Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys-10

QUOTE(vaižgantė @ 2012 04 03, 00:25)
O kaip su šituo susitvarkyti, jei šaknys praeityje?  mirksiukas.gif

Kai žmogus sunkiai serga, dažniausiai neturi nei jėgų, nei pinigų eiti į seminarus ir domėtis praeitais gyvenimais. doh.gif
Ką tada daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2012 04 03, 17:17)
Kai žmogus sunkiai serga, dažniausiai neturi nei jėgų, nei pinigų eiti į seminarus ir domėtis praeitais gyvenimais. doh.gif 
Ką tada daryti? g.gif

Žmogus turi vieną pasirinkimą iš dviejų: arba ras jėgų, arba mirs. Niekas kitas už jį jo skolų negali atiduoti. Ar verta bijoti mirties? Juk žmogus nemirtingas.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 04 03, 19:47)
Žmogus turi vieną pasirinkimą iš dviejų: arba ras jėgų, arba mirs. Niekas kitas už jį jo skolų negali atiduoti. Ar verta bijoti mirties? Juk žmogus nemirtingas.

Aš pasveikau, suradusi priežastis šiame gyvenime ir pakeitusi gyvenimo būdą. Bet nebesiginčysiu. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2012 04 03, 17:57)
Aš pasveikau, suradusi priežastis šiame gyvenime ir pakeitusi gyvenimo būdą. Bet nebesiginčysiu. cool.gif

Puiku, kad pasveikai.
Atsakyti
Vaižgante, kokia tavo nuomonė apie Robertą Karvauską?
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2012 04 03, 19:17)
Vaižgante, kokia tavo nuomonė apie Robertą Karvauską?

Nepažįstu, o ir mano nuomonė apie jį nesusijusi su tema. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 04 03, 21:51)
Nepažįstu, o ir mano nuomonė apie jį nesusijusi su tema.  mirksiukas.gif

Nesusijusi, bet nežinojau, kokioj temoj klaust. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2012 04 03, 17:57)

Džiugu kad pasveikot smile.gif heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 04 balandžio 2012 - 12:05
QUOTE(gluosnis @ 2012 04 02, 11:58)
...Jei padirbesite su savo baime "manes nemyli", aiskiai tai pamatysite ir suprasite.

Ne karta cia maciau patarima padirbeti su baime "manes nemyli", atsikratyti sios baimes. Bet kaip? Gal kas zino konkretesniu metodu kaip sios baimes atsikratyti? Dirbti su savimi sau kartojant simta kartu kasdien , kad esu visu mylima?
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2012 04 02, 23:25)
Duosiu ūkišką pvz: tave kiekvieną dieną aprėkia tavo kaimynė ir tu niekaip negali suprasti, kodėl ji tavęs nemėgsta. (...)

O jei yra zmogus, su kuriuo kaip ir nesipyksti, bet jauti kazkokia vidine neapykanta, lyg ir nera uz ka, bet negali susivaldyti. Vos isgirdus to zmogaus varda, jauti toki bloguma skrandzio srityje. Tiesiog lyg nesutaptu energetines bangos. Tai irgi gali buti, kad tas zmogus tiesiog praeitame gyvenime buvo kazkuo blogas tau? Imanoma tai sutvarkyti?
Atsakyti
QUOTE(joli84 @ 2012 04 04, 13:37)

O jei yra zmogus, su kuriuo kaip ir nesipyksti, bet jauti kazkokia vidine neapykanta, lyg ir nera uz ka, bet negali susivaldyti. Vos isgirdus to zmogaus varda, jauti toki bloguma skrandzio srityje. Tiesiog lyg nesutaptu energetines bangos.1. Tai irgi gali buti, kad tas zmogus tiesiog praeitame gyvenime buvo kazkuo blogas tau?2. Imanoma tai sutvarkyti?

1. Taip.
2. Taip.
Ir tam sutvarkymui gali užtekt pvz kokių 15 minučių... ax.gif
Atsakyti
nuo kokiu emociju kyla bedos su kasa?
Atsakyti
QUOTE(joli84 @ 2012 04 04, 14:37)
Ne karta cia maciau patarima padirbeti su baime "manes nemyli", atsikratyti sios baimes. Bet kaip? Gal kas zino konkretesniu metodu kaip sios baimes atsikratyti? Dirbti su savimi sau kartojant simta kartu kasdien , kad esu visu mylima?

Viilma moko paleisti energijas naudojant atleidima:
Atleidziu tai energijai...
Prasau atleidimo is savo kuno...
Atleidziu sau, kad pritraukiau ta energija, laikiau savyje, nepaleidau i laisve, kad klydau, baudziau save, kaltinau ir pan.

QUOTE(joli84 @ 2012 04 07, 12:01)
nuo kokiu emociju kyla bedos su kasa?

Kasos problemos - tai asmenybes problemos. Klauskit konkreciau 4u.gif
Atsakyti