Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 25, 12:07)
Mergaitės ar iš varškinio gaivumėlio padaryčiau tortą barbę?

as dariau kazkada lektuviuką, n bet fotminis ten buvo, tai prasikeikiau doh.gif reikia arba zelatinos daugiau dėt, arba sutepinėt kokiam bliūde biggrin.gif

QUOTE(dzokada @ 2012 01 25, 13:29)
.o jo sudetis sake sviestas,o dar geriau margarinas(!) su c.pudra issuktas  doh.gif  doh.gif 

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu doh.gif

QUOTE(tinulia84 @ 2012 01 25, 14:03)

koks švelnutis wub.gif

QUOTE(aura. @ 2012 01 25, 14:28)
o kur jį naudojat, kalėdu senis atnešė ir nežinau kur dėt 

aš tai ant veido tepuosi, ir plaukus prieš plovimą pasitepu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 01 25, 14:40)

aš tai ant veido tepuosi, ir plaukus prieš plovimą pasitepu  ax.gif

va kad juo tepasi irgi girdėjau, na aš nesitepu g.gif
blynams dėjau jokios man skirtumo, man geriau jokio riebalo
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 01 25, 15:00)
o gal vis dėl gražiausiai būtų su šokoladine saldainių mase? supjaustyti ir viskas, m?

O apie sita visai ne nebuvau pagalvojusi, gal ir nebloga mintis.. Man kaiiptik kitam savaitgaliui norisi tetai kaskaip tortuka papuosti sokoladu 60 gimtadienio proga.. bet gal ir tavo minti reiks apsvarstyti ax.gif O tu kada zadi bandyti taip puosti?

Tinulia tikrai wow wub.gif ir Saules zuikucio nuostabus torciukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 01 25, 14:40)

aš tai ant veido tepuosi, ir plaukus prieš plovimą pasitepu  ax.gif

geras dalikas viskam tinka bigsmile.gif thumbup.gif

http://www.patisau.l...as-kokosas.html
Atsakyti
Saulės zuikuti lauksiu tavo torto barbės iš varškinio gaivumėlio,o aš turbūt vis tik iš medučio darysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 25, 13:07)
Mergaitės ar iš varškinio gaivumėlio padaryčiau tortą barbę?

As dariau barbe is varskinio gaivumelio. Recepturos nekeiciau, t.y. nedejau papildomai nei zelatinos, nei kazkaip kitaip stiprinau. Gavosi super thumbup.gif
user posted image
Labai nekritikuokit - tai mano pirmoji barbe blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astull: 25 sausio 2012 - 15:01
MErgaites, skubiai prasau HELP 4u.gif

Uzmaisiau pastilaza lipdymui ir man jis toks labai lipnus gavosi. Ka toliau daryti? Ar ji reikia i ka nors suvinioti ir i saldytuva padeti ar tiesiog pudros arba krakmolo dadet? Pirma syki darau, nenoriu nesamoniu pridaryt, patarkit prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 01 25, 15:57)
MErgaites, skubiai prasau HELP  4u.gif

Uzmaisiau pastilaza lipdymui ir man jis toks labai lipnus gavosi. Ka toliau daryti? Ar ji reikia i ka nors suvinioti ir i saldytuva padeti ar tiesiog pudros arba krakmolo dadet? Pirma syki darau, nenoriu nesamoniu pridaryt, patarkit prasau  4u.gif

dadek truputi krakmolo,isminkyk ir i plevele ivyniojus palik ant spinteles keletui val.poto ziurek.jei dar lips-dar truputi kramolo.o jei laaabai limpa,tai gal dek krakmolo-pudros misinio po truputi
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 25, 16:03)
dadek truputi krakmolo,isminkyk ir i plevele ivyniojus palik ant spinteles keletui val.poto ziurek.jei dar  lips-dar truputi kramolo.o jei laaabai limpa,tai gal dek krakmolo-pudros misinio po truputi

Aciu labai labai, *saules zuikuti* thumbup.gif 4u.gif einu viniot cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Megi Simpson: 25 sausio 2012 - 15:06
Krakmolas pastilaza kietins.. geriau deti pudros, nes kaip zinia,dan suker pudra susideda is cukraus ir krakmolo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 25, 16:09)
Krakmolas pastilaza kietins.. geriau deti pudros, nes kaip zinia,dan suker pudra susideda is cukraus ir krakmolo  4u.gif

tai va,ziurint an kiek ten limpa.as visada dadedu krakmolo,jei siek tiek limpa. bet su laiku kiekviena ''isranda'' savo formule smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 25 sausio 2012 - 15:12
Jei ji dare su 60 ml vandens.... tai ten nemenkai reiks prideti smile.gif as visada su 40 ml darau, tai gaunasi superinis pastilazas lipdymui.
Atsakyti