Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt ...

Prasau patarimo. 4u.gif
Koki aisingui/laktos grietineles torto papuosimams svirksta rekomenduotumete? Su medziaginiu impregnuotu maiseliu ar plastiko maiseliai geriau? Ar plaunami ar vienkartiniai ekonomiskiau? Kokiu firmu geriau? Atsibodo pirkti tuos vienkartinius rinkinukus papigiai is supermarketo - greit suplysta, arba pro susiuvimo skylutes istryksta.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetti @ 2012 01 24, 13:47)
Migle79 labai labai grazu!  thumbup.gif
tute28 keksiukai thumbup.gif
ddovilux, Pirmas blynas tikrai geras, o dar toks didelis  thumbup.gif  Tik gal figūrėlės kai kurios kažkiek kaip miltuotos atrodo? Ar čia gal tik taip matosi man... Bet įsivaizduoju, kad jubiliatai buvo laaabai patenkinti  thumbup.gif

Sidabrinių rutuliukų ne prieš Kalėdas atsisiunčiau iš sainsburys...nebandžiau dar jais puošt, bet iš pažiūros jie atrodo super - ir blizga, ir lygūs, ir vienodi..

Aciu 4u.gif O figureles kai kurios tikrai pudruotos blush2.gif Nezinau, kodel... Vienur teptuku nuvaliau, kitur taip ir liko doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ddovilux @ 2012 01 24, 12:57)
Aciu  4u.gif O figureles kai kurios tikrai pudruotos  blush2.gif Nezinau, kodel... Vienur teptuku nuvaliau, kitur taip ir liko  doh.gif  blush2.gif

Tai čia menkniekis, vistiek šaunuolė, tiek darbo įdėta. Aš tai kai lipžiau papuošimus, rankas aliejum pasitepiau - tai man ir nelipo masė prie rankų, ir paskui blizgėjo net šiek tiek. Bet aš tikrai nesu kompententinga šiuose klausimuose smile.gif

Man tai toks klausimas - kaip aplipdyti medučio šonus trupiniais? Nesu niekad darius dar medaus torto blush2.gif . Šonus reiktų kremu patept pradžioj?
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2012 01 24, 12:14)
Bet kad kokybe kita tai tikrai. Bent jau tu daiktu ka as turiu. Turiu ir tu pigiu bet jais nusilyviau labai nes brokuoti visi  doh.gif

drinks_cheers.gif bent jau formelės ne kurios tai tikrai tragiškos doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Mergaites, nepykit, pasikartoju su klausimu blush2.gif 4u.gif Nu labai svarbu, vaiko gimtadieniui ruosiuosi blush2.gif
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 01 23, 15:38)
Sveikos auksarankes  4u.gif

As tradiciskai pora kar per metus (prispirus reikalui  blush2.gif  biggrin.gif ) rasau cia, nors seku tema beveik pastoviai  4u.gif Tad jai kuri atsakytu i mano klausimus, nu gi buciau sirdingai dekinga  blush2.gif

Noriu kepti tortuka cipciuko (na sorry, man vis dar cipciukas  wub.gif  blush2.gif ) morengini salduka. Tai klausimas ar norint dengti MMG ar kokia kita mase reikia papildomai aptepti sviestiniu kremu? Juk tas kremas torte siaip ar taip su sviestu |(kiek pamenu sviestas, grietinele, rududu ir kava)  g.gif  Dar klausimas kuom geriau iskloti forma ar maistine plevele ar vis gi folia, kaip recepte? Kazkaip pagalvojau, kad isklous folia gali buti siokiu tokiu nelygumu ir nepasidengs tada graziai mase tortas.

Tai vat tokie klausimeliai  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 01 24, 15:45)
Mergaites, nepykit, pasikartoju su klausimu  blush2.gif  4u.gif  Nu labai svarbu, vaiko gimtadieniui ruosiuosi  blush2.gif

as kaip dariau sita torta tai dubeni isklojau maistine plevele ir dar pasilikau kremo nelygumam uzglaistyt. isemus is dubens nuemiau plevele ir nuo jos buvo nelygumu tai juos uztepiau likusiu tuo paciu kremu ir dejau pastilaza. 4u.gif as tik pora kart dariau si torta bet jis labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetti @ 2012 01 24, 14:53)
Tai čia menkniekis, vistiek šaunuolė, tiek darbo įdėta. Aš tai kai lipžiau papuošimus, rankas aliejum pasitepiau - tai man ir nelipo masė prie rankų, ir paskui blizgėjo net šiek tiek. Bet aš tikrai nesu kompententinga šiuose klausimuose smile.gif

Man tai toks klausimas - kaip aplipdyti medučio šonus trupiniais? Nesu niekad darius dar medaus torto  blush2.gif . Šonus reiktų kremu patept pradžioj?

Bandysiu kitakart su aliejum bigsmile.gif
O meducio sonus reikia kremu uztept, pati nesu darius, bet maciau, kaip mano teta daro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2012 01 24, 15:54)
as kaip dariau sita torta tai dubeni isklojau maistine plevele ir dar pasilikau kremo nelygumam uzglaistyt. isemus is dubens nuemiau plevele ir nuo jos buvo nelygumu tai juos uztepiau likusiu tuo paciu kremu ir dejau pastilaza.  4u.gif  as tik pora kart dariau si torta bet jis labai skanus thumbup.gif

Na va, dabar viskas aisku thumbup.gif Aciu, kad nepatingejot atrasyti 4u.gif Siandien darysiu bandyma torto ir bandysiu islipdyti teletabi nors viena doh.gif Mazoji labai didele ju gerbeja (oh kaip man jie nepatinka doh.gif lotuliukas.gif ), tai norisi nustebinti gimtadienio proga wub.gif Jai kas gausis padoraus ikeliu pasirodyti hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos,

ateinu su klausimeliu. Ketinu savaitgaliui pirma karta dengti torta apdengimo mase (esu puosusi sokoladu, grietinele), bet turiu keleta klausimu:
1. kiek mazdaug reikia sviestinio kremo (kur sviestas ir kondensuotas pienas eina santykiu 1:1) aptepti 24 cm skersmens tortuka?
2. ar storai aptepate sviestini krema (kad kuo geriau issilygintu, o tokio kremo nesame megejai)?
3. gelytes ir kitas puosimo detales prie apdengimo mases klijuojate vandeniu arba kiausinio baltymu (jei gerai supratau)?
4. turiu geliniu dazus. Jei noriu jais spalvinti ar piesti, tai reikia praskiesti degtine?

Atsiprasau uz sutrukdyma ir aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ddovilux @ 2012 01 24, 13:57)
Bandysiu kitakart su aliejum  bigsmile.gif
O meducio sonus reikia kremu uztept, pati nesu darius, bet maciau, kaip mano teta daro  ax.gif

As kai dariau barbe,tai aptepiau ir sonus.Kita diena buvo viska sugere,tada pries puosiant dzibukais,dar aptepiau sviestiniu kremu.Tik i mano sveistini krema ieina ;sviestas,pudra ir pienas,nesuprantu kodel visos su kondensuotu darot? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes. o jau tortu grozybiu prideta,o jau preitoj temoj asseni su olesta nustebino savo puokstem thumbup.gif Net vepelis mano atvipo,ilgai ir nuobodziai ziurejau... pritrukau zodziu wub.gif wub.gif wub.gif

adrijos tortai irgi kaip visada nuostabus

migle,kur buvai dingusi? nuostabus jusu tortai,zaviuosi jais wub.gif

visi kitu mergaiciu taip pat grazus ir visos po truputi tobuleja bigsmile.gif Taip ir toliau merginos thumbup.gif

ikelsiu ir as savo kelis torciukus

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

o sito truputi per stori tie kringeliai,bet kadangi nesiausi pas uosviene,tai nieko nebekeiciau

user posted image

Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2012 01 24, 15:25)
Sveikos,

ateinu su klausimeliu. Ketinu savaitgaliui pirma karta dengti torta apdengimo mase (esu puosusi sokoladu, grietinele), bet turiu keleta klausimu:
1. kiek mazdaug reikia sviestinio kremo (kur sviestas ir kondensuotas pienas eina santykiu 1:1) aptepti 24 cm skersmens tortuka?
2. ar storai aptepate sviestini krema (kad kuo geriau issilygintu, o tokio kremo nesame megejai)?
3. gelytes ir kitas puosimo detales prie apdengimo mases klijuojate vandeniu arba kiausinio baltymu (jei gerai supratau)?
4. turiu geliniu dazus. Jei noriu jais spalvinti ar piesti, tai reikia praskiesti degtine?

Atsiprasau uz sutrukdyma ir aciu uz atsakymus  smile.gif

1. Man uztenka viano pakelio sviesto (bet darau daugiausiai 200gr. sviesto ir 200gr. pudros) arba puse pudros pakeiciu kondensotu pienu
2. tepu plonai (nes pries tai apipjaunu aplink torta butinai, tada daug maziau to aptepimo reikia)
o cia matosi kiek to kremo yra http://public.fotki....j/dsc-8113.html
tai atrodo jau padengtas mano tortas
http://public.fotki....8012.html#media
o cia mano pats pirmas darytas tortukas, tai to kremo visai nesimato beveik biggrin.gif
http://public.fotki....j/dsc-4177.html
3. klijoju vandeniu arba kiausinio baltymu , aisingu arba kosele is pastilazo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 01 24, 15:40)

WOW kiek tortuku bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 24 sausio 2012 - 15:45