Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

user posted image
Labukas wink.gif atnešu savo gimtadienio tortą wink.gif pirmą kartą bandžiau saldainių masę, pirmas aukštas - snikersas, antras - markiza, gėlės -pastilažas lipdymui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 25, 14:03)
Jei IKI, tai prie alieju, bet nezinau ar verta tokia brangybe pirkt vien pasiterliojimui ranku smile.gif jis muilam labiau tinka gamint biggrin.gif

Man tai verta, net labai thumbup.gif dziaugiuosiu kad ji atradau biggrin.gif jis naudojamas daugiausiai konditerijoje, ir palmiu taukai taip pat thumbup.gif
bet muilui ar jis reikalingas unsure.gif vat kremui pasigaminti tai sutinku thumbup.gif

----------------------------

tinulia84
WOW koks tortas bigsmile.gif koks grozis , o spalvos wub.gif wub.gif wub.gif SUPER SUPER wub.gif wub.gif wub.gif
Sveikinu su gimtadieniu !!!
ir kuri mase tau geriau patiko ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 25 sausio 2012 - 14:10
QUOTE(tinulia84 @ 2012 01 25, 15:03)
Labukas wink.gif atnešu savo gimtadienio tortą wink.gif pirmą kartą bandžiau saldainių masę, pirmas aukštas  - snikersas, antras - markiza, gėlės  -pastilažas lipdymui  4u.gif

oi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 25 sausio 2012 - 14:07
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 25, 13:07)
Mergaitės ar iš varškinio gaivumėlio padaryčiau tortą barbę?

galima.as kita savaite darysiu smile.gif
QUOTE(ddovilux @ 2012 01 25, 14:12)
Tai as ir supratau  biggrin.gif Tik kodel vien is pastilazo negalima daryt?

galima ir vien is pastilazo,ko gi ne.as dariau dezute is pastilazo.tiesa,ji pas mane tik kaip dekoracija buvo,bet tvirta,normaliai zodziu-svarbu gerai isdziovinti smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 25, 14:07)
Man tai verta, net labai thumbup.gif  dziaugiuosiu kad ji atradau biggrin.gif jis naudojamas daugiausiai konditerijoje, ir palmiu taukai taip pat thumbup.gif
bet muilui ar jis reikalingas unsure.gif  vat kremui pasigaminti tai sutinku thumbup.gif

Na kas daug gamina, gal apsimoka, bet 14 ar 15 lt vien paterliot rankas, tai man gaila butu biggrin.gif ir su pudra nieks nelimpa smile.gif o va kokosu aliejus ekologiskas muilui labai tinka tongue.gif is patirties smile.gif man jau netgi idomesnis uzsiemimas nei tortai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 01 25, 15:03)
atnešu savo gimtadienio tortą wink.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 25, 14:09)
galima.as kita savaite darysiu  smile.gif

galima ir vien is pastilazo,ko gi ne.as dariau dezute is pastilazo.tiesa,ji pas mane tik kaip dekoracija buvo,bet tvirta,normaliai zodziu-svarbu gerai isdziovinti  smile.gif

Koks grazus tavo tortukas bigsmile.gif wub.gif tokia maza dezute tai tik is pastilazo ir daryti thumbup.gif , as apie dideli dangti, torto didzio rasiau kad dauguma ant tu vafliu daro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 25, 16:07)
----------------------------

tinulia84
WOW koks tortas bigsmile.gif  koks grozis , o spalvos wub.gif  wub.gif  wub.gif SUPER SUPER wub.gif  wub.gif  wub.gif
Sveikinu su gimtadieniu !!!
ir kuri mase tau geriau patiko ?

oi net nžn, man abi nornamlios ir pastilažas ir saldainiai, pastilažas gal man toks minkštesnis, bet gal į saldainiu masę per daug įdėjau pudros, bet viskas gerai apsidengė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 25, 14:10)
Na kas daug gamina, gal apsimoka, bet 14 ar 15 lt vien paterliot rankas, tai man gaila butu biggrin.gif ir su pudra nieks nelimpa smile.gif o va kokosu aliejus ekologiskas muilui labai tinka tongue.gif is patirties smile.gif man jau netgi idomesnis uzsiemimas nei tortai  lotuliukas.gif

pasimuilinai ir nuplovei, isvalei, ...per brangu man butu verysad.gif
O darant pastilaza, tai ir rankom nauda, bet man nuo jo pastilazas kitoks darosi, labai malonus thumbup.gif , nezinau kaip paaiskinti, na kitoks nei visada budavo ax.gif tepu rankas daznai, tai tas aliejus butent i pastilaza ir isiminko ax.gif
Zinoma kiekvienas daro kaip jam geriau, bet man labai patiko, idomu ar taip pat butu su palmiu taukais, bet manau kad panasiai, gaila kad ji parduoda dezemis, labai noreciau jo nusipirkti, kaskad buvau gavusi is PERGALES fabriko 10kg. , tai super dalikas kepimui, jokio kvapo, nerebus, niekas neisigeria i tesla thumbup.gif bet va kontaktus pameciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 25, 10:57)
Kokiam skyriuje ieškoti kokosų aliejaus? blush2.gif

o kur jį naudojat, kalėdu senis atnešė ir nežinau kur dėt blush2.gif
Atsakyti
tinulia84-tortas super.
Su gimtadieniu!
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2012 01 25, 14:28)
o kur jį naudojat, kalėdu senis atnešė ir nežinau kur dėt  blush2.gif

Kokosų aliejus - puikus pakaitalas hidrintiems riebalams, pvz., margarinui (jo gamybos metu naudojami metalai-katalizatoriai, kurių likučių gali būti produkte, kaip ir trans-riebalų rūgščių). Besirūpinantiems dėl cholesterolio, kokosų aliejus gali pakeisti sviestą.

Gaminant maistą su kokosų aliejumi jaučiamas natūralus kokosų kvapas, nors specifinio skonio patiekalams jis nesuteikia. Todėl tinka ir saldiems, ir rimtiems patiekalams gaminti ( o labiausiai - kepti blynus). Pakaitinti kokosų aliejuje geriausiai atsiskleidžia prieskoniai, todėl tai pats mėgstamiausias aliejus Rytietiškoje virtuvėje.

Didžiąją dalį kokosų aliejaus sudaro sočiosios riebiosios rūgštys. Kokoso aliejus smarkiai skiriasi nuo kitų aliejų savo struktūra. Gyvuliniai riebalai (išskyrus sviestą) ir dauguma augalinių aliejų yra ilgos grandinės riebiosios rūgštys, kokoso aliejus susideda iš vidutinio ilgio grandinės riebiųjų rūgščių (trigliceridų). Dėl tokios struktūros kokoso aliejus labai greitai pasisavinamas organizmo: iš karto suteikia energijos, nenusėda jame kaip riebalinis sluoksnis. Kokoso aliejus pagreitina medžiagų apykaitą, tačiau ilgai palaiko sotumo jausmą. Kokoso aliejus yra žemo kaloringumo riebalai, todėl tinkamas norintiems suliesėti. Taip pat labai tinkamas sportuojantiems ar dirbantiems fizinį darbą.

Anksčiau buvo manyta, kad visi sotieji riebalai didina cholesterolį. Lietuvoje negi šiandien galima išgirsti patarimų vengti kokoso aliejaus dėl cholesterolio rizikos. Tačiau šiandien mokslo įrodyta ir plačiai pripažinta, kad cholesterolio esama tik gyvulinės, o ne augalinės kilmės produktuose.
Nerafinuotas kokoso aliejus turi daug naudingų savybių: yra antibakterinis, antivirusinis, gerina medžiagų apykaitą, palankiai veikia širdies kraujagyslių sistemą, padeda reguliuoti svorį.

Kokoso, kaip ir palmių, aliejus yra puikus pakaitalas hidrintiems riebalams konditerijoje.

Apie kokosų aliejaus naudojimą kosmetikoje galima paskaityti http://grozio-testai...kosas.html#more

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 25 sausio 2012 - 14:43