Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 24, 20:39)
As anksciau pastoviai su alyvuogiu aliejumi tepiau, o dabar su sio, na man jisai super patiko, nes kvapas jo labai labai patinka ir skonis labai geras thumbup.gif  wub.gif
Gal kaskiek jusu suklaidinau, maniau kad tas pats yra, palmiu taukai ir kokoso aliejus, nes spalva tapati ir konsistencija, bet dabar skaitau google tai lyg skiriasi unsure.gif
pirkau PRIZMOJE, bet maciau ir maxsimoje ir IKI parduotuveje.
Pirkau tokiu su akcija 8 su kapeikom kainavo, ekologiskas TYRAS KOKOSU ALIEJUS 200gr. user posted image
o cia 52lt. uz 500gr. doh.gif http://www.ekogija.l...-aliejus-500-ml

aciu uz info, bandysiu ieskoti sito gerio parduotuvej 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
neišeina man rožių gražių padaryt, ir užtikau pamokėlių man patikusių (aišku čia ne masės ir ne tortams) gal dar kažkam patiks irgi
kita dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musiukass: 24 sausio 2012 - 21:44
Morengų ir aguonų tortas su karameliniu kavos kremu, pastilažas..... Gyvai mažiau trūkumų, negu nuotraukoj blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
tute28 WOW koks tortukas bigsmile.gif atrodo paprastas, bet man superinis, spalvos torto kaip man patiko wub.gif thumbup.gif o karuna kokia grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2012 01 24, 22:18)
Morengų ir aguonų tortas su karameliniu kavos kremu, pastilažas..... Gyvai mažiau trūkumų, negu nuotraukoj  blush2.gif

bigsmile.gif toks paprastutis bet neprastas. spalvos superines,. o blizgesi isgavot perlu purskiant? ar dazet mase kaip nors? soriux jei kvailai paklausiau, tiesiog pati noriu toki grazu mases blizgesi isgauti ir nesumastau kaip be perlo apsieiti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 24, 20:28)
tute28 WOW koks tortukas bigsmile.gif atrodo paprastas, bet man superinis, spalvos torto kaip man patiko wub.gif  thumbup.gif o karuna kokia grazi wub.gif

Ačiuku 4u.gif
Kažkaip gyvai neišryškėja toks neužpildytas plotas.... O va nuotraukoj man trūksta kokių smulkių gėlyčių g.gif

QUOTE(DuKatinai @ 2012 01 24, 20:38)
bigsmile.gif toks paprastutis bet neprastas. spalvos superines,. o blizgesi isgavot perlu purskiant? ar dazet mase kaip nors? soriux jei kvailai paklausiau, tiesiog pati noriu toki grazu mases blizgesi isgauti ir nesumastau kaip be perlo apsieiti blush2.gif

Ačiū 4u.gif Taip perlu. Tik reiks pabandyt nusipirkt tą pistoletą, prie to flakonėlio, nes labai jau macnai purškia rolleyes.gif
Į mane tai tu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 24 sausio 2012 - 22:42
TUTE thumbup.gif
Atsakyti
Atnesu ir as pasirodyti savo pirmaji darba. kepem sita tortuka dukterecios pirmajam gimtadieniui. Puosta grietinele ir sokoladine saldainiu mase. Nugarele bandeme apdengti taip pat saldainiu mase, taciau gavosi visiskas fiasko - mase nesikociojo, buvo kaip gumos gabalas. nebezinau ka ne taip darem...
zodziu, boruzes pilvukas - juodasis miskas, tik ne su vysniomis, o su bananais, galvyte - rafaelo svajone.
darbas tikrai neidealus, matosi nemazai trukumu, todel prasau labai nepeikti, nes pirma karta ememes tortu puosybos ax.gif smile.gif
tikiuosi dar tobuleti 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(perliuke11 @ 2012 01 25, 00:00)
Atnesu ir as pasirodyti savo pirmaji darba.
darbas tikrai neidealus, matosi nemazai trukumu, todel prasau labai nepeikti, nes pirma karta ememes tortu puosybos  ax.gif  smile.gif
tikiuosi dar tobuleti  4u.gif

Visai miela boružėlė thumbup.gif . O nugarytę irgi su grietinėle papuošei ar čia su beze?

Ai, dar vakar iš tų tortų darymo filmukų - kažkaip nemažai vienos, matyt kokių amerikiečių, laidos žiūrėjau (kadangi ne anglų kalbą mokiausi, tai nesupratau, ką kalba biggrin.gif) - tai ten visus tortus darė iš kažkokių biskvitų, paprasčiausiai pertepant kažkokiu kremu, kuriuo paskui padenginėjo ir visą tortą (pvz barbę)... Tai kažkaip pagalvojau - ir tai skanu???. Nu nebent tie biskvitai skanūs patys iš savęs... g.gif . kaip kokias batono riekes - sutepa, sutepa, suklijuoja, aptepa tuo pačiu - ir va jums tortas... g.gif Ar čia tik demonstracinės versijos taip daromos? Ir kas ten toks per kremas gali būti? Nu nžn...jei tie amerikonai tokius tortus ir valgo.. blink.gif .
Atsakyti
[quote=konfetti,2012 01 25, 08:52]
Visai miela boružėlė thumbup.gif . O nugarytę irgi su grietinėle papuošei ar čia su beze?

aciu 4u.gif nugaryte puosta su grietinele, nes su beze man sunkokai einasi draugauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetti @ 2012 01 25, 07:52)
ir tai skanu???. Nu nebent tie biskvitai skanūs patys iš savęs... g.gif . kaip kokias batono riekes - sutepa, sutepa, suklijuoja, aptepa tuo pačiu - ir va jums tortas... g.gif Ar čia tik demonstracinės versijos taip daromos? Ir kas ten toks per kremas gali būti?  Nu nžn...jei tie amerikonai tokius tortus ir valgo.. blink.gif .

skonio reikalas gi,kažkas valgo pūdytą silkę,kažkas keptus skėrius... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetti @ 2012 01 25, 06:52)
Visai miela boružėlė  thumbup.gif . O nugarytę irgi su grietinėle papuošei ar čia su beze?

Ai, dar vakar iš tų tortų darymo filmukų - kažkaip nemažai vienos, matyt kokių amerikiečių, laidos žiūrėjau (kadangi ne anglų kalbą mokiausi, tai nesupratau, ką kalba biggrin.gif) - tai ten visus tortus darė iš kažkokių biskvitų, paprasčiausiai pertepant kažkokiu kremu, kuriuo paskui padenginėjo ir visą tortą (pvz barbę)... Tai kažkaip pagalvojau - ir tai skanu???. Nu nebent tie biskvitai skanūs patys iš savęs... g.gif . kaip kokias batono riekes - sutepa, sutepa, suklijuoja, aptepa tuo pačiu - ir va jums tortas... g.gif Ar čia tik demonstracinės versijos taip daromos? Ir kas ten toks per kremas gali būti?  Nu nžn...jei tie amerikonai tokius tortus ir valgo.. blink.gif .

Taip ir yra,valgai batono riekes doh.gif nieko ten skanaus,sausas,sprangus,gura tik ir viskas.As ir maciau,kaip geltona barbe daro,tai visas sijonas tik ta bulka,jokio pertepimo doh.gif ,tai kas skanaus gali but.Ir jie apklojimo mases storokas daro,tikrai ne 2mm,pati ragavau ir maciau doh.gif tokiu tortu schmoll.gif
Atsakyti