Prasau patarimo.
Koki aisingui/laktos grietineles torto papuosimams svirksta rekomenduotumete? Su medziaginiu impregnuotu maiseliu ar plastiko maiseliai geriau? Ar plaunami ar vienkartiniai ekonomiskiau? Kokiu firmu geriau? Atsibodo pirkti tuos vienkartinius rinkinukus papigiai is supermarketo - greit suplysta, arba pro susiuvimo skylutes istryksta..
QUOTE(konfetti @ 2012 01 24, 13:47)
Migle79 labai labai grazu!
tute28 keksiukai
ddovilux, Pirmas blynas tikrai geras, o dar toks didelis Tik gal figūrėlės kai kurios kažkiek kaip miltuotos atrodo? Ar čia gal tik taip matosi man... Bet įsivaizduoju, kad jubiliatai buvo laaabai patenkinti
Sidabrinių rutuliukų ne prieš Kalėdas atsisiunčiau iš sainsburys...nebandžiau dar jais puošt, bet iš pažiūros jie atrodo super - ir blizga, ir lygūs, ir vienodi..
tute28 keksiukai
ddovilux, Pirmas blynas tikrai geras, o dar toks didelis Tik gal figūrėlės kai kurios kažkiek kaip miltuotos atrodo? Ar čia gal tik taip matosi man... Bet įsivaizduoju, kad jubiliatai buvo laaabai patenkinti
Sidabrinių rutuliukų ne prieš Kalėdas atsisiunčiau iš sainsburys...nebandžiau dar jais puošt, bet iš pažiūros jie atrodo super - ir blizga, ir lygūs, ir vienodi..
Aciu O figureles kai kurios tikrai pudruotos Nezinau, kodel... Vienur teptuku nuvaliau, kitur taip ir liko
QUOTE(ddovilux @ 2012 01 24, 12:57)
Aciu O figureles kai kurios tikrai pudruotos Nezinau, kodel... Vienur teptuku nuvaliau, kitur taip ir liko
Tai čia menkniekis, vistiek šaunuolė, tiek darbo įdėta. Aš tai kai lipžiau papuošimus, rankas aliejum pasitepiau - tai man ir nelipo masė prie rankų, ir paskui blizgėjo net šiek tiek. Bet aš tikrai nesu kompententinga šiuose klausimuose
Man tai toks klausimas - kaip aplipdyti medučio šonus trupiniais? Nesu niekad darius dar medaus torto . Šonus reiktų kremu patept pradžioj?
QUOTE(MergickaN @ 2012 01 24, 12:14)
Bet kad kokybe kita tai tikrai. Bent jau tu daiktu ka as turiu. Turiu ir tu pigiu bet jais nusilyviau labai nes brokuoti visi
bent jau formelės ne kurios tai tikrai tragiškos
Mergaites, nepykit, pasikartoju su klausimu Nu labai svarbu, vaiko gimtadieniui ruosiuosi
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 01 23, 15:38)
Sveikos auksarankes
As tradiciskai pora kar per metus (prispirus reikalui ) rasau cia, nors seku tema beveik pastoviai Tad jai kuri atsakytu i mano klausimus, nu gi buciau sirdingai dekinga
Noriu kepti tortuka cipciuko (na sorry, man vis dar cipciukas ) morengini salduka. Tai klausimas ar norint dengti MMG ar kokia kita mase reikia papildomai aptepti sviestiniu kremu? Juk tas kremas torte siaip ar taip su sviestu |(kiek pamenu sviestas, grietinele, rududu ir kava) Dar klausimas kuom geriau iskloti forma ar maistine plevele ar vis gi folia, kaip recepte? Kazkaip pagalvojau, kad isklous folia gali buti siokiu tokiu nelygumu ir nepasidengs tada graziai mase tortas.
Tai vat tokie klausimeliai
As tradiciskai pora kar per metus (prispirus reikalui ) rasau cia, nors seku tema beveik pastoviai Tad jai kuri atsakytu i mano klausimus, nu gi buciau sirdingai dekinga
Noriu kepti tortuka cipciuko (na sorry, man vis dar cipciukas ) morengini salduka. Tai klausimas ar norint dengti MMG ar kokia kita mase reikia papildomai aptepti sviestiniu kremu? Juk tas kremas torte siaip ar taip su sviestu |(kiek pamenu sviestas, grietinele, rududu ir kava) Dar klausimas kuom geriau iskloti forma ar maistine plevele ar vis gi folia, kaip recepte? Kazkaip pagalvojau, kad isklous folia gali buti siokiu tokiu nelygumu ir nepasidengs tada graziai mase tortas.
Tai vat tokie klausimeliai
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 01 24, 15:45)
Mergaites, nepykit, pasikartoju su klausimu Nu labai svarbu, vaiko gimtadieniui ruosiuosi
as kaip dariau sita torta tai dubeni isklojau maistine plevele ir dar pasilikau kremo nelygumam uzglaistyt. isemus is dubens nuemiau plevele ir nuo jos buvo nelygumu tai juos uztepiau likusiu tuo paciu kremu ir dejau pastilaza. as tik pora kart dariau si torta bet jis labai skanus
QUOTE(konfetti @ 2012 01 24, 14:53)
Tai čia menkniekis, vistiek šaunuolė, tiek darbo įdėta. Aš tai kai lipžiau papuošimus, rankas aliejum pasitepiau - tai man ir nelipo masė prie rankų, ir paskui blizgėjo net šiek tiek. Bet aš tikrai nesu kompententinga šiuose klausimuose
Man tai toks klausimas - kaip aplipdyti medučio šonus trupiniais? Nesu niekad darius dar medaus torto . Šonus reiktų kremu patept pradžioj?
Man tai toks klausimas - kaip aplipdyti medučio šonus trupiniais? Nesu niekad darius dar medaus torto . Šonus reiktų kremu patept pradžioj?
Bandysiu kitakart su aliejum
O meducio sonus reikia kremu uztept, pati nesu darius, bet maciau, kaip mano teta daro
QUOTE(MergickaN @ 2012 01 24, 15:54)
as kaip dariau sita torta tai dubeni isklojau maistine plevele ir dar pasilikau kremo nelygumam uzglaistyt. isemus is dubens nuemiau plevele ir nuo jos buvo nelygumu tai juos uztepiau likusiu tuo paciu kremu ir dejau pastilaza. as tik pora kart dariau si torta bet jis labai skanus
Na va, dabar viskas aisku Aciu, kad nepatingejot atrasyti Siandien darysiu bandyma torto ir bandysiu islipdyti teletabi nors viena Mazoji labai didele ju gerbeja (oh kaip man jie nepatinka ), tai norisi nustebinti gimtadienio proga Jai kas gausis padoraus ikeliu pasirodyti
Sveikos,
ateinu su klausimeliu. Ketinu savaitgaliui pirma karta dengti torta apdengimo mase (esu puosusi sokoladu, grietinele), bet turiu keleta klausimu:
1. kiek mazdaug reikia sviestinio kremo (kur sviestas ir kondensuotas pienas eina santykiu 1:1) aptepti 24 cm skersmens tortuka?
2. ar storai aptepate sviestini krema (kad kuo geriau issilygintu, o tokio kremo nesame megejai)?
3. gelytes ir kitas puosimo detales prie apdengimo mases klijuojate vandeniu arba kiausinio baltymu (jei gerai supratau)?
4. turiu geliniu dazus. Jei noriu jais spalvinti ar piesti, tai reikia praskiesti degtine?
Atsiprasau uz sutrukdyma ir aciu uz atsakymus
ateinu su klausimeliu. Ketinu savaitgaliui pirma karta dengti torta apdengimo mase (esu puosusi sokoladu, grietinele), bet turiu keleta klausimu:
1. kiek mazdaug reikia sviestinio kremo (kur sviestas ir kondensuotas pienas eina santykiu 1:1) aptepti 24 cm skersmens tortuka?
2. ar storai aptepate sviestini krema (kad kuo geriau issilygintu, o tokio kremo nesame megejai)?
3. gelytes ir kitas puosimo detales prie apdengimo mases klijuojate vandeniu arba kiausinio baltymu (jei gerai supratau)?
4. turiu geliniu dazus. Jei noriu jais spalvinti ar piesti, tai reikia praskiesti degtine?
Atsiprasau uz sutrukdyma ir aciu uz atsakymus
QUOTE(ddovilux @ 2012 01 24, 13:57)
Bandysiu kitakart su aliejum
O meducio sonus reikia kremu uztept, pati nesu darius, bet maciau, kaip mano teta daro
O meducio sonus reikia kremu uztept, pati nesu darius, bet maciau, kaip mano teta daro
As kai dariau barbe,tai aptepiau ir sonus.Kita diena buvo viska sugere,tada pries puosiant dzibukais,dar aptepiau sviestiniu kremu.Tik i mano sveistini krema ieina ;sviestas,pudra ir pienas,nesuprantu kodel visos su kondensuotu darot?
Sveikos mergytes. o jau tortu grozybiu prideta,o jau preitoj temoj asseni su olesta nustebino savo puokstem Net vepelis mano atvipo,ilgai ir nuobodziai ziurejau... pritrukau zodziu
adrijos tortai irgi kaip visada nuostabus
migle,kur buvai dingusi? nuostabus jusu tortai,zaviuosi jais
visi kitu mergaiciu taip pat grazus ir visos po truputi tobuleja Taip ir toliau merginos
ikelsiu ir as savo kelis torciukus
o sito truputi per stori tie kringeliai,bet kadangi nesiausi pas uosviene,tai nieko nebekeiciau
adrijos tortai irgi kaip visada nuostabus
migle,kur buvai dingusi? nuostabus jusu tortai,zaviuosi jais
visi kitu mergaiciu taip pat grazus ir visos po truputi tobuleja Taip ir toliau merginos
ikelsiu ir as savo kelis torciukus
o sito truputi per stori tie kringeliai,bet kadangi nesiausi pas uosviene,tai nieko nebekeiciau
QUOTE(kristen @ 2012 01 24, 15:25)
Sveikos,
ateinu su klausimeliu. Ketinu savaitgaliui pirma karta dengti torta apdengimo mase (esu puosusi sokoladu, grietinele), bet turiu keleta klausimu:
1. kiek mazdaug reikia sviestinio kremo (kur sviestas ir kondensuotas pienas eina santykiu 1:1) aptepti 24 cm skersmens tortuka?
2. ar storai aptepate sviestini krema (kad kuo geriau issilygintu, o tokio kremo nesame megejai)?
3. gelytes ir kitas puosimo detales prie apdengimo mases klijuojate vandeniu arba kiausinio baltymu (jei gerai supratau)?
4. turiu geliniu dazus. Jei noriu jais spalvinti ar piesti, tai reikia praskiesti degtine?
Atsiprasau uz sutrukdyma ir aciu uz atsakymus
ateinu su klausimeliu. Ketinu savaitgaliui pirma karta dengti torta apdengimo mase (esu puosusi sokoladu, grietinele), bet turiu keleta klausimu:
1. kiek mazdaug reikia sviestinio kremo (kur sviestas ir kondensuotas pienas eina santykiu 1:1) aptepti 24 cm skersmens tortuka?
2. ar storai aptepate sviestini krema (kad kuo geriau issilygintu, o tokio kremo nesame megejai)?
3. gelytes ir kitas puosimo detales prie apdengimo mases klijuojate vandeniu arba kiausinio baltymu (jei gerai supratau)?
4. turiu geliniu dazus. Jei noriu jais spalvinti ar piesti, tai reikia praskiesti degtine?
Atsiprasau uz sutrukdyma ir aciu uz atsakymus
1. Man uztenka viano pakelio sviesto (bet darau daugiausiai 200gr. sviesto ir 200gr. pudros) arba puse pudros pakeiciu kondensotu pienu
2. tepu plonai (nes pries tai apipjaunu aplink torta butinai, tada daug maziau to aptepimo reikia)
o cia matosi kiek to kremo yra http://public.fotki....j/dsc-8113.html
tai atrodo jau padengtas mano tortas
http://public.fotki....8012.html#media
o cia mano pats pirmas darytas tortukas, tai to kremo visai nesimato beveik
http://public.fotki....j/dsc-4177.html
3. klijoju vandeniu arba kiausinio baltymu , aisingu arba kosele is pastilazo
Papildyta:
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 01 24, 15:40)
WOW kiek tortuku