudoju ir labai retai 1-2 kartus per mėnesį.Pradžioj nusipirkau vienkartinį maišelį ir 2 antgaliukus.Paskaičiavus vnt kaina iš rinkinio tai labai pigiai gaunasi taip 1vnt antgalis apie 8lt.kainuoje.Ten rinkinyje yra adapteris kuris tinka ir daukartiniam maišelui.Tai dabar naudoju ne tik konditerijos gaminiams puošti (nes daukartinis stiprus maišas)bet ir kulinarijoje.
Gal pravers.Geros dienelės
Gal ir as sulauksiu patarimo. Kuri patartumete?
Sveika jai dar domina nuomonė,tai aš pirkščiau rinkinį.Aš naudoju ir labai retai 1-2 kartus per mėnesį.Pradžioj nusipirkau vienkartinį maišelį ir 2 antgaliukus.Paskaičiavus vnt kaina iš rinkinio tai labai pigiai gaunasi taip 1vnt antgalis apie 8lt.kainuoje.Ten rinkinyje yra adapteris kuris tinka ir daukartiniam maišelui.Tai dabar naudoju ne tik konditerijos gaminiams puošti (nes daukartinis stiprus maišas)bet ir kulinarijoje.
Gal pravers.Geros dienelės
labukas, gal galetu kas atsakyti? dariau sokoladine marshmalow mase, norejau daryti maisa, viska dariau pagal recepta, gavosi labai skani mase, ir issikociojo puikiai bet tik uzdedu ir ji man suplysta per sulinkimus? kas negerai? apdengti paprastai torta isejo, o va maiso niekaip...viskas plyso gabalais.... taip nusivyliau, nes ta mase man ziauriai patiko..gal patartumet?
QUOTE(*Keila* @ 2012 01 27, 19:31)
labai fainas tortukas
O pastilaza turbut su pudra barstei, kad kaip sniegas atrodo
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2012 01 27, 15:39)
grazus tortukai o su kriauklemis nerealus
QUOTE(gabijux @ 2012 01 27, 15:45)
Jau senai rodei tortukus , visi grazus o su pingvinai super grazus
Papildyta:
QUOTE(Irme @ 2012 01 27, 10:24)
NUOSTABUS tortukas
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 01 27, 14:13)
super skaniai atrodo, man labai labai
Papildyta:
QUOTE(eda.dita @ 2012 01 26, 09:08)
Truksta zodziu apibudinti tortai fantastiski
----------------------
ir mergyciu pirmos barbe gerai isejo
Papildyta:
Nepaminu kas klause, bet man pastilazas pjaunasi kaip per sviesta, labai gerai
QUOTE(keno @ 2012 01 27, 16:33)
saunus torciukai mergickos
Kirbe kaip ta kaciu nupieset?tiesiai ant torto,ar kas nors surista su aplikacija nors dabar ne "blondine"kazkaip iki smegenu nedaeina
na aplikacija tai kai is atskiru daliu sudetas piesinys...mano atveju to aplikacija pavadinti neitu,nes tai tiesiog piesinys ant pastilazo.....
atsispausdinau is interneto paveiksliuka,uzdejau ant pastilazo,apvedziojau konturius..nuemiau paveiksliuka..konturai truputy matosi ysispaude ir viskas piesiau,spalvinau.....
Labas mergaites sorry kad as ne i tema, bet skubiai pasisistojo klausimas, ar i pastilaza dengimui vietoj dirbtinio medaus galima deti skysta gliukoze?
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 22, 21:39)
Va cia parodyta iki kiek reikia kisti barbe i torta
http://kuharka.ru/ta..._comment=622924
QUOTE(kirbe @ 2012 01 27, 21:02)
na aplikacija tai kai is atskiru daliu sudetas piesinys...mano atveju to aplikacija pavadinti neitu,nes tai tiesiog piesinys ant pastilazo.....
atsispausdinau is interneto paveiksliuka,uzdejau ant pastilazo,apvedziojau konturius..nuemiau paveiksliuka..konturai truputy matosi ysispaude ir viskas piesiau,spalvinau.....
istikruju,taip ir maniau,tik gal ne taip issireiskiau aciu sirdingai
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 27, 19:32)
Dekui,tu auksas,bet vakar jau nardziau tam rusu tinklapi ir maciau butent sia barbe,net atidziau apziurinejau
p Raganyte Turiu as ta rinkini,man labai patinka jo maisas,nes is isores kaip medziaga,o is vidaus kaip celofanas,lengva issiplauti.antgaliukai geri,uzteko man ju kol neuzsiemiau tortais rimciau,gal tik zoles galiuka dar dasipirk,nes ten jo nera,nors as iki siol jo neturiu
sandrulyte1975 patiko man tavo makalyne
Cia mano pilis kuria dariau http://i534.photobuc.../IMG_3499-1.jpg
Naudojau 'flower paste' bokstams,nes darant su pastilazais is cia,man viskas sutruko,sutrupejo,o sita yra lb gera,isdziuvusius gali kad ir stala dauzyti tik reikia kokia savaite pries pasidaryti,isdziusta gan greitai,as naudojau ruloniukus likusius kartoninius nuo vienkartiniu ranksluosciu
Cia flowe/gum paste receptas
youtube yra keliatas pamoku kaip daryti pilis
As dejau skysta gliukoze i asseni figureliu lipdymo pastilaza,viskas gavosi gerai.
Naitas nu dw,parodyk ka nors kada nors nuuu
Labai patiko pianinas!!!
sandrulyte1975 patiko man tavo makalyne
QUOTE(ausriniuks @ 2012 01 27, 14:14)
Labas merginos, tortai visu jusu nuostabus, sunku ka ir pridurti. Siaip atejau pas jus su klausimuku. Kitam savaitgaliui zadu kepti tortuka mazai mergytei ir noreciau padaryti bent kiek panasu torta i sita http://www.flickr.co...in/photostream/
Tik iskilo klausimas: is ko suformuoti tuos keturis bokstus, kad veliau juos butu galima apdengti pastiliazu.
Buciau labai dekinga uz jusu pagalba.
Tik iskilo klausimas: is ko suformuoti tuos keturis bokstus, kad veliau juos butu galima apdengti pastiliazu.
Buciau labai dekinga uz jusu pagalba.
Cia mano pilis kuria dariau http://i534.photobuc.../IMG_3499-1.jpg
Naudojau 'flower paste' bokstams,nes darant su pastilazais is cia,man viskas sutruko,sutrupejo,o sita yra lb gera,isdziuvusius gali kad ir stala dauzyti tik reikia kokia savaite pries pasidaryti,isdziusta gan greitai,as naudojau ruloniukus likusius kartoninius nuo vienkartiniu ranksluosciu
Cia flowe/gum paste receptas
youtube yra keliatas pamoku kaip daryti pilis
QUOTE(jurgitasta @ 2012 01 27, 19:29)
Labas mergaites sorry kad as ne i tema, bet skubiai pasisistojo klausimas, ar i pastilaza dengimui vietoj dirbtinio medaus galima deti skysta gliukoze?
As dejau skysta gliukoze i asseni figureliu lipdymo pastilaza,viskas gavosi gerai.
Naitas nu dw,parodyk ka nors kada nors nuuu
Labai patiko pianinas!!!