Na kol as cia rasiau pagalbos sauksma, man tas pastilazas bliude (virsus) toks glotnus lyg aksominis pasidare, tai as tik rankas pakrakmolinau siek tiek ir iskrapsciau ji i plevele Kol kas atorodo, kad pastovejes neturetu but labai jau lipnus. O jai kiek ir klijuosis, tai zinosiu ka daryt Kai pirma syki toki dalyka darau, tai nelabai ir isivaizduoju koks jis turetu buti
O del dazymo sakykit, tai paskiau imti po gabaliuka, lasinti dazus ir minkyti kol tolygiai nusidazys, ane? Dazai Americolor
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 25, 17:13)
Jei ji dare su 60 ml vandens.... tai ten nemenkai reiks prideti as visada su 40 ml darau, tai gaunasi superinis pastilazas lipdymui.
o aš visada darau su 60ml ir niekada nieko nereikia dadėti ir irgi gaunasi super
QUOTE(tinulia84 @ 2012 01 25, 15:19)
o aš visada darau su 60ml ir niekada nieko nereikia dadėti ir irgi gaunasi super
Vanduo matyt tirstesnis
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 25, 16:13)
Jei ji dare su 60 ml vandens.... tai ten nemenkai reiks prideti as visada su 40 ml darau, tai gaunasi superinis pastilazas lipdymui.
Aga, dariau su 60ml. Kazkada skaiciau, kad dauguma deda maziau ~35ml ar kiek, jau nepamenu. Bet nusprendziau pagal recepta padaryti, ziuresiu kas gausis. Jai nekas, tai kitakart desiu 40ml
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 25, 16:20)
Vanduo matyt tirstesnis
tikiuosi ir pas mane tirstesnis, emiau virinta, tai turetu gautis
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 01 25, 16:18)
O del dazymo sakykit, tai paskiau imti po gabaliuka, lasinti dazus ir minkyti kol tolygiai nusidazys, ane? Dazai Americolor
imi reikiamo dydzio mases,ilasini siek tiek dazu,ilgai minkai,minkai... kol pasidaro vientisa grazi spalva. jei reikia ryskiau,dedi dar dazu ir vel minkai,minkai...
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 25, 16:23)
imi reikiamo dydzio mases,ilasini siek tiek dazu,ilgai minkai,minkai... kol pasidaro vientisa grazi spalva. jei reikia ryskiau,dedi dar dazu ir vel minkai,minkai...
Aisku, reiskias teisingai mastau temos virsuje ir sios skaitymas nenuejo veltui
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 25, 13:43)
taip atrode mano tortukas
Labai gražus, rydeniškas toks
QUOTE(tinulia84 @ 2012 01 25, 14:03)
Labukas atnešu savo gimtadienio tortą
Irgi labai labai Su gimtadieniu!
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 25, 15:11)
tai va,ziurint an kiek ten limpa.as visada dadedu krakmolo,jei siek tiek limpa. bet su laiku kiekviena ''isranda'' savo formule
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 01 25, 15:22)
Aga, dariau su 60ml. Kazkada skaiciau, kad dauguma deda maziau ~35ml ar kiek, jau nepamenu. Bet nusprendziau pagal recepta padaryti, ziuresiu kas gausis. Jai nekas, tai kitakart desiu 40ml
Papildyta:
Papildyta:
as 60ml. ir virinta atsaldyta nauduoju
Jau tikrai zinau, kad sekanti karta tikrai 50ml pilsiu, bus geriausias is geriausiu
Dar aš prie to pačio paklausiu,pasidarai pastilažą bet kai įdedį dažu jis beminkant biški praskysta ir pradeda lipti prie rankų.Ką geriau įminkyti krakmolą ar cukraus pudrą, kad nekibtų?
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 25, 17:20)
Vanduo matyt tirstesnis
nu matai, aš darau pagal receptą, ir man kaip ir viskas ok, tai reiškias čia pas jus vanduo skystesnis