QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 25, 11:57)
Kokiam skyriuje ieškoti kokosų aliejaus?
O as pas mus Moletuose IKI tai maciau skyriuje kur susiams viskas sudeta ten ir kokoso pienas ir sitas kokosu aliejus
Papildyta:
QUOTE(simisimi84 @ 2012 01 25, 12:08)
gal galite patarti kaip padaryti taip šonus su šokoladu, kas jis nebūtų kietas kaip paprastas šokoladas, bet kad ir formą laikytų?
Man irgi butu labai idomu, man tai atrodo kad taippadaryti tai vistiek tik paprasta sokolada reikia tirpdyti , ant kokio kepimo popieriaus palieti palaukti kol siektiek apstings, supjaustyti ir palikti kad visiskai sustingtu idedant i saldytuva.. na bent as taip bandyciau, gal kas turi kokiu geresniu pasiulymu
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 25, 13:07)
Mergaitės ar iš varškinio gaivumėlio padaryčiau tortą barbę?
Nebandziau, bet manau kad galima padaryti, as i sio tortuka krema tada ideciau zelatinos kad tvirtesnis kremas butu
QUOTE(zyzna @ 2012 01 25, 13:22)
man rodo...
ten dan sukker sokolado skonio cukraus milteliai Ar galima jais pakeisti cukraus pudrą dengimo masėje?
ten dan sukker sokolado skonio cukraus milteliai Ar galima jais pakeisti cukraus pudrą dengimo masėje?
Man rodosi cia kazkas su jais dare dengimo mase bet tik dali cukraus pudros keite, lygtais Erikiuxxx, o gal ir klystu As esu dali cukraus pudros keitusi kakava, bet del jos su mase gavosi sunkiau dirbti, ji norejo trupeti tai dadejau siektiek vandens truputi geriau buvo ir pintine siaip netaip nupyniau