Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

QUOTE(Siges @ 2012 01 23, 14:01)
Mergaites, gal uzmatet kaip padaryt tortuka Bite Maja?  unsure.gif Kadangi nesu itin didele kepeja ir puoseja, tai man reiktu kazko su "nuo iki" nuotraukomis  doh.gif  blush2.gif Pernai pavyko meskiuka padaryt, sakau gal atradus nuotraukas, pavyktu ir kokia Bite padaryti  unsure.gif  4u.gif

va cia detaliai viskas parodyta
Atsakyti
zibute, kortos irgi ant ryziu popieriaus atspausdintos ir ant mases pakijuotos smile.gif
Atsakyti
Merginos paaiskinkite kuom skiriasi silikoniniai mold'ai skirti muilo gamybai ir tortu puosybai ax.gif Nu niekaip neisikertu, jie vienodi mano manymu tik pavadinimas skiriasi o gal as klystu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2012 01 26, 21:52)
zibute, kortos irgi ant ryziu popieriaus atspausdintos ir ant mases pakijuotos smile.gif

supratau. gal kada reiktu ir ma isigyti ta aparateli, kazin jis daug kainuoja. niekad nesidomejau.
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 26, 18:46)
laba vakareli
parodysiu ir as keleta keksiuku  ax.gif
cia dar nebaigta puosti

Labai grazus,gal gali pasakyti koki krema naudojai,labai jau graziai airodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2012 01 26, 22:04)
supratau. gal kada reiktu ir ma isigyti ta aparateli, kazin jis daug kainuoja. niekad nesidomejau.

O nebandet pasiteiraut prekybos vietose,kur gamina tortus su nuotraukom,gal ten atspauzdintu jusu norima paveiksleli ar nuotrauka mirksiukas.gif pasidomekit,bus pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dome @ 2012 01 27, 01:36)
Labai grazus,gal gali pasakyti koki krema naudojai,labai jau graziai airodo  thumbup.gif

aciu.slapia beze cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 01 27, 00:01)
Merginos paaiskinkite kuom skiriasi silikoniniai mold'ai skirti muilo gamybai ir tortu puosybai  ax.gif  Nu niekaip neisikertu, jie vienodi mano manymu tik pavadinimas skiriasi o gal as klystu  ax.gif

Muilo gamybai gali būti padaryti iš silikono, kuris netinkamas sąlyčiui su maistu. Pparastai rašoma, kad skirtas muilui, šokoladui ir marcipanui. Čia kaip ir įvairūs plastmasės gaminiai, vieni skirti sąlyčiui su maistu, kiti ne
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 01 27, 01:01)
Merginos paaiskinkite kuom skiriasi silikoniniai mold'ai skirti muilo gamybai ir tortu puosybai  ax.gif  Nu niekaip neisikertu, jie vienodi mano manymu tik pavadinimas skiriasi o gal as klystu  ax.gif

rašo, kad moldai muilui yra daromi iš silikono, kuris netinka sąlyčiui su maistu. Na tai suprantu, kad mes va visos naudojam medines pjaustymo lenteles namuose, tačiau vat kavinėj tokių lentelių negalima naudoti ir viskas.
Aš Tavo vietoj drąsiai pirkčiau ir naudočiau cukraus darbams. Na galima gi tą moldą pamerkti spiritėlin, degtinėn prieš naudojant. O kad daugiau kas išsiskirtų per 3 - 5 sekundes naudojant moldą ir susigertų į cukraus masę, labai abejoju. Visgi kai kurie pardavėjai dar rašo, kad norintys moldų cukraus darbams, turėtų prieš perkant parašyti, ir jie padarys sąlyčiui su maistu tinkamą moldą.

o tortų tai nekomentuosiu.. apšalus esu nuo jų grožio wub.gif
Atsakyti
saules zuikuti - keksiukai dvelkia tokiu svelnumu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jūsų teismui mano Barbė Kirbės medutis 2 kg
user posted image
Man pačiai tai labai trūksta tvarkingumo,dar neturiu jokių formelių gėlyčių,o taip norėjosi sijoną papuošti smulkiom gėlytėm,nu bet gavosi kaip gavosi.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianaaa1215: 27 sausio 2012 - 09:16
Medutis su zele gabaliukais, aplieta sokoladu, slapia beze, pastilazas.
user posted image
Atsakyti