Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 25, 11:57)
Kokiam skyriuje ieškoti kokosų aliejaus? blush2.gif

O as pas mus Moletuose IKI tai maciau skyriuje kur susiams viskas sudeta ten ir kokoso pienas ir sitas kokosu aliejus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(simisimi84 @ 2012 01 25, 12:08)
gal galite patarti kaip padaryti taip šonus su šokoladu, kas jis nebūtų kietas kaip paprastas šokoladas, bet kad ir formą laikytų?

Man irgi butu labai idomu, man tai atrodo kad taippadaryti tai vistiek tik paprasta sokolada reikia tirpdyti , ant kokio kepimo popieriaus palieti palaukti kol siektiek apstings, supjaustyti ir palikti kad visiskai sustingtu idedant i saldytuva.. na bent as taip bandyciau, gal kas turi kokiu geresniu pasiulymu blush2.gif

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 25, 13:07)
Mergaitės ar iš varškinio gaivumėlio padaryčiau tortą barbę?

Nebandziau, bet manau kad galima padaryti, as i sio tortuka krema tada ideciau zelatinos kad tvirtesnis kremas butu 4u.gif

QUOTE(zyzna @ 2012 01 25, 13:22)
doh.gif man rodo...
ten dan sukker sokolado skonio cukraus milteliai  g.gif Ar galima jais pakeisti cukraus pudrą dengimo masėje?

Man rodosi cia kazkas su jais dare dengimo mase bet tik dali cukraus pudros keite, lygtais Erikiuxxx, o gal ir klystu blush2.gif As esu dali cukraus pudros keitusi kakava, bet del jos su mase gavosi sunkiau dirbti, ji norejo trupeti tai dadejau siektiek vandens truputi geriau buvo ir pintine siaip netaip nupyniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 24, 21:20)
Tai ant virsaus dengia pastilazu tos vaflius lotuliukas.gif

Tai as ir supratau biggrin.gif Tik kodel vien is pastilazo negalima daryt? Arba gal tada su vafliais ir visa dezute galima daryt, t.y. sonus?

QUOTE(konfetti @ 2012 01 24, 21:33)
Nu kažkaip kai maži visokie papuošimai ant tortų - tai ir nesusimąstai net apie tai, bet kai va guli toks nemažas ir tikroviškas šuo ir reikia jam galvą nupjaut...

drinks_cheers.gif

QUOTE(perliuke11 @ 2012 01 25, 01:00)
Atnesu ir as pasirodyti savo pirmaji darba.

Man tai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ddovilux @ 2012 01 25, 14:12)
Tai as ir supratau  biggrin.gif Tik kodel vien is pastilazo negalima daryt? Arba gal tada su vafliais ir visa dezute galima daryt, t.y. sonus?
drinks_cheers.gif
Man tai grazu  thumbup.gif

Erikiuxxx aciu 4u.gif bandysi valentino dienai padaryti sia saldainiu dezute. Desiu vaflius kaip ir sakei. Aciu tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 25, 09:32)
Taip ir yra,valgai batono riekes  doh.gif nieko ten skanaus,sausas,sprangus,gura tik ir viskas.As ir maciau,kaip geltona barbe daro,tai visas sijonas tik ta bulka,jokio pertepimo  doh.gif ,tai kas skanaus gali but.Ir jie apklojimo mases storokas daro,tikrai ne 2mm,pati ragavau ir maciau  doh.gif tokiu tortu schmoll.gif

Na as pradejau knaisiotis kas yra pas anglus normalus tortas. Taigi paklausus savo kursiokiu (angliu) sakau: kas yra tikras,normalus angliskas tortas? Gavau atsakyma atgal: turi omeni tortas seip ar jau normalus rimtas tortas? Sakau nu o kuom skiriasi? Tai sako seip tortas yra bulka,kremas/dzemas ir bulka...nu o tikras tortas tai jau sliuoksniuotas. Taigi mano isvada kad is tingejimo atsirado tos ju bulkos vadinamos doh.gif nes ir pas UK ir pas USA esu macius normaliu tikrai tortu,tas pats 'Juodasis miskas' yra verstas is anglu kalbos....
Dar buvo smalsu,paklausiau o koks pats paciausias pertepimas torto butu? Abi atsake mmm buttercream!Galetume viena laizyti...o jo sudetis sake sviestas,o dar geriau margarinas(!) su c.pudra issuktas doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(MergickaN @ 2012 01 25, 12:16)
Erikiuxxx aciu  4u.gif  bandysi valentino dienai padaryti sia saldainiu dezute.  Desiu vaflius kaip ir sakei. Aciu tau 4u.gif

Laaaaaauksim fotooo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 01 25, 12:29)
Na as pradejau knaisiotis kas yra pas anglus normalus tortas.

Taip taip,su sviestu arba grietineles pertepimas,kaip ''Juodam miske'',as kai noriu torto,tai visada miska uzsisakau,kad padarytu,bet pernai kai padare ir ne vienos vysnios neradau,nors prasiau extra kad idetu,tai uzpykau ir dabar pati bandau sau issikepti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2012 01 25, 12:22)
doh.gif man rodo...
ten dan sukker sokolado skonio cukraus milteliai  g.gif Ar galima jais pakeisti cukraus pudrą dengimo masėje?

As dejau puse pakelio to sokoladinio, bet jo svoris mazesnis jej pudros pakelio mirksiukas.gif
man patiko, jej reikes rudo pastilazo tai vel darysiu
taip atrode mano tortukas
user posted image

QUOTE(ddovilux @ 2012 01 25, 13:12)
Tai as ir supratau  biggrin.gif Tik kodel vien is pastilazo negalima daryt? Arba gal tada su vafliais ir visa dezute galima daryt, t.y. sonus?
drinks_cheers.gif
Man tai grazu  thumbup.gif

Nesu dariusi, bet manau kad galima, bet jau reiktu storai iskocioti turbut ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 25 sausio 2012 - 13:44
erikiux kaip grazu ir padeklas koks bigsmile.gif cia pati padarei g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2012 01 25, 13:53)
erikiux kaip grazu ir padeklas koks  bigsmile.gif  cia pati padarei  g.gif

Aciu 4u.gif
cia dariau sunui i darzeli nauja EZIUKU grupe biggrin.gif , tai ant padeklo tas pats pastilazas, torta dengiau kartu su padeklu is vieno gabalo, o kur kitas matosi, tai ten jau antras padeklas ant kurio as dirbu, jis sukasi, tai sio nenesiau, cia tik nufotkinta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 25 sausio 2012 - 13:58
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 25, 14:56)
Aciu 4u.gif
cia dariau sunui i darzeli nauja EZIUKU grupe biggrin.gif , tai ant padeklo tas pats pastilazas uzdetas, o kur kitas matosi, tai ten jau antras padeklas ant kurio as dirbu, jis sukasi, tai sio nenesiau, cia tik nufotkinta biggrin.gif

o tai as nesuprantu, ten kur padas is to pacio pastiliazo tai ten irgi biskvitas ar ant ko tas pastiliazas g.gif
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2012 01 25, 13:59)

Papildyta:
Man irgi butu labai idomu, man tai atrodo kad taippadaryti tai vistiek tik paprasta sokolada reikia tirpdyti , ant kokio kepimo popieriaus palieti palaukti kol siektiek apstings, supjaustyti ir palikti kad visiskai sustingtu idedant i saldytuva.. na bent as taip bandyciau, gal kas turi kokiu geresniu pasiulymu  blush2.gif

o gal vis dėl gražiausiai būtų su šokoladine saldainių mase? supjaustyti ir viskas, m?
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2012 01 25, 13:58)
o tai as nesuprantu, ten kur padas is to pacio pastiliazo tai ten irgi biskvitas ar ant ko tas pastiliazas  g.gif

torta dengiau kartu su padeklu is vieno gabalo, tortas uzdetas ant tokio padeklo http://www.savitas.l...e-padeklas.html
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 25, 10:57)
Kokiam skyriuje ieškoti kokosų aliejaus? blush2.gif

Jei IKI, tai prie alieju, bet nezinau ar verta tokia brangybe pirkt vien pasiterliojimui ranku smile.gif jis muilam labiau tinka gamint biggrin.gif
Atsakyti