Visai miela boružėlė
. O nugarytę irgi su grietinėle papuošei ar čia su beze?
Ai, dar vakar iš tų tortų darymo filmukų - kažkaip nemažai vienos, matyt kokių amerikiečių, laidos žiūrėjau (kadangi ne anglų kalbą mokiausi, tai nesupratau, ką kalba
) - tai ten visus tortus darė iš kažkokių biskvitų, paprasčiausiai pertepant kažkokiu kremu, kuriuo paskui padenginėjo ir visą tortą (pvz barbę)... Tai kažkaip pagalvojau -
ir tai skanu???. Nu nebent tie biskvitai skanūs patys iš savęs...
. kaip kokias batono riekes - sutepa, sutepa, suklijuoja, aptepa tuo pačiu - ir va jums tortas...
Ar čia tik demonstracinės versijos taip daromos? Ir kas ten toks per kremas gali būti? Nu nžn...jei tie amerikonai tokius tortus ir valgo..
.
taip jie juos valgo tikrai ir jiems jie patys paciausi kaip ir anglams beje. Kai uzaugi prie tokiu tortu tai koki kitoki gali buti skanesni? o tepa juos su dzemu arba sviestiniu kremu, kuris labai fui, neskanus. aisku tokius ju vadinamus tortus lengva formuoti kaip nori ir dengti.