Labai gražu,man labai įdomu kaip jūs formuojat patį tortą,su apdengimu kaip ir aišku
Irme, nuostabus tortas!!!, būtų dar fantastiškiau, jei būtų ant kojyčių, aišku tam reikia sugalvoti, kaip tai padaryti, bet man patinka labai tai, ką matau
QUOTE(Auksinė @ 2012 01 26, 19:29)
O sakykit pastiliazas torto dengimui pagal Cipciuka pora dienu pabuves ant torto koks pasidaro ? Minkstas ar kietas, trapus ?
Kartoju klausima Nejaugi niekas negali atsakyti ?
QUOTE(Auksinė @ 2012 01 27, 11:48)
Kartoju klausima Nejaugi niekas negali atsakyti ?
kad atsakyti praktiškai neįmanoma. Kas žino koks gausis jums pastilažas? Gausis per kietas (padauginsit krakmolo ir pudors) ir tortas bus iš sausųjų - bus kietas. Jei gausis geras, tortas tinkamai sutvarkytas - bus minkštas. Jei gausis per minkštas, o tortas šlapias ir tinkamai neparuoštas dengimui - bus net tirpstantis. Varijantų čia šimtas ir viskas priklauso tik nuo jūsų.
Supratau, tai kaip loterija O su saldainiu mase irgi toks pats variantas ? Torta galvoju daryti Snikersa, tai kiek suprantu jis nera labai slapias.
QUOTE(Auksinė @ 2012 01 27, 12:48)
Kartoju klausima Nejaugi niekas negali atsakyti ?
Aš dariusi tik kelis tortus su pastilažu tai jis man visuomet būdavo minkštas pastovėjęs ant torto, o figūrėlės, kurias dažniausiai iš to pačio dengimo pastilažo pasidarau - pakietėja, o jei plonos tai ir sudžiūna. Likusius gabaliukus pastilažo savaitę esu laikiusi plėvelėje tai viskas būdavo gerai, o vėliau jau sudžiūdavo į kaulą
QUOTE(Auksinė @ 2012 01 27, 11:59)
Supratau, tai kaip loterija O su saldainiu mase irgi toks pats variantas ? Torta galvoju daryti Snikersa, tai kiek suprantu jis nera labai slapias.
nenukietinkit pastilažo ir viskas bus gerai visos puošiam, ir jis tikrai tinkamas dengimui
Labai aciu uz atsakymus Nes as ir noriu kad tas dengimas butu minkstas Kitam savaitgaliui jau darysiu, tai noriu is karto issiaiskinti kas kaip ir prie ko, kad nebutu po to staigmenu Vis del to pirma karta su mase dengsiu, tai nezinau kaip cia gausis
QUOTE(Irme @ 2012 01 27, 10:24)
Medutis su zele gabaliukais, aplieta sokoladu, slapia beze, pastilazas.
]
]
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 27, 10:26)
Labai gražu,man labai įdomu kaip jūs formuojat patį tortą,su apdengimu kaip ir aišku
man tai keisti tokie klausimai, kaip formuojat tortą viziją jum turim visos, neturim tai pasipiešiam ar pasidedam nuotrauką ir primetam ko čia reiks.. iš medučio tai išvis viskas paprasta, o iš kitų.. aš pvz net elementariausią vazoną kai darau tai kepu dviejų dydzių biskvitus.. apačioj mažesnis, paskui didesni ir vėl mažesnis, tada atliekų tiek nelieka, nei kad sutepus paprastai, o paskui apipjaustyt... kitos formos irgi... praktiškai visada jau susitepu iškart tokios formos, kokios reikia, ir aptepu likusiu krepu pilnai visą.. tada visas tortas susistovi, suminkįtėja ir pieka tik apdailinimas... o kadangi tortas buvo apteptas tai labai lengvai viskas apsipjausto... paskui jei kur reikia pridėti tai tas nuopjovas sutrinu su šakute ir iškart turiu bulvytę, kurią pridedu reikiamoj vietoj... aš tai kaifuoju nuo forminių tortų
QUOTE(Olesta @ 2012 01 27, 10:27)
būtų dar fantastiškiau, jei būtų ant kojyčių, aišku tam reikia sugalvoti, kaip tai padaryti,
visada smagu pakelt ant kojyčių ir tas nėr sunku, bet va paskutinis darytas biliardo stalas nebuvo pakeltas, o realiai net čia kažkas galvojo kad pakeltas tiesiog šįkart paemiau ir ta vietą "po stalu" nupjoviau įstrižai, ir uždažiau juodai... natūroj labai gerai atrodė ir pirmas įspūdis kad tikrai tortas pakeltas
QUOTE(Auksinė @ 2012 01 27, 10:48)
Kartoju klausima Nejaugi niekas negali atsakyti ?
o koks skirtumas koks jis pasidaro man būna ir minkštas lieka o būna ir toks kad galima pabarbent paskui į jį kaip ir sakė, nuo daug ko priklauso bet trapus nebuvo niekada
tortu grozis
cia kaip supratau klausiat koks jis ANT torto buna - niekada nebuna neipjaunamas peilis lengvai ipjaus-nebijokit
QUOTE(Auksinė @ 2012 01 26, 20:29)
O sakykit pastiliazas torto dengimui pagal Cipciuka pora dienu pabuves ant torto koks pasidaro ? Minkstas ar kietas, trapus ?
cia kaip supratau klausiat koks jis ANT torto buna - niekada nebuna neipjaunamas peilis lengvai ipjaus-nebijokit
QUOTE(akvilyte @ 2012 01 27, 11:21)
o koks skirtumas koks jis pasidaro man būna ir minkštas lieka o būna ir toks kad galima pabarbent paskui į jį kaip ir sakė, nuo daug ko priklauso bet trapus nebuvo niekada
Skirtumas tas, kad as nenoriu jog jis butu kietas kaip kaulas
QUOTE(ramune.v @ 2012 01 27, 11:34)
cia kaip supratau klausiat koks jis ANT torto buna - niekada nebuna neipjaunamas peilis lengvai ipjaus-nebijokit
Aciukas, butent tokio as ir noriu
QUOTE(Auksinė @ 2012 01 27, 11:53)
Skirtumas tas, kad as nenoriu jog jis butu kietas kaip kaulas
atsiprašau, tikrai nenorėjau kad grubiai nuskambėtų kaip kaulas tikrai nebus...