Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

QUOTE(Migle79 @ 2012 01 23, 23:35)
"My Little pony":

bigsmile.gif bigsmile.gif swoon.gif jau figureliu grozis, kaip is paveiksliuko, auksines rankos, tikrai. super super man sitas tortas su poniais. visi grazus, bet sitas ypatingai wub.gif

QUOTE(ddovilux @ 2012 01 24, 11:57)
Atnesu ir as savo pirma blyna parodyt 

nu toks vaikiskai mielas, primine piesinius vaiku kai darzelyje piesia wub.gif

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 01 24, 15:40)

paskutinio geles mane pakerejo wub.gif o siaip nuostabiai grazus visi tortukai.

keksiukai irgi superiniai. aciu, kad tiek grozio mano akims pridedat kasdien, turiu i ka lygiuotis ir is ko mokytis 4u.gif 4u.gif
klausima turiu, sakykit, kur pirkti tu palmiu tauku, kuriais rankas patepat, kad mase neliptu prie ranku? o gal vietoj ju tiesiog aliejaus alyvuogiu galima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 01 24, 14:40)

o sito truputi per stori tie kringeliai,bet kadangi nesiausi pas uosviene,tai nieko nebekeiciau

Kaip uosvienei sueis irnesakyk.gif ane? lotuliukas.gif

Labai patiko tas sunius,gerai atrodo,ir keksiukai nerealus!
Atsakyti
SANDRYLYTE,suniukas ir paskutinis su gelem pakerejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetti @ 2012 01 24, 13:53)
Man tai toks klausimas - kaip aplipdyti medučio šonus trupiniais? Nesu niekad darius dar medaus torto  blush2.gif . Šonus reiktų kremu patept pradžioj?

Jo likusio kremu gali patepti ir paskui trupinukais
kaip cia daro moteriske paciam gale filmuko http://www.youtube.c...;feature=fvwrel
Atsakyti
gal galite patarti kaip ir is ko padaryt dezes dangti? 4u.gif
http://www.flickr.co.../in/photostream
g.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2012 01 24, 17:29)
gal galite patarti kaip ir is ko padaryt dezes dangti? 4u.gif
http://www.flickr.co.../in/photostream
g.gif

Nezinau kaip cia daryta, bet daug kartu maciau rusu saite, kad dangcius daro is plonu vafliu , na tu languotu staciakampiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 24, 18:50)
Nezinau kaip cia daryta, bet daug kartu maciau rusu saite, kad dangcius daro is plonu vafliu , na tu languotu staciakampiu ax.gif

O kodel pastiliazas netinka? Per storas, sunkus?
Atsakyti
QUOTE(ddovilux @ 2012 01 24, 18:08)
O kodel pastiliazas netinka? Per storas, sunkus?

Tai ant virsaus dengia pastilazu tos vaflius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 24, 17:18)
SANDRYLYTE,suniukas ir paskutinis su gelem pakerejo  4u.gif

pritariu - labai gražus šuniukas wub.gif
Bet va...youtubej kaip tik šiandien pasižiūrinėjau filmukų, kaip tortus daro - pamačiau ir šuniukų, ir netgi kūdikių...labai tikroviškai padarytų...O vienam parodė, kaip tokį tortą-kūdikį pjausto - nu man žiauriai atrodo...nors ir žinai, kad tik tortas unsure.gif . Nenorėčiau tokio torto gauti... Lygiai taip pat būtų gaila ir superinio torto-šuniuko... Nu kažkaip kai maži visokie papuošimai ant tortų - tai ir nesusimąstai net apie tai, bet kai va guli toks nemažas ir tikroviškas šuo ir reikia jam galvą nupjaut... doh.gif ... Nesupykit, tiesiog norėjau išsakyti mintis, apėmusias po tortų darymo demonstracinių filmukų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetti @ 2012 01 24, 20:33)
pritariu - labai gražus šuniukas  wub.gif 
  Bet va...youtubej kaip tik šiandien pasižiūrinėjau filmukų, kaip tortus daro - pamačiau ir šuniukų, ir netgi kūdikių...labai tikroviškai padarytų...O vienam parodė, kaip tokį tortą-kūdikį pjausto - nu man žiauriai atrodo...nors ir žinai, kad tik tortas  unsure.gif . Nenorėčiau tokio torto gauti... Lygiai taip pat būtų gaila ir superinio torto-šuniuko... Nu kažkaip kai maži visokie papuošimai ant tortų - tai ir nesusimąstai net apie tai, bet kai va guli toks nemažas ir tikroviškas šuo ir reikia jam galvą nupjaut... doh.gif ...  Nesupykit, tiesiog norėjau išsakyti mintis, apėmusias po tortų darymo demonstracinių filmukų  blush2.gif

Del vaiko, kudikio, tai taip, negaleciau ir nenuoreciau valgyti doh.gif
bet del kitu tai nezinau, manau kad nieko baisaus ax.gif

QUOTE(DuKatinai @ 2012 01 24, 16:49)
klausima turiu, sakykit, kur pirkti tu palmiu tauku, kuriais rankas patepat, kad mase neliptu prie ranku? o gal vietoj ju tiesiog aliejaus alyvuogiu galima? 4u.gif

As anksciau pastoviai su alyvuogiu aliejumi tepiau, o dabar su sio, na man jisai super patiko, nes kvapas jo labai labai patinka ir skonis labai geras thumbup.gif wub.gif
Gal kaskiek jusu suklaidinau, maniau kad tas pats yra, palmiu taukai ir kokoso aliejus, nes spalva tapati ir konsistencija, bet dabar skaitau google tai lyg skiriasi unsure.gif
pirkau PRIZMOJE, bet maciau ir maxsimoje ir IKI parduotuveje.
Pirkau tokiu su akcija 8 su kapeikom kainavo, ekologiskas TYRAS KOKOSU ALIEJUS 200gr. user posted image
o cia 52lt. uz 500gr. doh.gif http://www.ekogija.l...-aliejus-500-ml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 24 sausio 2012 - 20:58
SANDRULYTE na nerealus jusu torciukai bigsmile.gif o suniukas jau koks superinis.
Mergaites laukiu patarimo del TURTINGO KAVOS TORTUKO.kas yra kepusios imeskite tiksliai koki isbandziusios receptuka esate aciu labai Laukiu
Atsakyti
Sveikutes \
o jau raudonu roziu grazumas\
ikeliu ir as savo pirmaja lele\
Medutis, dengta saldainiu mase\
user posted image
Grilijazinis
user posted image\
Slyvos sokolade
user posted image\
Meska siaureje
user posted image