Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

Labai gražu,man labai įdomu kaip jūs formuojat patį tortą,su apdengimu kaip ir aišku ax.gif
Atsakyti
Irme, nuostabus tortas!!!, būtų dar fantastiškiau, jei būtų ant kojyčių, aišku tam reikia sugalvoti, kaip tai padaryti, bet man patinka labai tai, ką matau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė @ 2012 01 26, 19:29)
O sakykit pastiliazas torto dengimui pagal Cipciuka pora dienu pabuves ant torto koks pasidaro ? Minkstas ar kietas, trapus ?

Kartoju klausima 4u.gif Nejaugi niekas negali atsakyti ? 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė @ 2012 01 27, 11:48)
Kartoju klausima  4u.gif  Nejaugi niekas negali atsakyti ?  4u.gif  verysad.gif

kad atsakyti praktiškai neįmanoma. Kas žino koks gausis jums pastilažas? Gausis per kietas (padauginsit krakmolo ir pudors) ir tortas bus iš sausųjų - bus kietas. Jei gausis geras, tortas tinkamai sutvarkytas - bus minkštas. Jei gausis per minkštas, o tortas šlapias ir tinkamai neparuoštas dengimui - bus net tirpstantis. Varijantų čia šimtas ir viskas priklauso tik nuo jūsų.
Atsakyti
Supratau, tai kaip loterija g.gif O su saldainiu mase irgi toks pats variantas ? ax.gif Torta galvoju daryti Snikersa, tai kiek suprantu jis nera labai slapias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksinė: 27 sausio 2012 - 11:04
QUOTE(Auksinė @ 2012 01 27, 12:48)
Kartoju klausima  4u.gif  Nejaugi niekas negali atsakyti ?  4u.gif  verysad.gif

Aš dariusi tik kelis tortus su pastilažu tai jis man visuomet būdavo minkštas pastovėjęs ant torto, o figūrėlės, kurias dažniausiai iš to pačio dengimo pastilažo pasidarau - pakietėja, o jei plonos tai ir sudžiūna. Likusius gabaliukus pastilažo savaitę esu laikiusi plėvelėje tai viskas būdavo gerai, o vėliau jau sudžiūdavo į kaulą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė @ 2012 01 27, 11:59)
Supratau, tai kaip loterija  g.gif  O su saldainiu mase irgi toks pats variantas ? ax.gif Torta galvoju daryti Snikersa, tai kiek suprantu jis nera labai slapias.

nenukietinkit pastilažo ir viskas bus gerai smile.gif visos puošiam, ir jis tikrai tinkamas dengimui smile.gif
Atsakyti
Labai aciu uz atsakymus 4u.gif Nes as ir noriu kad tas dengimas butu minkstas ax.gif Kitam savaitgaliui jau darysiu, tai noriu is karto issiaiskinti kas kaip ir prie ko, kad nebutu po to staigmenu ax.gif Vis del to pirma karta su mase dengsiu, tai nezinau kaip cia gausis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksinė: 27 sausio 2012 - 11:16
QUOTE(Irme @ 2012 01 27, 10:24)
Medutis su zele gabaliukais, aplieta sokoladu, slapia beze, pastilazas.
]

wub.gif

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 27, 10:26)
Labai gražu,man labai įdomu kaip jūs formuojat patį tortą,su apdengimu kaip ir aišku ax.gif

man tai keisti tokie klausimai, kaip formuojat tortą g.gif viziją jum turim visos, neturim tai pasipiešiam ar pasidedam nuotrauką ir primetam ko čia reiks.. iš medučio tai išvis viskas paprasta, o iš kitų.. aš pvz net elementariausią vazoną kai darau tai kepu dviejų dydzių biskvitus.. apačioj mažesnis, paskui didesni ir vėl mažesnis, tada atliekų tiek nelieka, nei kad sutepus paprastai, o paskui apipjaustyt... kitos formos irgi... praktiškai visada jau susitepu iškart tokios formos, kokios reikia, ir aptepu likusiu krepu pilnai visą.. tada visas tortas susistovi, suminkįtėja ir pieka tik apdailinimas... o kadangi tortas buvo apteptas tai labai lengvai viskas apsipjausto... paskui jei kur reikia pridėti tai tas nuopjovas sutrinu su šakute ir iškart turiu bulvytę, kurią pridedu reikiamoj vietoj... aš tai kaifuoju nuo forminių tortų blush2.gif

QUOTE(Olesta @ 2012 01 27, 10:27)
būtų dar fantastiškiau, jei būtų ant kojyčių, aišku tam reikia sugalvoti, kaip tai padaryti,

visada smagu pakelt ant kojyčių ir tas nėr sunku, bet va paskutinis darytas biliardo stalas nebuvo pakeltas, o realiai net čia kažkas galvojo kad pakeltas smile.gif tiesiog šįkart paemiau ir ta vietą "po stalu" nupjoviau įstrižai, ir uždažiau juodai... natūroj labai gerai atrodė ir pirmas įspūdis kad tikrai tortas pakeltas smile.gif

QUOTE(Auksinė @ 2012 01 27, 10:48)
Kartoju klausima  4u.gif  Nejaugi niekas negali atsakyti ?

o koks skirtumas koks jis pasidaro g.gif man būna ir minkštas lieka o būna ir toks kad galima pabarbent paskui į jį lotuliukas.gif kaip ir sakė, nuo daug ko priklauso biggrin.gif bet trapus nebuvo niekada biggrin.gif
Atsakyti
tortu grozis wub.gif

QUOTE(Auksinė @ 2012 01 26, 20:29)
O sakykit pastiliazas torto dengimui pagal Cipciuka pora dienu pabuves ant torto koks pasidaro ? Minkstas ar kietas, trapus ?

cia kaip supratau klausiat koks jis ANT torto buna - niekada nebuna neipjaunamas smile.gif peilis lengvai ipjaus-nebijokit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 27 sausio 2012 - 11:35
QUOTE(akvilyte @ 2012 01 27, 11:21)
o koks skirtumas koks jis pasidaro  g.gif  man būna ir minkštas lieka o būna ir toks kad galima pabarbent paskui į jį  lotuliukas.gif  kaip ir sakė, nuo daug ko priklauso  biggrin.gif  bet trapus nebuvo niekada  biggrin.gif

Skirtumas tas, kad as nenoriu jog jis butu kietas kaip kaulas 4u.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 01 27, 11:34)
cia kaip supratau klausiat koks jis ANT torto buna - niekada nebuna neipjaunamas smile.gif peilis lengvai ipjaus-nebijokit mirksiukas.gif

Aciukas, butent tokio as ir noriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė @ 2012 01 27, 11:53)
Skirtumas tas, kad as nenoriu jog jis butu kietas kaip kaulas  4u.gif

atsiprašau, tikrai nenorėjau kad grubiai nuskambėtų mirksiukas.gif 4u.gif kaip kaulas tikrai nebus... 4u.gif
Atsakyti