Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

Na kol as cia rasiau pagalbos sauksma, man tas pastilazas bliude (virsus) toks glotnus lyg aksominis pasidare, tai as tik rankas pakrakmolinau siek tiek ir iskrapsciau ji i plevele smile.gif Kol kas atorodo, kad pastovejes neturetu but labai jau lipnus. O jai kiek ir klijuosis, tai zinosiu ka daryt 4u.gif Kai pirma syki toki dalyka darau, tai nelabai ir isivaizduoju koks jis turetu buti blush2.gif

O del dazymo sakykit, tai paskiau imti po gabaliuka, lasinti dazus ir minkyti kol tolygiai nusidazys, ane? Dazai Americolor ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 25, 17:13)
Jei ji dare su 60 ml vandens.... tai ten nemenkai reiks prideti smile.gif as visada su 40 ml darau, tai gaunasi superinis pastilazas lipdymui.

o aš visada darau su 60ml ir niekada nieko nereikia dadėti ir irgi gaunasi super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 01 25, 15:19)
o aš visada darau su 60ml ir niekada nieko nereikia dadėti ir irgi gaunasi super  thumbup.gif

Vanduo matyt tirstesnis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 25, 16:13)
Jei ji dare su 60 ml vandens.... tai ten nemenkai reiks prideti smile.gif as visada su 40 ml darau, tai gaunasi superinis pastilazas lipdymui.

Aga, dariau su 60ml. Kazkada skaiciau, kad dauguma deda maziau ~35ml ar kiek, jau nepamenu. Bet nusprendziau pagal recepta padaryti, ziuresiu kas gausis. Jai nekas, tai kitakart desiu 40ml biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 25, 16:20)
Vanduo matyt tirstesnis  cool.gif

hihihi.gif tikiuosi ir pas mane tirstesnis, emiau virinta, tai turetu gautis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 01 25, 16:18)

O del dazymo sakykit, tai paskiau imti po gabaliuka, lasinti dazus ir minkyti kol tolygiai nusidazys, ane? Dazai Americolor  ax.gif

imi reikiamo dydzio mases,ilasini siek tiek dazu,ilgai minkai,minkai... kol pasidaro vientisa grazi spalva. jei reikia ryskiau,dedi dar dazu ir vel minkai,minkai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 25, 16:23)
imi reikiamo dydzio mases,ilasini siek tiek dazu,ilgai minkai,minkai... kol pasidaro vientisa grazi spalva. jei reikia ryskiau,dedi dar dazu ir vel minkai,minkai...  smile.gif

Aisku, reiskias teisingai mastau thumbup.gif temos virsuje ir sios skaitymas nenuejo veltui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 25, 13:43)
taip atrode mano tortukas

Labai gražus, rydeniškas toks bigsmile.gif

QUOTE(tinulia84 @ 2012 01 25, 14:03)
Labukas wink.gif atnešu savo gimtadienio tortą wink.gif

Irgi labai labai wub.gif Su gimtadieniu!
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 25, 15:11)
tai va,ziurint an kiek ten limpa.as visada dadedu krakmolo,jei siek tiek limpa. bet su laiku kiekviena ''isranda'' savo formule  smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Megi Simpson @ 2012 01 25, 15:22)
Aga, dariau su 60ml. Kazkada skaiciau, kad dauguma deda maziau ~35ml ar kiek, jau nepamenu. Bet nusprendziau pagal recepta padaryti, ziuresiu kas gausis. Jai nekas, tai kitakart desiu 40ml  biggrin.gif
Papildyta:

hihihi.gif tikiuosi ir pas mane tirstesnis, emiau virinta, tai turetu gautis  lotuliukas.gif

as 60ml. ir virinta atsaldyta nauduoju
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 25, 15:20)

lotuliukas.gif aš irgi su 40 darau rolleyes.gif
Atsakyti
Jau tikrai zinau, kad sekanti karta tikrai 50ml pilsiu, bus geriausias is geriausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar aš prie to pačio paklausiu,pasidarai pastilažą bet kai įdedį dažu jis beminkant biški praskysta ir pradeda lipti prie rankų.Ką geriau įminkyti krakmolą ar cukraus pudrą, kad nekibtų?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 25, 17:20)

nu matai, aš darau pagal receptą, ir man kaip ir viskas ok, tai reiškias čia pas jus vanduo skystesnis cool.gif
Atsakyti