QUOTE(Eugi @ 2012 03 27, 15:30)
laba diena,
pradziai nusiraminkit.
jus skaitot, jau gerai. duomekites toliau. kad suprasti kas yra karmines priezastis.
karminiu ligu negydo.. jas suvokia, isisamonina ir atsisako visems laikams, tu veiksmu ir jausmu, kurie jas sukele. tada ir pasveiksta.
prieikit prie viso nuodugnei ir atsakingai, ramei ir nuoseklei aiskinkites paeiliui kodel ir del ko galejio atsirasti sios ligos pas jusu seima. kur priezastis.
paeiliui nekaltine likimo ar kazko kito. ziurekit taip - kad jus tai padaret pati, jus pati uzsinorejote susirgti kad suprasti kazka ..
jus dau suraset.bet pasakisiu del jusu-
skrandis jusu serga, del neapikantos jausmo, energijos , o neapikanta viena 'sunkiausiu' energiju.
jus jauciat neapikanta kad stai taip jums nesiseka, uz ka? ir kodel? nekenciat tokio gyvenimo, nekenciat saves kad nzn ir nesuvokiat priezasciu.kad nesuprantat?pikstat ant saves uz tai.
nekenciat kad nesugebat padeti vaikams.(dar ir is ju perimat negativa, skausma ir ligas, nes manote taip padedat, ir nuo tuo dar labiau nukenciat)
pradekit ziureti taip- ka nori paroditi ir kokios nuleme priezastis jusu ligas.
Laba diena, aciu uz atsaka
Bet, kad as nejauciu neapykantos del nieko ir Niekam. Ir gyvenimo nepeikiu nes tikrai esu patenkinta tuom ka turiu ir dekinga uz tai. Ir del vaiku ligu negriauziu saves, tiesiog suprantu, kad ligos neatsiranda be priezasties, vadinasi kazka darau ne taip, bet kaip suprast. Ka?
QUOTE(vaižgantė @ 2012 03 27, 17:17)
Galima gauti atsakymus į norimus klausimus, kai kuo nors domiesi. Pasidomėjau šiandien būtent dėl opų. Maža tikimybė opą skrandyje ar dvylikapirštėje susiorganizuoti per vieną gyvenimą, nebent erozijas. Priežastis- piktinimasis. Piktinimosi energija.
Man opalige rado kai buvau 12metu, tevas turi opalige, tevo tevai turejo ligas su skrandziu , diedukui dare operacija kai jam buvo40 metu, bobute mire trukus skrandziui. Ka reik keisti?