Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys-10

QUOTE(gluosnis @ 2012 01 25, 13:48)
O jusu vyras buvo paklusnus vaikas?
Viilma rase, kad jei vaiko tevai buvo per daug paklusnus , nesudare savo tevams jokiu problemu, rupesciu, ju paciu vaikas gali gimti su klausos pazeidimais.
Dar klausa gali atjungti geda girdeti gedingas kalbas, ypac vaikui. Ar kai nesciai geda girdeti. T.p. nenoras kazka girdeti.

Kiek teko girdėt, MB buvo labai paklusnus ir nekėlęs jokių rūpesčių, net kūdikystėj (ko nepasakysi apie mūsų vaikus biggrin.gif ). Nežinau iš tiesų, kaip ten viskas buvo. Buvo gėda ar nebuvo jos. Bet dabar jis labai nekonflištiškas ir dažnai būna "balastu", savotišku taikdariu įvairiuose konfliktuose.
Aišku, nugyvent savo amželį galima ir girdint viena ausim ir nedaryt jokių problemų. Bet jeigu žmogui duotos dvi ausys, vadinasi jos abi reikalingos, ar ne?
Aš bent mąstau, jog norint kažką suprast, reikia pasiknaisiot savyje, tik va neatrandu būdu, kuriuos galėčiau jam pasiūlyt.
Atsakyti
QUOTE(Vien Tik @ 2012 01 25, 13:26)
Kiek teko girdėt, MB buvo labai paklusnus ir nekėlęs jokių rūpesčių, net kūdikystėj (ko nepasakysi apie mūsų vaikus  biggrin.gif ). Nežinau iš tiesų, kaip ten viskas buvo. Buvo gėda ar nebuvo jos. Bet dabar jis labai nekonflištiškas ir dažnai būna "balastu", savotišku taikdariu įvairiuose konfliktuose.
Aišku, nugyvent savo amželį galima ir girdint viena ausim ir nedaryt jokių problemų. Bet jeigu žmogui duotos dvi ausys, vadinasi jos abi reikalingos, ar ne?
Aš bent mąstau, jog norint kažką suprast, reikia pasiknaisiot savyje, tik va neatrandu būdu, kuriuos galėčiau jam pasiūlyt.

Siūlyčiau pirma pasidaryti inkstų echoskopiją, o paskui ieškoti dvasinių priežasčių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 25, 14:30)
Siūlyčiau pirma pasidaryti inkstų echoskopiją, o paskui ieškoti dvasinių priežasčių  mirksiukas.gif

Šitą momentą iš karto supratau ir užskaičiau biggrin.gif pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2012 01 25, 12:24)
taip gali buti del ivairiu baimiu, pvz. mane pykino kol bijojau, kad prarasiu vaikeli. kai nestumas ipusejo baime mazejo, nes nuo 16 savaites persileidimo tikimybe mazesne, praejo ir visi pykinimai.

Na kokiai 80 procentų nėštukių iki 16-os savitės baigiasi pykinimai, nes sumažėja kraujyje hormono HCG kiekis. Aš jei kokių baimių susijusių su kūdikiu ir turiu, tai jų nesuvokiu.
Bet gyvent dabar porą mėnesių kančioj, kai norėtųsi džiaugtis ateinančia gyvybe...
Dėl valymosi, na beabejo, rask gi žmogų kuriam nereikėtų valytis dvasiškai. Tiesiog po paskutinio nėštumo man atrodo, kad nieko daugiau ir neveikiau kaip tik valiausi įvairiomis praktikomis. Ir labai tikėjausi, kad bent jau lengvesnė ši toksikozė bus. Bet doh.gif
Na aš nieko prieš pasivalyti ir dvigubai, bet gal kas žino veiksmingą valymosi būdą tongue.gif ? Atgailos visokios jau daug kartų darytos, nebežinau del ko atgailaut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2012 01 25, 19:40)
man atrodo, kad nieko daugiau ir neveikiau kaip tik valiausi įvairiomis praktikomis.
]
O tai ką galėjai taip prisidirbti, kad reikėtų taip valytis?

Aš nė karto nuo nieko nesivaliau, ir net nežinau, kas tai yra valymasis.

Tai manęs laukia didelės kančios ateityje dėl to?
Ar kitame gyvenime?

Papildyta:
Na bėgdavau iš darželio.
Tėvai rado gerą kompromisą - ištrėmė mane į kaimą.
Pasaka - platūs horizontai ir visapusiška laisvė.

Iki šiol šiuos tremties metus prisimenu su malonumu.
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 01 25, 18:43)
]
O tai ką galėjai taip prisidirbti, kad reikėtų taip valytis?

Aš nė karto nuo nieko nesivaliau, ir net nežinau, kas tai yra valymasis.

Tai manęs laukia didelės kančios ateityje dėl to?
Ar kitame gyvenime?

Ne kančios , o pasekmės. Šiame gyvenime,nes niekas nebeatideda į kitą gyvenimą. Pvz.,anksčiau užsiiminėjančios juodąja magija žinojo, kad pasekmės atidedamos kitam gyvenimui, todėl nesukdavo dėl to galvos- vis vien neatsiminsiu. Tie geri laikai pasibaigė...
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2012 01 24, 21:39)
prie ko cia Dievas?  Sedi ant debeselio ir skirsto kam galima prisiminti, o kam ne?
kiek galima vis kazkam suversti atsakomybe?

kaip tai prie ko? Juk nuo jo ir pradėjom. O gal ir skirsto...sėdėdamas ant dėbesies ax.gif
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 24, 21:40)
Duoda. Tereikia stipriai panorėti. ax.gif
Dirbu pagal tam tikrą ne mano sugalvotą metodiką.

ir kaip tas vyksta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safyrinė: 25 sausio 2012 - 20:53
QUOTE(Safyrinė @ 2012 01 25, 20:53)

ir kaip tas vyksta?

Apie tai kalbu tik su tomis, kurios turi kanalą.Kitu atveju tai neturi jokios prasmės... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2012 01 25, 18:40)
Na aš nieko prieš pasivalyti ir dvigubai, bet gal kas žino veiksmingą valymosi būdą  tongue.gif  ? Atgailos visokios jau daug kartų darytos, nebežinau del ko atgailaut  blush2.gif

jus su situo pabandykit http://www.svarospre...r...n",-250-ml# bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sardinukė @ 2012 01 25, 22:18)

Nors ir smaiktu, bet nejuokinga.

Beto

poster_offtopic.gif
aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sardinukė @ 2012 01 25, 22:18)

I lankas. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sardinukė @ 2012 01 25, 21:18)

besišaipydama iš kitų save į kvailio vietą pastatai.
Atsakyti