Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

QUOTE(p Raganyte @ 2012 01 25, 22:09)

Ir dar... Kuom skiriasi MARCIPANINE DENGIMO MASE nuo ,,ICING" DENGIMO MASES?
4u.gif

Icing dengimo mase - tai cukraus pudros pagrindu padaryta, o marcipanine tai joje man rodos yra migdolu riesutu misinio su kazkuo jei nenusikalbu, jos labai skiriasi tiek skoniu tiek sudetimi. Daug kam marcipanine mase labai skani. Pabandykit nusipirkti, juk parduotuvese ji nera brangi, nes kiek supratau gyvenate uk.

O del to butter cream - tai manau kiekvienam savo, man tai jo nera skanaus. Ypac tas kuri gali nusipirkti jau padaryta parduotuvese. Man jis net smirda, todel ir rasiau jog fuii, bet skonio reikalas... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2012 01 25, 14:28)
o kur jį naudojat, kalėdu senis atnešė ir nežinau kur dėt  blush2.gif

As kokoso aliejumi pasitepu rankas kai darau geles, taip pat ant jo iskocioju ziedlapius. Gelem nenaudoju nei krakmolo nei pudros.
Atsakyti
Nuostabus visu tortai. Ypatinga ispudi paliko Asseni, Migles ir Olestos tortukai - na cia profesionalu darbas. Taciau ir visos kitos mergaites tobulejate ne dienomis, o valandomis!!!! Tokiu originaliu tortuku pamaciau ir issisaugojau, kad tikrai pravers darant savuosius mirksiukas.gif

Atnesu kelis tortukus:
Disko stiliumi, 2,9kg. snikersiukas
user posted image
Peppa Pig isvyksta atostogauti 2,7kg. Pauksciu pienas
user posted image

21- jau galima ir oficialiai 2.5kg. snikersiukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2012 01 26, 09:08)

Atnesu kelis tortukus:

Ojetau bigsmile.gif Ir kaip čia tas etiketes padarot g.gif Man kažkokia misija -neįmanoma..Nu šaunuolė jūs 4u.gif
O mes vakar su dukra ir sukurpėm antrąjį mūsų gyvenime tortuką su pastiliažiniu puošimu. Puošėm bantu.Ir kažką negerai padarėm..Vakar jis lyg ir neblogai (nu sąlyginai,jei lygint su jūsų darbais,tai doh.gif ) atrodė,o va šiandien kažko aptrūkinėjęs unsure.gif Ar gali būt,kad pastiliaže per daug pudros ?
Atsakyti
eda.dita, o kaip tuos seselius padarot ant torto? ir ta burbula pirmam tortui? ir buteli blink.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2012 01 26, 00:07)

Ačiū bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
eda.dita tortai super. nuostabus. spalvos wub.gif

QUOTE(p Raganyte @ 2012 01 26, 01:37)
Gal ir as sulauksiu patarimo.  blush2.gif Kuri patartumete? Norisi zvaigzduciu, lapuku, bangeliu, rasymui. Kai kuriu po pora dydziu.  unsure.gif
Ar neverta zvalgytis i rinkinukus - geriau po viena/po pora atskirai nusipirkti?  g.gif
Naudosiu gal 1 k i menesi.
Ir kaip del antgaliu nerudijancio plieno (Stainless steel) ir nikeliuotu (nickel-plated)? Nikeliuoti raso - pigesni ir dazniausiai islieti vientisai (be jungimo siuliu). Na, iki siol naudojau plastmasinius ir viskas buvo liuks, tik svirksta sunku suvaldyti - darysiu su maiseliais (patiko).  ax.gif

Maiselius as pirkau tuos vienkartinius bet juos isplauni ir vel gali naudot blush2.gif . Pradziai as neturejau adapterio tai dejau angaliuka i maiselo vidu ir viskas buvo thumbup.gif . Jei naudosi mazai ir zinai kokiu tau reik angaliuku tai gal geriau po viena pirkti, bet aisku kiekviena sprendzia pati. Kadangi as mazai naudoju tai nusipirkau zolytei, lapeliam ir dar dzibukam daryt blush2.gif Vis mastau apie rinkinuka bet pagalvoju, ar verta jei naudosiu pora angaliuku doh.gif
Kas del nerudyjanciu ir nikeliuotu tai nezinau, pas mane visi islieti vientisai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MergickaN: 26 sausio 2012 - 10:26
ReNcYtEa, etiketes atspausdinu su spausdintuvu ant valgomo popieriaus su valgomais dazais 4u.gif
ddovilux, seseliai ir spalvotas tortas - tai dazymo ant mases pavirsiaus efektai, kai ka dazai su specialiu aerografu (airbrush) 4u.gif

Bumbuliukas padarytas is pustu ryziu ir apklijuotas mases kvadrateliais, kuriuos veliau nudaziau sidabro miltelianiais dazais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2012 01 26, 10:39)
ReNcYtEa, etiketes atspausdinu su spausdintuvu ant valgomo popieriaus su valgomais dazais 4u.gif
ddovilux, seseliai ir spalvotas tortas - tai dazymo ant mases pavirsiaus efektai, kai ka dazai su specialiu aerografu (airbrush) 4u.gif

Bumbuliukas padarytas is pustu ryziu ir apklijuotas mases kvadrateliais, kuriuos veliau nudaziau sidabro miltelianiais dazais  smile.gif

Ojeiiiiiiiiiiiiii,kaip čia viskas sudėtinga tongue.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz mano torciuku ivertinima 4u.gif .

tinulia-nuostabus tavo torciukas,greitu tempu stumiesi i prieki thumbup.gif

eda-dita- wau wub.gif wub.gif wub.gif ypac antras,toks labai labai mielas...
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2012 01 26, 11:25)
eda.dita tortai super. nuostabus. spalvos  wub.gif
Maiselius as pirkau tuos vienkartinius bet juos isplauni ir vel gali naudot blush2.gif . Pradziai as  neturejau adapterio tai dejau angaliuka i maiselo vidu ir viskas buvo  thumbup.gif . Jei naudosi mazai ir zinai kokiu tau reik angaliuku tai gal geriau po viena pirkti, bet aisku kiekviena sprendzia pati. Kadangi as mazai naudoju tai nusipirkau zolytei, lapeliam ir dar dzibukam daryt blush2.gif Vis mastau apie rinkinuka bet pagalvoju, ar verta jei naudosiu pora angaliuku doh.gif
Kas del nerudyjanciu ir nikeliuotu tai nezinau, pas mane visi islieti vientisai g.gif

4u.gif Dekui uz pasisakyma! Youtube.com prisiziurejau kokiu grozybiu galima pridaryti ir su vienu antgaliu. wub.gif Reiks meginti kelis nusipirkti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2012 01 26, 11:39)
Bumbuliukas padarytas is pustu ryziu ir apklijuotas mases kvadrateliais, kuriuos veliau nudaziau sidabro miltelianiais dazais  smile.gif

bigsmile.gif
o butelis kaip padarytas? bigsmile.gif
Atsakyti