Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

QUOTE(tinulia84 @ 2012 01 25, 16:32)
nu matai, aš darau pagal receptą, ir man kaip ir viskas ok, tai reiškias čia pas jus vanduo skystesnis  cool.gif


Tai pas jus daugiau kalkiu tada, tai uztai tirstesnis lotuliukas.gif juokauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 01 25, 15:40)
lotuliukas.gif  aš irgi su 40 darau  rolleyes.gif



QUOTE(Megi Simpson @ 2012 01 25, 15:42)
Jau tikrai zinau, kad sekanti karta tikrai 50ml pilsiu, bus geriausias is geriausiu  lotuliukas.gif


bet daug priklauso nuo pacios zelatinos, jos irgi nevienodos ax.gif
as visada darau su KLINGA firmos mirksiukas.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 25, 16:34)
Tai pas jus daugiau kalkiu tada, tai uztai tirstesnis  lotuliukas.gif juokauju biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 25, 18:34)
Tai pas jus daugiau kalkiu tada, tai uztai tirstesnis  lotuliukas.gif juokauju biggrin.gif

tai tikriausiai
aš stebiuosi žmonėmis, jei jiems nesigauna pagal receptą tai receptas kaltas ir kalti visi, kuriems gaunasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinulia84: 25 sausio 2012 - 16:41
QUOTE(tinulia84 @ 2012 01 25, 16:40)
tai tikriausiai
aš stebiuosi žmonėmis, jei jiems nesigauna pagal receptą tai receptas kaltas ir kalti visi, kuriems gaunasi...


Siaip is tikro, gali but priezastys ir zelatinoje,ir pudros rusyje, ir krakmolo ir t.t... is primo kart viskas idealiai niekad nesigauna, viskas ateina su laiku ir praktika..
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 25, 18:49)
Siaip is tikro, gali but priezastys ir zelatinoje,ir pudros rusyje, ir krakmolo ir t.t... is primo kart viskas idealiai niekad nesigauna, viskas ateina su laiku ir praktika..

va dėl šio atsakymo pritariu 100 procentu wink.gif
Atsakyti
Pasikartoju blush2.gif Dar aš prie to pačio paklausiu,pasidarai pastilažą bet kai įdedį dažu jis beminkant biški praskysta ir pradeda lipti prie rankų.Ką geriau įminkyti krakmolą ar cukraus pudrą, kad nekibtų?
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 01 25, 16:40)
tai tikriausiai
aš stebiuosi žmonėmis, jei jiems nesigauna pagal receptą tai receptas kaltas ir kalti visi, kuriems gaunasi...

Stebetis nereikia unsure.gif geriau patark ax.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 25, 16:49)
Siaip is tikro, gali but priezastys ir zelatinoje,ir pudros rusyje, ir krakmolo ir t.t... is primo kart viskas idealiai niekad nesigauna, viskas ateina su laiku ir praktika..

drinks_cheers.gif 100% saunuole thumbup.gif

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 25, 17:42)
Pasikartoju blush2.gif Dar aš prie to pačio paklausiu,pasidarai pastilažą bet kai įdedį dažu jis beminkant biški praskysta ir pradeda lipti prie rankų.Ką geriau įminkyti krakmolą ar cukraus pudrą, kad nekibtų?

As daugiau megstu krachmola,
bet jei tesla per minksta, tada pakaitomis reiktu
Atsakyti
QUOTE(konfetti @ 2012 01 25, 06:52)
Visai miela boružėlė  thumbup.gif . O nugarytę irgi su grietinėle papuošei ar čia su beze?

Ai, dar vakar iš tų tortų darymo filmukų - kažkaip nemažai vienos, matyt kokių amerikiečių, laidos žiūrėjau (kadangi ne anglų kalbą mokiausi, tai nesupratau, ką kalba biggrin.gif) - tai ten visus tortus darė iš kažkokių biskvitų, paprasčiausiai pertepant kažkokiu kremu, kuriuo paskui padenginėjo ir visą tortą (pvz barbę)... Tai kažkaip pagalvojau - ir tai skanu???. Nu nebent tie biskvitai skanūs patys iš savęs... g.gif . kaip kokias batono riekes - sutepa, sutepa, suklijuoja, aptepa tuo pačiu - ir va jums tortas... g.gif Ar čia tik demonstracinės versijos taip daromos? Ir kas ten toks per kremas gali būti?  Nu nžn...jei tie amerikonai tokius tortus ir valgo.. blink.gif .


taip jie juos valgo tikrai ir jiems jie patys paciausi kaip ir anglams beje. Kai uzaugi prie tokiu tortu tai koki kitoki gali buti skanesni? o tepa juos su dzemu arba sviestiniu kremu, kuris labai fui, neskanus. aisku tokius ju vadinamus tortus lengva formuoti kaip nori ir dengti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 25, 14:13)
Jei ji dare su 60 ml vandens.... tai ten nemenkai reiks prideti smile.gif as visada su 40 ml darau, tai gaunasi superinis pastilazas lipdymui.

visada darau is 60ml ir viskas gaunasi super. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2012 01 25, 15:45)
O apie sita visai ne nebuvau pagalvojusi, gal ir nebloga mintis.. Man kaiiptik kitam savaitgaliui norisi tetai kaskaip tortuka papuosti sokoladu 60 gimtadienio proga.. bet gal ir tavo minti reiks apsvarstyti  ax.gif  O tu kada zadi bandyti taip puosti?
Tinulia tikrai wow wub.gif  ir Saules zuikucio nuostabus torciukas  wub.gif


aš darysiu šiam šeštadieniui.. bet vėl abejoju, ar tik dėl šonų tortui gaminti tą saldainių masę šokoladinę, plius pastilažo reiks, nes aš jas maišau.. rezgu kiek kitokią dar mintį, pažėsiu link ko nuspręsiu smile.gif
Atsakyti
Nerandu SOS temutes.\
Gal kas turit minciu, man reikia floristei padaryti torciuka geliu puokste g.gif\
\
\
Soriukas, jau radau. Nezinau kur ji buvo pasislepusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 25 sausio 2012 - 20:24
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 25, 14:23)
man labai patiko, idomu ar taip pat butu su palmiu taukais, bet manau kad panasiai, gaila kad ji parduoda dezemis, labai noreciau jo nusipirkti, kaskad buvau gavusi is PERGALES fabriko 10kg. , tai super dalikas


Erikiux, palmių taukų yra didelėse maximose kibiriukais, stovi prie sviesto ghee.
Atsakyti